Homeland

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Da, cum sa nu? foarte fain proiect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Mihaela, le-am vazut si pe acelea, domnisoara a zis , nu. Acu daca nu zicea si Ana de o alta rochie memorabila, nu ma gandeam ca ce am gasit noi nu-i complet.
Baiatul meu face 18 luna viitoare, prea repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Adela e buna la gasit orice pe net .

Ah, sa iti traiasca! Inginerie de sunet vrea?
A mea cea mare e in mari dileme...trebuie sa aleaga specialitatea la liceu. Acum e la linia de psihologie-sociologie-stiinte sociale si nu vrea mai departe. Vrea...media! Asta a vrut de fapt si anul trecut cand dupa mii de negocieri (si reprosuri mie ca sunt mama romanca si n-o las sa isi urmeze visul) a acceptat compromisul sa incerce psihologia, ca nu stia cu ce se mananca. Acum e clar ca nu vrea. Si ma tot intreaba ce sa aleaga, venind cu argumente ca tot spre media s-ar indrepta. Nah, eu tot nu vad ce viitor are de acolo...n-am reusit sa trec de pragul acela ca ccc copiii trebuie sa faca facultate dupa liceu si musai ceva inginerie/medicina/psihologie...ceva in mana .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Mihaela, sunet da, inginerie, nu , deci tot media . da mai e un an la mijloc, om vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

buna dimineata fetelor :)

Ocebine
, chiar ca interesant proiect, si lista de carti e interesanta, n-am citit cartea lui Tan dar am google-it-o si am pus-o pe lista de asteptare :)

Olympia, asta e rochia ?? E Claire Danes, actrita principala din Homeland :)
Nu m-am uitat la Globes :(, dar din video-ul pus de mihaela, rochia lui JLO mi s-a parut cih.
ma bucur ca a cistigat Maggie, e teribila cu "one liner"-urile ei :) mi s-a parut insa ca a aparut desutl de putin in seria 3 comparativ cu celelalte serii.

apropo de moda, si fiindca se apropie Valentine's Day :)) am gasit un cadou www.dailymail.co.uk/femail/article-2262203/Its-MAN-Summers-Versace-sends-male-models-catwalk-sheer-bodysuits-hotpants-camisoles.html?ito=feeds-newsxml" target="_blank">wooow pentru jumatatile noastre :)) (ana, spune-mi ce crezi ca tu esti specialista in lenjerie :))

Nelia, foarte frumoasa calareata :)

s-a mai infrigurat putin si la noi, am gasit polei azi dimineata dar e frumos si soare. tocmai am venit dintr-o plimbare invioratoare din parcul din apropiere si m-am gindit sa va arat o poza cu fairy tree-ul nostru local :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Speed, nope, nu-i nici aia. Adica pe toate astea le-am revazut cu ea impreuna si a zis ca nu, eu n-as baga mana in foc. Partea haioasa insa e motivul pentru care o interesa rochia, voia s-o adaptez io pentru ea pentru banchetul ei de la sfarsitul anului.
In privinta lenjeriei dantelate pentru jumatatile noastre, m-am distrat imaginandu-mi-l pe consort in asa ceva.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

La noi ninge. Mi-e dor sa merg afara. Azi inca nu.

Am citit ca vreo 70 de masini s-au ciocnit in lant in sud pe autostrada. La noi pe insula s-a prabusit un acoperis la o cladire a komunei data in folosinta in 2008, renovata.

Noi planuim o iesire pe continent in weekend, datorata examenului meu de sambata si faptului ca sambata nu circula vapoare spre insula. Speram sa iasa un schi, conditii ar fi.

Io gastesc o supa chinezeasca . Cine vine la pranz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

'neata! Multumim, Mihaela, pentru cafea, prinde bine, sint chiauna. Cea mare a luat un virus stomacal si toata noaptea ne-am distrat. Azi e bine, s-a dus la scoala. Dar a pierdut antrenamentul de patinaj... si vine competitie grea.

Miine reincep atelierul de bucatareala cu baietii... am facut acum programul si afisele. Ca daca tot n-am dormit, am zis sa fac ceva totusi. Am ales sa facem spaghetti carbonara si miercurea viitoare facema salata 'Poienita'. Bucatari vor deveni cu totii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Nelia, deci tu faci ateliere cu baietii (sunt doar baieti?)din grupul specialistilor in impresionisti? Mersul la muzeu era program din job sau extra? Atelierele-s gandite de tine dupa o anume programa? Esti singura coordonatoare? Si grupul cat e de mare? Hai ca te-am bombardat cu intrebari, dar marturisesc ca-s tare curioasa ?

Mergi la inceput