Buburuze de mart-apr 2013(15)!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Ei sincer ca si zodie prefer pesti Emilia, nu te supara. Berbecii sunt berbeci, cu toate ca una dintre cele mai bune prietene este berbec( este super sufletista, dar incapatanata de numa).Miriam si un prieten bun de al meu sunt pesti. Pestii sunt foarte sufletisti, te simt, nu sunt caractere asa dificile. Acuma cum va vrea Dumnezeu, daca va vrea sa fie buburuza pesti, pesti sa fie , daca berbec, berbec. Ei nu te supara pe soacra a zis si ea asa. Si mie mi-a spus socrul ultima data cand am fost la ei ca sora mea este mai frumoasa ca si mine, ei si ce trebuia sa ma supar, daca omul are dretate, cel putin in opinia lui.
Si eu i-am spus ca daca eram soacra-mea divortam de mult de el si nu s-a suparat. Nu are voie, daca eu nu ma supar, nici el sa nu se supere.
Cu socrii astia trebuie sa fii cu manusi, daca tu nu ataci niciodata, chiar daca te provoaca, nici ei nu au ce face si gata.
Eu cu parintii mei ma cert, dar cu socrii niciodata. Eu pe mama am iertat-o in secunda 2, sau ea pe mine. La socri nu e valabil, pt ca tu nu esti puiul lor.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
31 saptamani+ AMR 9 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Ce de activitate in burtica mea! Atata zarva. Sincer daca nasc la 37 de s si e totul ok nu-mi pare rau, ca nazdravana asta deja nu prea mai are loc pe aici. Atata da cu piciorusele(sa i le pupe mami, numai sa nu ma vada Miriam ca-si scoate sosetele si mi le da sa i le pup si pe ale ei).

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
31 saptamani+ AMR 9 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

veve, posibil sa ne cunoastem la cate congrese am fost eu cu el, si-n tara si-n strainatate, imposibil sa nu ne fi vazut, mai ales ca probabil sunt de aceeasi varsta.
fratele sotului meu este specialist la fundeni, la chirurgie generala, diaconescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Hmmmm... asta cu zodia nu o cred.Eu sunt varsator si sotul balanta si incapatinati suntem amandoiAcum sincer,nu toti cei din zodia berbecului sunt incapatanati,ganditi-va cati oameni pe lumea asta fac parte din aceasta zodie.Toti suntem diferiti in felul nostru indiferent de zodia in care suntem

Veve ma bucur ca esti mai bine.Asa,asa sa te rasfete sotul

Cosmi 28+ David Andrei
Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare


"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VeveMara spune:

Pity, ce mica e lumea, il cunosc pe cumnatul tau. Nu stiam insa ca sotia lui e dr ginecolog.

Am pus si eu o poza cu bebe pe picasa, sa se vada cum seamana el la nasuc cu tatal lui ( eu am nas mic si mai finut, dar acum las' ca-i baiat, merge un nas mai cu personalitate).

31+ cu Bebe Bocanila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

veve, am vazut poza cu bocanila, dar nu l-am identificat pe tatic.
am pus si eu o poza cu jumatatea mea, poate ne recunosti tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VeveMara spune:

Pity,neuronului meu gravid i-a scapat lucrul esential, si anume termenul de comparatie . Incerc sa remediez situatia.

Nu cred ca ne-am intalnit pana acum, noi suntem casatoriti din mai si impreuna de vreo 2 ani si cu munca mea de la spital si garzi n-am apucat sa plec prea mult cu el. Oricum, timpul nu e trecut sa ne cunoastem

31+ cu Bebe Bocanila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

am pus si eu poze, am atasat intreg fisierul cu pozele lui tudor de la gradi pt calendarul pe anul 2013, desi intentia a fost sa pun o singura poza. m-am gandit sa le sterg, dar apoi m-am gandit ca asa ne cunoastem mai bine.




aura, mami lui Tudor 09.09.2010 si Ioana, 29 saptamani + 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Parca doarme acolo bebe bocanila!

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
31 saptamani+ AMR 9 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Din fericire n-am nevoie sa schimb cheile de la casa ca sta in alt oras si vine rar in vizita.
Deja la fazele legate de copil m-a enervat cu mai multe chestii, asta cu nasterea in zodia care-i convine ei mai mult e una, urmatoarea e ca mi-a zis verde in fata ca numele Ana e in opinia ei nume de taranca si sa nu botez copilul asa ca-i stric viitorul ca mai bine o botez Ruxandra ca asa ii place ei, apoi a fost morala vesnica ca de ce am cumparat hainute si carut si patut si biberoane si toate cele inainte de nastere ca ce-i cu mine, cum nu stiu ca nu e bine sa fac astfel, ce nu m-a invatat mama mea lucrul asta, ca putea ea foarte frumos sa vina sa cumpere tot ce aveam nevoie dupa ce nasteam (really, seriously, no kiddiing!?!), dupa aia a fost ca sa nu cumva sa imi dea prin gand sa dau o gramada de bani sa nasc la privat (de parca munceste ea pt banii mei, nu eu) si nici la CF2 sa nu ma duc cumva sa nasc ca au avut istoric de nu stiu ce infectii si ca au ata chirurgicala proasta, ca sa pun copilul pe olita de la 6 luni si sa o dau neaparat la dansuri si la patinaj (parca tare mult o vor ajuta in viata cunostintele din aceste domenii ) si cred ca daca mai stau putin sa ma mai gandesc imi mai vin si alte amintiri da' nu vreau sa imi creasca tensiunea acum.
Prietena mea cea mai buna e scorpion. Cealalta cea mai buna prietena e pesti. Cea care e scorpion este alt gen de om, ma pot baza pe ea oricand. Cea care e pesti e foarte inceata in tot ce face, foarte comoda, singuratica, nu ii place sa fie deranjata, nu are nici o relatie (e si foarte pretentioasa la barbati si nici nu are curaj sa ia atitudine daca ii place vreunul, de aia a avut 2 relatii foarte scurte in toata viata ei de pana acum - are 29 de ani) si e genul de persiaoa care nu prea are incredere in ea. Nu stiu daca zodia e cea care ii dicteaza comportamentul dar nu mi-as dori ca fiica mea sa fie asa. Sincer eu nu cred atat de mult in lucrurile astea spre deosebire de sotul meu care abia asteapta sa calculeze astrograme si citeste zilnic horoscopul si fiind rac mi-a zis ca se intelege mult mai bine cu berbec (cu cornute in general) decat cu pesti (eu sunt taur). Acum ce-o fi o fi, sincer mai important mi se pare cum iti cresti copilul decat ce zodie e. Cred ca e foarte important ca parintii sa ii insufle copilului incredere in fortele proprii si atunci acel copil va reusi in viata indiferent de zodie, ascendent si altele asemenea. Pe mine parintii mei m-au crescut in asa fel incat sa ma simt mereu desteapta si frumoasa si puternica si mi-au insuflat sentimentul ca pot reusi sa fac orice imi pun in minte si asta m-a ajutat enorm. Stiu ca cornutele sunt incapatanate (ca doar sunt taur si mai incapatanata ca mine nu poate sa existe) dar tocmai de aceea imi doresc ca si copilul meu sa fie cam asa pentru ca stiu ce functioneaza la mine si stiu cum sa pun problema asa incat sa obtin rezultate. Incapatanarea duce la independenta si asta imi doresc mult pentru copilul meu, sa fie independent, sa se descurce singur in orice situatie nu sa vina sa imi ceara ajutorul in orice problema si sa depinda de mine pana la varste inaintate pentru diverse lucruri (bani, sfaturi, rezolvarea problemelorm etc).
Dar subliniez inca o data faptul ca nu cred ca zodia are mare relevanta in asemenea lucruri deci... daca ea vrea sa se nasca inainte de 20 martie asta e...

29+ Anna
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput