Pinguini, randunici, tavane si diete

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Hello pinguini,

Am inteles, daca nu-i voie cu depresii, mi-am mai decolorat putin albastrul.

Buflea, amuzante povestile. O placere sa te citeasca omul.
Roxana, merci de oferta cu dieta. M-as inverzi insa sa citesc despre ce salate si fructe ai manca tu, ca eu vreau Dukan, si e carne, carne, carne. Am decis insa cu sotul sa tinem impreuna dieta in februarie, sa ne dam unul altuia peste deste daca nu suntem cuminti .
Arata super tortul, ai pus Hello Kitty inauntru?
Nu te necaji cu Amazonul. Se va rezolva cumva.
Viviana, deci asa cu adolescenta? Sa ma bucur de momentele astea cand io chem mandra sa mai ia o imbucatura si ea zice din varful buzelor: Acum sunt ocupata! La ce personalitate are va fi vai de fundul nostru (al parintilor) in adolescenta.
Rufus, te inteleg cumva, e tare greu statul acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ah, am rezolvat intre timp cu ing-ul (iubesc banca asta ) care dupa ce a vazut mail-ul de anulare de la amazon mi-a deblocat banii. ha! (da' tot am nervi pe ei! ca daca stiam ca nu livreaza nu imi faceam atatea planuri. asa am dat la o parte o oferta de un SH in conditii ff bune, mai sus calitativ, care era doar putintel mai scump. ca de, am zis sa fie nou. bleah).

Andre_ea, io acu is la Monti. el e prima si ultima mea iubire, adica ma pot tine in regula de el. si mananc de toate, ca si eu sunt carnivora la maxim. de aia nu pot tine Rina, prea putine proteine pentru gusturile mele. totusi Dukan nu pot tine, ma dispera monotonia. mi se pare teribil de restrictiva.
n-am bagat-o pe HK inauntru. a mers si asa, maimuta a fost fericita ca era ciocolata cu ciocolata si deasupra iar ciocolata. asta conteaza. al de sambata o sa fie cu HK

am luat de la Lidl ieri portocale rosii. o nebuniiieeee. (si ma doare un cap de lesin...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Roxanax, durerile de cap ma bantuie si pe mine in ultima vreme. E din cauza unei viroze. Mie imi trece cu Quarelin, care se da numai pe reteta necompensata, Fasconalul este prea slab.



allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

io sunt invers. fasconalul rules si quarelin fara efect. (mai am niste combinatii da nu le zic ca m aia brigada anti-drog )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo pinguinilor

roxana, deja pian? bafta, ce sa zic.... io urasc pianul, da nu ma lua in seama, ca-s sechele din vremuri demult apuse.


allinta, iesi matale la inviorare, un mic party ceva, te scapa de durerile de cap instant.

dimineata m-am contolat la urechi, cristalele sunt in matca lor, deci putine motive de ingrijorare. in rest... surzenia e la ea acasa.
drept rasplata maine ies in oras cu fetele, phuai si ma intorc abia pe seara. sttt, astia nu stiu nimik.

rufus, bafta sa-ti gasesti un job pe masura si foarte banos.

viviana, tu deschide cafeneaua ca sa am motive de venit in RO.

restul doamnelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Kari, in fiecare zi ies la inviorare. Si ma distrez/ ma amuz cu fii-mea si barbata-miu in fiecare zi.



allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Buna Morning la toata lumea,

Despre “plante” si “tunsori” – tufanicile sunt coafate la alegerea clientului si discretia privitorului … cine vrea sa scape de tot se “tunde” la chelie … eu ma gandesc serios la procedura aia cu laser, nu stiu ce ma tine, frica, banii ?

Despre business – Viv ideea cu after care mi se pare brilianta si cu destul de putine resurse materiale … eu ca parinte as fi multumita ca copilul sa isi faca temele si sa faca sport. Cand nu se poate afara, in casa sa se joace tot felul de jocuri … nu mi se pare greu sa faci asta cu 6 copii intre 6-10 ani. Stiu ca nu conduci, dar cred ca de succes ar fi si o masina care sa ii ia de la scoala, eventual sa-I duca acasa. In plus, la un aftercare, functionezi practic de la 13:00-19:00, deci mai ramane loc si de viata de familie.

Cafeneaua eu o vad mai complicata – iti trebuie spatiu, mese, cafea, fursecuri care trebuie comandate sau gatite … multe resurse materiale si timp mai mult investit.

Despre tortul Roxanei – am ametit numai cand am vazut pe cate ecrane se intinde reteaua tortululi ala … n-am citit nimic, e prea mult pentru mine.

Despre carti – am mai spus, "50 Shades" e mai buna ca asta … in sensul ca rascoleste niste trairi in cititor, enervare, excitare, frustrare, mirare, curiozitate … azi dimineata, la al 4 lea CD , duduia cartii mele a terminat salata si cand sa aud si eu urmatorul punct de pe meniu, a fugit de acasa, de frica lui barba-su … a luat autobuzul si a ajuns intr-un orasel mic unde s-a angajat chelnerita. Astept meniul de la locul de munca dar CD-ul s-a sfarsit cu animalul de barba-su care e detectiv si o cauta s-o sfasie … cu dintii. Nu stiu daca urmeaza o scena de sex sangeros sau cu sange sexos, dar mi-e ca o sa aflu la CD-ul 10, ca atatea are cartea …

Despre piane - Cum mai ai comandat PIAN pe internet ? Se poate ? Nu trebuie sa il vezi inainte, sa testezi clapele ?

Iar despre Diete - Ce e aia Monti ? Cu se se mananca si cat ca sa slabim ?

Despre nimic - Dimineata l-am rugat pe barbat sa imi porneasca masina cu 5 min mai devreme – fetelor, ce diferenta pot face 5 min, apucase sa se dezmorteasca pielea de pe scaunul …

Noi aseara am ras iar, de data asta fara kk … m-au pus copiii sa instalez pe Ipad un joc care se numeste “Truth or Dare” – un fel de joc pe porunci, poruncile fiind generate de computer … super, super misto. Nu stiu daca exista si on-line, dar pe Ipad si pe Androizi este free si merge jucat nu numai intre copii. Exista si varianta “Truth or Dare 18+” pe care doar am rasfoit-o, asta e cu perversiuni, te pune sa te dezbraci, sa-I pupi urechile celui din dreapta …

Tot aseara mi-a venit comanda de pe Amazon …sa va spun cum functioneaza societatea de consum. Am reusit sa pierdem un film luat de la biblioteca … nu ma intrebati cum, ca nu stiu. Stiu sigur insa ca l-am check-out acolo si acasa nu am ajuns cu el. In fine, biblioteca imi spune ca ori platesc $20, ori il pot cumpara de pe net mai ieftin … ma uit pe Amazon, costa $4 si transportul $15. Dar in stanga jos imi clipea o promotie, daca comand de $40, am shipping gratuit. Desigur, pun botul … si pentru ca eram in saptamana cand ma plangeam pe aici ca fiu-meu nu citeste si toata lumea imi dadea carti, ma apuc si comand primele 4 carti din “Magic Tree House”, primele 3 din “Diary of a wimpy kid” si una cu Geronimo Stilton. Total $54 fara transport. Deci in loc sa platesc $20 la biblioteca, am platit $54 la Amazon – afacerile imi circula prin vene, dupa cum se vede. Cand a vazut fiu-meu aseara cartile, s-a indragostit de Wimpy Kid. Magic Tree House a zis ca nu ii plac. Pe prima a citit-o, ca i-am luat-o de la library si aseara, dupa masa, s-a apucat sa o citeasca pe a doua, Rodrick Rules – mvaiiii si dimineata dupa ce s-a imbracat, l-am gasit in pat la el citind – Doamne, sa nu-l deochi.
Fica-mea aseara mi-a spus ca ma iubeste mai mult decat orice pe lume si ca ii vine sa se bage in mine, ca-i e cald si bine - stiu si ma bucur de declaratiile astea, in curand o sa-i vina sa se bage in vreun mascul si eu o s-o incurc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ah allinta, esti din gasca!

am uitat sa ma laud ca am slabit 4kg. cum s-o fi produs minunea...?

uah, si cu nutritionistul cel blond cu ochii ca marea , beton baiatul. benton in toate.... bine, nu chiar in toate ca nu stiu io exact ce si cum face in viata privata. tocmai ce-am debitat o prostie... multe din ce mi-a spus le stiam deja, noroc ca sunt fata citita. am discutat generalitati despre diete. sfatul lui e ca nu recomanda o anume dieta, doar un mod de viata sanatos din toate punctele de vedere. un mod de a manca din toate, dar cu masura si precautie.
despre boabe mi-a spus exact ce spunea Sabina la subiectul de la Femina, ca trebuiesc consumate exclusiv numai boabe: grau, orez (numai un anume fel salbatic) hrisca si mei. fara turte si altele de gen. plus o combinatie de ceaiuri, pelin , afine si urzica sau lemn galben (ce-o fi ala?) . toata cura dureaza 14 zile. se mai poate combina numai orez si grau, dar asta in cazuri de boala.
plus miscarea, plimbarea zilnica sau mersul cu bicicleta. si motivatia, de ce vreau sa slabesc? buna intrebare!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali


Alinuk, daca vreau sa merg in week-end la muzeu, cam la ce ora ar fi OK ca sa prind programul acela extra-minunat de care ziceai pe la generale ?



In we primesc grupuri pana in ora 14h30
Ca sa poata inchide la 17. Prg dureaza 2-3 ore.

Eu recomand sa ajungeti acolo in jur de 10, max 11, altfel prindeti aglomeratia maxima si e brambureala, stati la rand la bancomate



Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Caravana desprecopii...
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Rox traiasca infloreasca Eva cea frumoasa!
au trecut 4 ani!? avem copii mari!
da 3-6 ani cum zice Buflea faina perioada... nu avem lectii, ne facem de cap, sunt dragalashi, scot tot felul de pozne


Citat:
citat din mesajul lui eumada



Iar in Bucuresti....ei bine acolo am avut sofer, dar cred ca acolo rezisti in trafic doar daca ai doage lipsa. Multe.Cred ca as rezista.

Madalina




teorie neconfirmata
si eu rezist, si am toate doagele
ei bine, sunt si modesta

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Hai neata pinguini si randunele,
Buflea, tufanica-i tufanica sau tufanica fara tufanica?.

Apoi mi-a venit de-o cafenea. M-am gandit chiar la o cafenea DC, o cafenea pentru mamici.
Hai sa punem impreuna niste idei poate iese ceva.


bagati bagati
ma insciru de client




Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Caravana desprecopii...
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput