Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

I-am luat reductor si l-am asezat direct pe wc.As vrea sa il invat direct pe wc si sa sarim de olita. Deocamdata ii place si sper sa faca, cate ceva de fiecare data cand il asez


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana_nt spune:

Abia acum am reusit sa ma eliberez de oale,musafiri,de pitic si sa mai intru un pic pe net.
Eva am facut o ciorbita de afumatura si o fripturica cu piure .Nimic complicat ca eu sunt cam novice in bucatarie.Felicitari cu wc-ul.Si eu vreau sa il pun,o sa incepem cu olita,imi pare putin mai simplu ca nu necesita sa stai si sa-l tii,dar sa stea mai intai bine in fundulica.Nepoata-mea cand face kk cred ca sta si juma de ora pe oala ca se joaca pe tableta,in timpul asta .
Va pup si va urez o noapte frumoasa si linistita.

Roxana, mami fericita de Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

buna seara,

eu am aterizat pe la 23.30 dela craiova

am tot umblat pe drumuri


am facut in 48 de ore nu stiu cate judete
adica alaltaieri am plecat de la suceava la vs
ieir de la vs la bucuresti, iar dupa-amiaza cu un alt sofer la craiova

si azi ne-am intors in bucuresti


si maine sau poimaine plec la cta, pt 2 zile

si pe deasupra sunt si cobza





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

Roxana_nt te inteleg perfect in ceea ce priveste somnul
Eu m-am chinuit timp de 4 ani din 8 cati sunt de cand ne cunoastem. Eu am citit cand ne-am cunoscut pe net despre sforait, si am zis intr-o discutie, ce bauiesc, dar nu m-a luat nimeni in seama. Pana ce la un moment dat aceeasi problema, dar mai agravata, s-a analizat pe soacra-mea, de catre cumnata, si au mers la specialist. Concluzia: apnee de somn. Soacra-mea ajunsese la stadiul ca vorbea odata cumnata cu ea si ea a atipit asa pur si simplu in mijlocul discutiei, pentru cateva secunde. Atunci s-a tras semnalul de alarma, s-au cautat, I-a usturat la buzunare, dar acum am scapat de 2 sforaitori. Sper sa nu fie cazul si la sotul tau, dar e bine sa va documentati si sa faceti un consult de specialitate.

Citeste si pe net si vezi daca regaesti simptomele acolo.

Particularitatea pe care o avea sotul meu, era faptul ca nu doar sforaia dar bucate bune din somn el nu respira. Adica nu respira cateva secunde – 25-30, ceva de genul, si apoi dintr-o data scotea un sunet de te scula din morti. Aparatul care il ajuta sa respire il scoate din apneea aceea, popandu-I aer mai mult si in timp si-a educat si somnul.

Noi nu reuseam niciodata sa dormim impreuna toata noaptea. La mijlocul noptii ma trezeam si schimbam patul iar pana adormeam suna ceasul ca tb sa plec la munca si eram si eu cam chiauna. Slava Domnului ca s-a rezolvat si acum avem un somn normal amandoi.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

eva, acum am ajuns si la mesajul tau.
multumesc de intrebare

ar fi fost bine dar iaca eu bat campii, tai tara in doua in mai putin de o saptamana

am luat-o de vinerea trecuta, cand a venit mihai traistariu la noi si am inceput iar prezentarile la afacerea ceea de o facem noi impreuna.

am fost intr-o zi cu el la barlad, husi, vaslui
a doua zi la adjud/ pufesti. bacau (cu plecare din vs, via tecuci, adjud, iar apoi revenire prin bacau, roman, negresti)
in alta zi la roman, negresti

apoi miercurea aceasta am vrut noi sa mergem la agapia. noi am luat-o inainte si ne-am intalnit cu el seara, la 10. cazati la un hotel de langa pensiune, al brd-ului. eram noi si paznicul. initial nu au vrut sa ne primeasca c anu aveau incalzire dar ne era lene sa cautam la pensiuni. iar alea sunt si in sat, nu langa manastire

a doua zi fericire. cand sa plecam lui mihai nu i-a mai pornit masina. am alasat-o si am plecat cu el la suceava (tg neamt, falticeni, sv) de aici ne-a preluat cineva si ne-a dus la botosani, dupa care la 19 am revenit la sedinta de la sv. dupa sedinta relaxare, patronul unde s-a tinut prezentarea ne-a invitat la o partida de bowling. a fost prima oara cand am dat la popice, si chiar mi-a placut. bineinteles ca gazda a fost pe primul loc. mihai s-a clasat pe al doilea. iar eu am avut norocul incepatorului, locul 3. dar am incercat sa pun in aplicare cele cateva recomandari facute de maestru.
a doua zi am vrut sa vedem si noi ceva in vs, si ne-am dus la cetatea de scaun, dar e in renovare pana in martie. asa ca am plecat la agapia sa vedem ce facem cu maisna lui mihai. in drum am luat pe cineva de la un service din neamt si bineinteles ca nu a avut ce sa ii faca si am tractat-o la service. dupa care el a luat o masina in chirie si noi ne-am intors la vs. am ajuns seara la 19-20 si eram incordata ca un arc si in plina raceala. mi-a facut sotul un mangealac pe schinare si m-am bagat la somn.
a doua zi, adica ieri, am venit la bucuresti. ne-am trezit devreme, am ajuns la 1 juma, de la 2 la 4 a avut claudiu inregistrare. pe la 17 am reusit s aplecam spre craiova.

azi am avut festivalul si nu m-am dezlipit de pe scun de la 11 la 17. nici la shushu nu am iesit. nici nu aveam dupa ce, ca nu am avut timp sa mananc toata ziua si nici cu apa nu m-am omorat. la 20 am reusit sa plecam spre bucuresti.

acum citesc din urma is pic de somn iar maine as fugi la eforie, dar sa vad daca ma tin bateriile. mai am si de formatta si instalat un calc aici.

asa cade unde atata lugu-lugu si plantat copii... bine mai sunt si in perioada rosie :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

virgi, vad ca si tu te distrezi maxim!

anitta m-am gandit la itne in traseul meu, adiacent cu tine, dar nu am ajuns prin zona, am scurtat-o d ela roman la agapia.

denisa, speram ca ajungem pe la voi, dar daca ni s-au sucit toate planurile si am ajus la sv, in loc de vs, sambata nu am mai avut timp de nimic si am plecat intins la bucuresti

dragele mele, cam asta a fost ultima mea saptamana

acum fug la somn ca pic tare si ma doare sezutul, de cred ca o sa dorm numai pe burta

va imbratisez si va doresc o saptamana usoara






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Neataaa!

Chiar n-am mai scris de 1000 de ani aici, dar v-am mai citit.

Vladut e tot fara dinti, acum la aproape 8 luni, si nici nu par sa dea prea curand. Singura simbare la el este ca de pe 20 decembrie, in fiecare seara se trezeste de 2-3 ori plangand, in intervalul 7-10 seara. Apoi ori doarme pana dimineata ori mai are o trezire pe la 4. Cred ca ar fi dureri de gingiuta, altceva nu are ce. Mai e vreun bebe fara dinti?

A inceput sa pape, la noia fost jale mare cu papatul cam 1 luna si ceva. Acum papa piureul de fructe dimineata si la pranz legumele atat timp cat au carnita e foarte bun :))

Si de cateva zile baiatul meu bea apa cu paharul Eram la masa cu toata lumea cu il tineam in brate. Am baut un pahar de apa si cand m-a vazut, s-a repezit sa mi-l ia si sa-l duca la gurita. Era apa minerala, nu i-am dat, dar i-am dat in alt pahar apa de-a lui. Vai ce bucurie pe el. Si de atunci numai cu paharul. Cum il vede, cum se bucura si rade. Ii dau eu cate o gurita, evident, dar inghite si ii place asa. Are mama baiat mare

Corina, mami de Vlad Alexandru (26.05.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Cuchilici nici lui Lucas nu i-au iesit dintii

Noi suntem bine dar destul de plictisiti asa ca nu avem noutati despre care sa va scriu.
Doar astept sa treaca zilele astea sa se intoarca tati.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana_nt spune:

Neatza mamici
Mirela multam fain se sfaturi.O sa caut pe net sa ma documentez despre ce e vorba.
In rest nu am nimik nou,doar ca vad ca azi e frumos afara si am zis ca o sa ies si eu cu pitix.Astept sa se trezeasca,sa papam si apoi iesim si noi la o plimbarica "printre blocurile gri".

Pupici

Roxana, mami fericita de Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza mamici de pui mici!
Mirela ce bati tara in lung si-n lat, bravo !
Eu sunt obosita tare in ultima vreme pentru ca m-am tot culcat sear tarziu, dupa ora 23, ziua nu reusesc sa-mi fac toate treburile, sper sa imi revin repede ca sunt tare aeriana.
Ylari de astazi mi-am facut program de frumusete si eu, ca nu se mai poate.
Ma duc sa-l culc pe E mic!
Va doresc o zi minunata!


Mergi la inceput