Am ciclul menstrual neregulat. Dr ginecolog mi-a zis k perioada fertila este intre a 8-a si a 20-a zi de la menstruatie. Eu am avut contact in zilele ( de la menstruatie) : 8,9,10,12,13,15,16. Ovulatia cred ca a fost a 12-a zi cand am avut contact abia seara. Daca eu in ziua a 11-a nu am avut contact sexual este posibil sa fi ramas insarcinata?
Daca ai ovulat in ziua a 12, da, se poate sa fi ramas insarcinata. Spermatozoizii traiesc intre 3-5 zile,nu este neaparat nevoie sa ai contact in ziua ovulatiei. Se spune ca zilele cele mai fertile sunt cele inainte de ovulatie,asa ca te incadrezi :) Mult succes ptr . Te asteptam la Aspirante optimiste, acolo iti vor putea raspunde mai multe fete dintre noi, in caz ca ai o nelamurire.
ANI.G
682 Mesaje
Mirabela da, tot ce-i posibil de cate zile a fost ciclul cu pricina ?
Menstruatia? La mine tine 3 zile de fiecare data.
ANI.G
682 Mesaje
nu, ma refeream la tot ciclul, pt. ca ai spus ca e neregulat
a...pai in medie tine cam 25 de zile. cand 30 cand 27,media 25
ANI.G
682 Mesaje
La un ciclu de 25 de zile nu ai cum sa ovulezi in z20, teoretic...dar practic orice e posibil Adica ma refer la marja de perioada fertila pe care ti-a dat-o medicul : 8-20 In mod ideal la un ciclu de 25, ovulatia ar fi prin z11, 12 sau chiar 13 ca sa ai o faza luteala normala