Homeland si eclere in pielea goala

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

numai nelia? Glumesc, ca pe FB am vazut ca se asteptau -39 azi dimineata la voi...si ma intreb cum se poate simti temperatura asta...eu cel mai jos am fost la -28 de grade si asta in Ro, am mers dimineata la munca, 20 minute pe jos...nici nu puteam respira.

Aici in Suedia am prins -25 cel mai frig, o singura noapte, acum doi ani. Atunci a inghetat Marea Baltica, eu faceam deja naveta la scoala...mama cum mergea vaporul pe marea inghetata! Nu putea ancora la mal din cauza ghetii si ne dadeau jos din vapor cu autobuzul, pe platforma masinilor...

La noi au fost -14 azi dimineata. Cald, nu?

speed da e mai bine si Diana mea. Azi s-a dus la scoala, in sfarsit. A primit ceva spray nazal cu cortizon si i-a facut tare bine. Ca norocul nu e nimic infectios.

dana-vio eu ma gandesc ca ai par lung, altfel cum puteai sa te tunzi? In tot cazul, esti speciala, eu nici un breton nu pot sa il tai calumea...nu al meu ci al fetelor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Buna dimineata si de la mine (cu -19C afara...brrrrrrr). Eu lucrez de acasa azi ca am avut sedinte la 6:00am (nu aveam tren asa de dimineata incit sa ajung in birou la 6:00am asa ca inca sint in pijamale).

Frumos titlul...imi place.

Si la noi pe plaja sint mereu cai si vad fete la calarie. Mi-ar place si nu prea. Imi place ideea dar cred ca sint suficient de batrina (si cu experienta oaselor rupte) si gindul unei trinte ma sperie. Asta cu frica oaselor rupte ma tine in friu si cu viteza la skiat. Sint o skioare lenta care foloseste toata pirtia si dureaza pina cobor!!!

Daca va bagati la retete, imi fac loc cu coatele inainte...in ultimii ani mi-am descoperit o adevarata pasiune pentru gatit. Proportional cu intensitatea serviciului, imi creste pasiunea pentru gatit - ma deconecteaza si ma reconforteaza sa stau ore in bucatarie si ma bucur cind iese ceva minunat din miniile mele (no doar rapoarte anoste si recomandari incomode).

Mi-am vazut episodul 4 din Seria 3 (Downton Abbey)...mi-a placut. Cred ca imi place cum se desfasoara pentru ca practic nu exista "actiune"...se deruleaza molcom cu probleme mai "ne-explozive". Este un "change of pace" care imi convine.

Hai ca ma urnesc din pat si ma duc sus sa imi fac a doua cafea! Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariavi67 spune:

nelia si maru, voi vorbiti de grade Celsius acolo? Noi am avut ieri si minus 18 C si am crezut ca imi dau duhul in statia de tren. Azi e un pic mai cald -12C. Cum am venit asa inghetata de pe drum am baut o bere mare si am dormit bustean. A fost tare bine sa dorm, in sfarsit, dar nu cred ca berea merge pe post de melatonin pe termen lung

Si mie imi place titlul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Armina, tu nu erai in Sunny California? Unde ai tu -18C (sau m-am sclerozat)???
eu am pus temperatura in Celsius ca stiu ca vecinele de la Nord nu masoara in F!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Da, da, din alea sint. Uite aici:

http://local.msn.com/worldweather.aspx?eid=21901&q=Montr%C3%A9al-CAN&src=Windows7


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

grade Celsius maica, ce-ti veni, iti imaginezi ce frig e la minus 22 F?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:


sa va salut pina nu mi se termina pauza ce zboara ca'gindul..
nu mai zic nimic de frig, doar ca masina a tusit saraca, parca era bronsita'n toi azi de dimineata, si greu s-a incumetat sa porneasca dupa citeva hiriituri acolo; costa mai mult demarorul nou decit o roata, asa ca astept s-o schimb pe ea inainte (de fapt stau la pinda sa-si ia consortul masina noua, sa i-o insusesc si sa-i plasez a mea )
asa ca dupa ce doua zile am stat acasa la caldura, doar cu o iesire la acupunctor/chiropractician (v-am zis, nu cred, ca-i frumos omul de pica , cred ca d'aia nu se vindeca umarul meu nicicum:) azi am ajuns si cu intirziere (dupa 9h30, cind e ultima'strigare la intrarea la munca).

acum ma chiunui pe aici, miine am o intilnire dificila, o prevad lunga si spinoasa, legata de job, pentru care mai si conduc dimineata aproape 100 km ...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

hello, prajiturelele mele nude!

m-am adunat si io pe-acasa dupa ce-am bantuit toata ziua prin oras. am fost sa ma "vampirizeze" la centrul de donare de sange, unde a fost o adevarata distractie cu grupul de ratuste inimoase de pe DC. dupa asta ne-am dus la masa, sa refacem rezerva sangvina, nu? intoarsa acasa am mai dat o tura prin cartier, ca prea era placut afara (iar a fost o zi de primavara pe-aici, din pacate ultima deocamdata, pe maine se anunta temperaturi de iarna, dar oricum mai pasnice decat cele de peste ocean), apoi am fost la coafor sa ma tund nitel.

ca tot se vorbea despre tunsul singura - da, cand aveam parul mai lung au trecut mai mult de doi ani in care n-am dat pe la coafor, si cand in sfarsit am facut-o m-a laudat coafeza ca m-am tuns cu talent (io ma asteptam sa fie total alandala si inegal, dar cica nu era). acum, ca iar am parul scurt, nu mai risc sa bag foarfeca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu m-am uitat la The words. Superb film! L-a vazut cineva?

Ana, bafta la intalnire!

maru si eu mai citesc pe telefon sau pe computer cand sunt pe vapor...

A citit cineva carti de ale Lindei Olsson? Scrie in engleza desi s-a nascut in Suedia dar a trait multi ani in Noua Zeelanda. Imi place tare mult stilul ei narativ, desi alte carti de gen le gasesc plictisitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

raportez -19 azi dimineatza, -13 acum ... io nu le am cu temperaturile ... da' au grija colegii sa ma puna la curent. si nici nu simt foarte tare diferentele de cateva grade. asa ca m-ai distrat nelia, cu sunt -23 da' se simte ca -27 :)

Mergi la inceput