Buburuze de mart-apr 2013(16)!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arianna05 spune:

Ramonika,de unde ai aflat ca s-a scumpit la privat?eu am vb cu dr mea si mi-a zis ca cel putin la President nu se scumpeste deloc,iar la Athena nu am fost curioasa ca nu vreau sa nasc acolo.Plus ca pe ambele site-uri sunt aceleasi tarife ca si pana acum si nu zic nimic de nici o scumpire.
Eu sper totusi ca preturile sa ramana la fel,ca altfel si eu tot la stat voi naste

28+cu Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonika26 spune:

Arianna, nasul fetitei prietenei mele va fi tatic peste o luna si a fost la President sa vorbeasca de contract sa stie exact ce si cum, si i s-a spus ca cel mai ieftin pachet (nastere naturala, medic de garda, fara anestezie) e 1500 euro si cezariana cu medicul curant 2800 euro, ceea ce e enorm. Am vazut si eu pe site ca preturile au ramas la fel, de aceea am rugat-o pe mama sa vorbeasca saptamana ce vine cu colega ei de acolo sa vedem cat e de adevarat. Daca e asa, iti dai seama ca nu dau 2800 euro pt o cezariana, de banii aia nasc in alta tara la spital de lux :))) oricum nu mi-as permite...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisica_mov spune:

Ramonika, nici eu nu prea obisnuiam sa beau multa apa inainte. M-am fortat, si cu timpul m-am obisnuit...Si nici mie nu imi plac fructele...Adica imi plac fructele bune, portocalele sa fie dulci, merele gustoase...ceea ce nu e cazul cu fructele noastre de la supermarket...Mari probleme am din punctul asta de vedere...iau un pumn de vitamine, ma bazez pe ele...ma fortez sa mananc si minim 2 fructe pe zi, dar cred ca daca nu au nici un gust, nici vitamine nu au, numai celuloza goala.
Si bebe meu are zile active si zile agitate. La 28 de saptamani poti sa incepi sa faci kick count, si asta te va linisti. cauta pe net despre asta. Stai in pat sau in fotoliu cu mainile pe burta si cronometrezi cat ia sa simti 10 lovituri si notezi. Ideea este sa nu fie variatii majore de la o zi la alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

in cazul asta preturile de la Isis sunt parfum mai ales ca este una din cele mai bune optiuni de nastere la privat.

35 + Radu Tudor - AMR 4 SAPT
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonika26 spune:

pai pana acum preturile incepeau de la 700 euro nastere naturala si ajungeau la maxim 1300 pt cezariana. Ceea ce era relativ rezonabil comparativ cu cat ajungi sa dai la stat, unde ar trebui sa fie GRATIS, si de conditii nu mai vorbim...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Am mai pus pe picasa o poza facuta azi dimineata.
Mi-am luat de la Avon o crema cu unt de shea si trufe, miroase demential a prajitura cu ciocolata, imi vine sa o mananc
Imi place si ca se absoarbe bine ca eu ma dau cu ea mai ales pe coapse si aveam nevoie de ceva care sa intre in piele repede ca nu am mereu rabdare sa astept cu imbracatul.
Pentru burtica am Palmer's si ulei de migdale si declar cu mandrie ca n-am nici o vergetura pana acum . Sa speram ca asa va fi pana la final. Inca 2 zile si schimb semnatura la 31 +



30+ Anna
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Ramonika mie imi cere corpul multa apa, cam 3 l.pe zi, de aceea nici nu am avut probleme cu constipatia. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, eu am fost f.setila in sarcina. Ma speria lumea ca poate am facut diabet, dar glicemia o am chiar sub normal. Apa te fereste si de infectie urinara, asa ca incearca noaptea cand te trezesti sa mai bei cateva guri. Citisem undeva ca lichidul de la bebe se schimba la interval due 3 ore, deci face bine placentei.

36+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/JpZKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Emilia eu am folosit ulei de masline, inconvenientul este ca tb sa astepti sa intre in piele. Sunt multumita de el, si-a facut treaba. Fetele de la 36 de sapt sunt in luna a 9-a? Ca daca stau sa calculez cam asa ar fi, tinand cont ca la 40 se termina cele 9 luni.

36+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/JpZKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Hola, fetelor!

Imi era teama ca o sa nasc si nu mai apuc sa va salut! Va citesc inca de la inceput dar din pacate, primele 2 trimestre de sarcina au trecut ca vantul si ca gandul- inceput serviciu dupa 2 ani de stat acasa cu copil, adaptare la gradi, ganduri de tot felul... Din fericire, bebelina mea a f foarte cuminte si m-am simtit relativ ok! ... Asa ca, de scris, nu mai apucam.

Voiam sa va spun ca va admir pe fiecare in parte, incredibil cat de documentate sunteti - veti fi niste supermamici, pun pariu !

Va doresc sa aveti sarcini usoare in continuare si fie ca de momentul in care veti naste sa va aduceti aminte cu lacrimi de bucurie in ochi!

Incerc sa mai intru pe aici si sa agit si eu motatele impreuna cu voi!
P S ..... daca ma lasa smecherasul meu mic ...

mami de Antonito din 18 august 2010 si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_tm spune:

Ramo, si la mine bebe misca variabil, am observat ca in zilele mai mohorate (cum a fost azi la TM) e mai adormita, loveste si se misca mai putin. Poate o fi de la ea, poate am eu o stare mai fara chef si i-o transmit, habar nu am. Dar o simt zilnic, destul de mult, asa ca sunt linistita. Daca e zi frumoasa sau e ea agitata ajunge sa ma doar burta de la cate tumbe face (dr a zis ca se intoarce de pe-o parte pe alta, dreapta-stanga).

Cu nasterea la privat... ce sa zic? Eu am decis de mult la stat dupa ce am vorbit cu mai multi (inclusiv doctori) despre avantaje si dezavantaje. Avantajul e confortul mamei, dezavantajul e costul si eventualele riscuri (daca se intampla ceva mai nasol, te stabilizeaza, te pun pe ambulanta si te trimit la stat). Plus ca in aia 700 de euro (pachetul initial de baza) era nasterea cu medicul de garda, nu cu cel care iti monitoriza sarcina. Deci porneai de la 1000 din start, dublu fata de cat e la stat. Din 1 martie (daca nu ai semnat/platit inainte) se adauga si aia 4000 de lei (aprox) cat deconta Casa de Asigurari la privat. Deci mult prea mult pentru mine.
Eu m-am gandit ca nu ma dau de ceasul mortii 3 zile intr-un spital de stat, si nu merita nici macar 500 de euro diferenta. De banii astia, mai bine ii cumpar ceva bebelinei sau ii pun deoparte sa plecam in concediu la vara :)

Am o prietena foarte buna care a nascut cu acelasi dr ca si mine (Alin Murariu) si a fost foarte multumita de cum s-a comportat (a nascut la stat), ceea ce - asta conteaza pentru mine. Eu la urmatorul control voi discuta cu el toate detaliile legate de nastere (pana acum stie ca in principiu vreau nastere naturala) pentru ca as vrea sa ma fie cu mine si sotul (sper sa se poata!) sau macar o verisoara medic.

Apa... eu beau minim 3 l pe zi. Imi e sete in continuu. Fructe mananc in prostie (doar banane nu, mi se par prea dulci) - minim 1 kg pe zi (fara sa ma fortez), plus iaurt. Am o problema cu dulciurile si ciocolata (vad ca bebe seamana cu taica-su), nu le pot vedea. Gust doar pu#539;in (cred ca mintea îmi e setata la cine eram înainte de sarcina) dar organismul rapid imi zice c#259; nu îi place...

Va pup si va doresc o seara frumoasa!!

29+ Bebe Tereza

Love is all around...

Mergi la inceput