A te baga sau a nu te baga...

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

..asta e intrebarea.

...
Eu, pt ca il plac pe omul asta si tin la el, am vrut sa il trag de maneca si sa ii spun cat e de prost.


Ma rog, intrebarea in final este: voi ce ati face in locul meu? ati spune ceva sau nu?

P.S: recunosc, eram asa de pornita ca m-a batut gandul sa ii spun sotului respectivei.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916



Raspunsul e aici! L-ai dat deja!
Eu daca ma consider prietena cuiva, atunci consider ca sunt prietena, si daca am ceva de criticat la persoana respectiva! Daca ceea ce face respectiva persoana nu se potriveste cu scara mea de valori, ii voi spune, chiar cu riscul de a nu mai fi prieteni mai tarziu.
Nu m-as baga sa-i spun unei terte persoane! Mahalagismul nu e bun!
Parare strict personala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice12



Cand o sa-l ai acasa pe "the right one", cu IQ-ul mare, daca asta admiri la un barbat, n-o sa ti se mai para seful sexi. O sa ti se para libidinos daca-ti face avansuri. : )



Alice, am mai vrut sa iti scriu o data ca e o jignire din ptul meu de vedere sa sustii ca sunt indragostita de acest amic, cand eu am prieten.
Dar acum vad ca trebuie sa iti scriu: il am deja pe Mr Right, si asta de aproape 13 ani de zile, dar asta nu inseamna ca sunt oarba sau ca nu pot aprecia un barbat sau o femeie.
Daca spun ca o femeie arata bine vine inevitabil intrebarea 'esti lesbi?', daca spun ca nu imi place o femeie e clar ca sunt invidioasa, daca spun ca imi place cum arata un barbat clar nu imi iubesc prietenul, iar daca spun ca nu imi place sunt frigida.
Lasand generalizarile astea la o parte, afirmatiile pe care le faci tu cu atata siguranta in ce categorie intra?

Nouser, nu i-am spus nimic. I-am batut apropouri o data dar atat.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

daca ar fi prietenul meu i-as spune fara sa intreb pe nimeni. i-as spune pur si simplu parerea mea vis-a-vis de cum se comporta pentru ca daca nu i-as spune nu as fi prietena lui, as fi doar o spectatoare ca ceilalti oameni din jurul lui .
daca doar imi place de un om si l-as vedea cum isi schimba comportamentul din cauza "ei" , l-as lasa in legea lui. oare ce treaba am eu cu un om de care imi place dar habar nu am ce e in sufletul lui?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice12 spune:

Xio, vorbeam in general, stabilisem ca discutiile initiale nu-si mai aveau rostul. Am raspus la ce ai scris tu referitor la colegii care "fac cu ochiul". Acum continuam cu colegii, chiar daca nu mai are nici o legatura cu cazul tau. :)

Lolita, da, eu la lucru imi pun ochelarii de cal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zala spune:

Xio, de unde stii ca barbatul face sex cu sotia? Eu cunosc un cuplu, bine sudat, in care nu mai exista relatii intime de ani de zile. Fiindca nu vrea ea. Dar el vrea, si poate. (informatia o am de la ambii.) Daca i se intampla omului ca la, 50 de ani, sa zicem, sa-i iasa o femeie in cale care sa-l vrea la pat, eu sa-i dau in cap si sa-i zic ca-si distruge familia? Intreaba-ti prietenul (propriu) daca i-ar conveni sa stea 8 ani de zile langa o femeie care nu vrea sa fie sexual cu el, dar ca nu trebuie s-o insele fiindca a luat-o cu acte. Si ca perspectiva e ca pana la finalul vietii sa nu mai faca sex niciodata, fiindca daca s-ar desparti ar insemna ca nu e inteligent si-si distruge familia. Am inteles ca stii sigur ca nevasta n-a aflat. Stii sigur si cand au facut ultima oara sex si daca si sotul si sotia au avut orgasm? De asemenea, de unde stii ca e o casnicie bazata pe iubire si nu una care are la baza alte motive si pe care nici un milion de infidelitati ale oricaruia dintre ei, stiute sau nestiute, n-ar strica-o?

Mie mi se pare o modalitate de-a cere socoteala cuiva pentru faptul ca nu-si conduce viata dupa imaginea pe care mi-am creat-o eu despre el. Daca insa va pune in situatii neplacute, de felul celor mentionate de NoUserName, atunci as face exact cum a zis el: i-as spune omului ca nu ma intereseaza ce face, dar sa nu ma puna pe mine in situatii penibile din cauza lui. Fara niciun alt fel de morala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Seawave spune:

Xio, iervin probabil prea tarziu, dar sti cum e intotdeauna?... Solul vestitor de rele trebuie sa moara.
Parerea mea - abtine-te, cu atat mai mult ca nu sunteti prieteni propiati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Eu as vorbi cu tipul daca ar fi frate-meu sau un prieten apropiat, cu care am mai discutat aspecte personale si care, presupun ca ar fi dispus sa discute cu mine despre viata lui privata.

Nu pre merge sa te bagi in treaba unui om numai pentru ca il apreciezi si vrei sa ii faci un bine.

Mergi la inceput