Homeland (1)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Hai sa scot si eu nasul din fundul butoiului ...

In primul rānd de cafeaua mea sa nu se atinga nimeni, a ramas singura mea bucurie a mea cu mine din fiecare zi. Nu m-as putea lipsi si nu vad cu ce as putea sa o īnlocuiesc. Duc copiii la scoala si stau apoi la cafea fara sa ma deranjeze nimeni.

Vad ca aveti joburi care mai de care mai interesante. Eu sunt aia fara joburi, dar cu o gramada de "jobuletze" si sunt destul de frustrata pe tema asta. Anul asta īmplinesc 35 de ani si imi pare ca am pierdut cam multe trenuri asa.

Deci, singurul meu job platit este de blogger pt Velux ( ma rog, o filiala Velux). Jobul asta m-a salvat pt ca efectiv nu stiu ce m-as face fara banii de acolo. Insa e clar ca mi se potriveste ca nuca in perete, trebuie sa scriu despre ferestrele de mansarda , un domeniu care nu ma pasiona deloc īnainte. Jobul l-am primit printr-o prietena ce lucreaza acolo, are si ea un baietel cu autism si pe care am īntālnit-o la manifestatii in Paris. Asta pt ca facem parte dintr-o retea numita "mamans crocos" īn care militam pt drepturile copiiilor cu autism din Franta.

Restul activitatilor mele tin de domeniul voluntariatului īn tot ce tine de autism. Mai si studiez analiza aplicatat a comportamentului (aba), o stiinta care īnca nu exista oficial in Franta, dar pe care speram sa o introducem cāt mai curānd.

Olympia, mersi de īntrebare. Cu traducerile stau tare prost, dar merg īnainte. Evident ca m-a māncat undeva sa ma ofer si voluntar pt a traduce niste pagini dintr-un ghid american de aba, asa ca zilele astea am facut 5 pagini īn ritm de melc. Insa asa si invat, mi s-a parut mai usor īn domeniul aba, decāt īn cel al ferestrelor de mansarda. Deci daca vreti sfaturi pt montarea ferestrelor de mansarda, apelati cu incredere la mine .

Nelia, groaznic de trist ce s-a īntāmplat la voi. Si eu pot accepta multe, dar pāna la copii.

Noi am avut eveniment ieir, fiu-miu e in clasa I si nu credeam ca va invata sa citeasca intr-un singur an, insa e f silitor. Ieri am aflat ca stie sa scrie si propozitii, a dat de google pe ipad si a facut un search pe urmatorul text" Vlad manānca o banana.". E prima lui propozitie, am si pozat-o .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:


Neata buna! am iesit din casa cu avint spre munca si mi s-au lipit narile si miinile de portiere (mi s-a stricat demarorul), asa ca am pornit masina si m-am intors la povesti ; sunt -25C, iarna pe care o iubesc localnicii:).
Corina, uelcam! cind vii la 1000 de insule:) ?

Fringe nu urmareste nimeni? e foarte fain, vineri avem ultimele doua episoade si ma despart de frumosul asta http://www.imdb.com/name/nm0005045/

Mihaela, bafta la examene!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Chuny, nu esti singura fara job . De-aia le tot intreb pe fete ce si cum. Io deja vad jena si compatimire in ochii unora cand ma intreaba " si tu, tot asa...?"
Mie mi se par interesante ferestrele de mansarda, sa-mi zici unde si ce scrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

wow...-20/-25 de grade! Ger nu gluma! la noi e rezonabil, -5 zi si noapte .

Ana multzam!

Noi impachetam, imediat plecam spre port sa luam vaporul si sa inceapa weekendul. Asa ma simt de parca maine nu am examen...dar trece el, sper, cu bine.

corap si cricor bine ati venit!

ah nelia ce te rasfeti! Si mie imi plac domnii tai...nici nu se putea altfel ca doar am tinerit in aceeasi perioada .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe



Corina, uelcam! cind vii la 1000 de insule:) ?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759


Ana... iti imaginezi ca zilele trecute le povesteam unor fete tot de pe forum cum ne-am intalinit la 1000 de insule si cat de frumos a fost, desi am fost acolo 20 de familii daca nu mai multe. Si culmea, seara acasa sotu' imi arata niste poze de acolo pe care le gasise pe nu stiu ce CD...cu Irina cantand la vioara.

La vara vreau sa vin in Canada si tare mult mi-as dori sa ajung cu fiu-meu la Montreal...el a ramas cu gandul la baiatul Simonei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Mihaela, bafta la examen!!!

restul de povesti mai tarziu, in pauzele de la serial. acum plec acasa, sa inceapa week-end-ul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

neata!
boss alert!
M-am trezit cu Martin la birou, de unde a mai rasarit si asta? Apoi m-am desmeticit, e saptamana lui de predat!

la noi minus 10 feels like minus 18. Nu f rau, ca nu fluiera vantul!

deci la 5.55 in statie la autobus, surpriza, autobuzul precedent nu please, se stricase. Asa ca am asteptat autobuzul urmator (ala de trebuia sa il iau iin mod normal) care a luat pe amaratii cu autobuzul stricat, si apoi a aparut un autobus gol golut, doar pentru noi, cei nici 10 ramasi in statie!

iarna nu-I ca vara! (ah, compu imi autocorecteaza romana in engleza)

Corina, welcome! Ma bucur sa te vad!

Despre munci numai de bine: am sa lucrez acasa, in weekend, ca aici nu e trai si rost: primesc 5 emails pe minut, dezlanate afaceri, frate ce ameteala!
da, votez si cu Fringe, si cu Downtown Abbey, si cu Good Wife.
Au mai aparut acu unele, proaspete, dar inca nu m-am dezmeticit daca se merita (Cracked pare ceva de capul lui)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:


Olympia, tu pictezi sau am retinut eu gresit? am eu o retinere de taran cu palaria in mina in fata voastra, a celor daruiti de soarta cu talente artistice, muzicale; eu sunt total afona, si in domeniul asta autodidactul si scoala iti da cunostinte, dar nu simturi; adicatelea risc oricind sa dau o caruta de bani pe un kitsch sau sa ma excit in fata unei bucati muzicale anonime, daca nu sunt cele cunoscute, studiate, pentru ca urechea si ochiul nu ma ajuta deloc.

de dimineata m-am amuzat la munca, unii colegi mucaliti din alt colt de quebec ce joaca loto in grup au inceput sa-si trimita mailuri cu tema intre ei, din care vreo 20 asa, au fost cele de: sigur/cum sa nu/binenteles, si toate cuvintele de joaca posibile; apoi au inceput sa-i traga de mineca, oamenii au apasat pe destinatarul gresit si s-au dus alea 20 de mailuri in toata institutia, in toate colturile provinciei, de la director la receptionist ;
asa au urmat alte 20+ mesaje de la aia ce i-au luat la rost pe primii, ca lumea vrea sa lucreze, apoi seria de 'x doreste sa-si retraga mesajul', tot inmultit cu echipa, si in final citeva de scuze:))
sa va zic ce-a fost in outlook-ul meu, si al celorlalti...


Corina, da un semn pe sezatoare daca veniti incoace, punem de-o intilnire montrealeza care vom fi in zona.

mai vin io, in pauza de lunch; asta a fost cafeaua de ora zece




http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu am iesit sa iau drojdie ca vreau sa fac piine... si cind am intrat in casa suna telefonul. Si mi-am dat seama ca nu pot sa vorbesc... imi inclestase gura de ger. Fara exagerare! I-am spus prietenei sa revina intr-un sfert de ora...

Ma duc sa citesc... dar pina atunci sa va mai pun o melodie, o uitasem, astazi am descoperit-o.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu nu am vazut-o pe Corap... bine ai venit! Ne adunam, ne adunam...

Cu joburile, Olympia si Chuny, nici nu stiti cit de bine va inteleg. Insa sint sigura ca veni si vremea sa le aveti, trebuie sa aveti incredere in voi (hai, ca incep si eu) si sa va valorizati voi prin ceea ce faceti in prezent. Caci benevolat sau studii sau crescut si ocupat de copii, tot munca este si dezvolti capacitati si abilitati pe care nu le vedeti poate acum, insa cind va veni vremea sa le folositi intr-un job platit si pe sufletul vostru (asta inseamna ca asta trebuie si sa cautati) le veti aplica din plin.

Pina acum ceva vreme eram acolo si chiar daca a fot alegerea mea, tot nu a fost chiar usor de dus. Apoi, cind am inceput sa caut... am trait la frustari cit pentru toata viata. Si nu s-a terminat, caci m-am oprit sa respir un pic, ca prea hei-rup a fost in ultimii ani, dar sint departe de a zice ca mi-am gasit totusi locul... dar uman sint bine si asta conteaza in prezent. Insa nu va spun prin ce trece sotul... insa se ocupa foarte bine de copii... devine tatal copiilor lui. Si mie mi se pare de departe cel mai important job din tot ce a avut pina acum. Nu si lui, dar il va vedea la fel mai tirziu, sint sigura de asta.

Mergi la inceput