M-am hotarat.........adoptie(86)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malex spune:

"In 14 februarie va avea loc in Comisia Juridica din Senatul Romaniei o dezbatere publica in care, 33 de ONG-uri vom solicita abrogarea Legii adoptiei in vigoare si elaborarea in regim de celeritate a unei NOI LEGI - o lege care sa-i ajute pe copii sa aiba cat mai repede parinti, dragoste, camin"-spunea d-na Azota Popescu, presedinta Asociatiei Catharsis Brasov.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Oare cum o arata propunerea asta de noua lege?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_73 spune:

O noua lege a adoptiilor in Romania?????????????????????????????
Parca vad cum o sa arate: Atestatul de familie apta sa adopte un copil in Romania se acorda dupa 240 zile sau chiar 365 zile de intalniri cu angajatii DGASPC-urilor.
Familiile sa fie supuse la diverse teste din care sa reiese ca pot creste un copil, deoarece DGASPC-urile din tara au in prim plan interesul copiilor si le este tare teama in ce familii intra acesti copii, angajatii DGASPC-urilor considera ca un asistent maternal sau in orfelinate le este foarte bine.
Fetelor am ajuns la urmatoarea concluzie: NOI CEI CARE DORIM SA ADOPTAM SUNTEM BATAIA DE JOC A ANGAJATILOR DE LA DGASPC-uri.
Ce ma doare cel mai mult este ca raman suflete care sufera, si din cauza unor oameni fara suflet devin viitorii infractori, betivi, ucigasi, cersetori, prostituate, etc.
O vorba veche spune : Pana la Dumnezeu te omoara sfintii.

Mergi la inceput