Buburuze de mart-apr2013(13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna fetele ! Va pup. Merci de linkuri pt biberoane. Eu m-am dechis la modelul de la Medela Calma. Este 95 de ron, dar merita daca merge in paralel cu alaptarea. Eu am incredere in cei de la Medela, au produse ft bune, tin minte ca pompa de san de la maternitate este de la Medela profesionala. Super pompa!!!
Casandralin eu am crezut ca va fi mai horor la stat, mai ales ca nu am am mai fost internata in viata mea. Dar a fost ok spre surprinderea mea. Asistentele dragute si oricine te ajuta, daca cereai ajutor. Poate nu asa amabile ca la privat, dar trebuie sa ne gandim ca unde am nascut eu se nasc copii pe banda rulanta si nu au atata timp ca la privat, unde daca sunt 2, 3 maxim 4 nasteri pe zi.
Stanca e o maternitate buna si cealalta maternitate de stat din oras la fel. Vin mamici de la Suceava, Vatra Dornei sa nasca la Cluj, in loc sa se duca la Iasi. Pentru conditii cred si pentru personal.
Oricum cum mi-a zis o asistenta ce lucreaza acolo, cine isi face datoria, si-o face oricum ca ii dai bani sau nu , cine nu la fel ca ii dai bani, ca nu ii dai tot nu si-o face pana la capat. S-apoi oricat de rele ar fi conditiile, trebuie sa-ti asumi ca asta e meseria pe care ti-ai ales-o, nu e o meserie ca oricare alta si daca nu ai vocatie, mai bine lasa-i pe altii.
Profesionalismul si o vorba buna nu tin numai de bani.
Si nu e corect fata de cei mai saraci, care nu pot da bani ca ei sa nu fie ajutati la fel, pentru ca si ei sunt oameni. Tin minte ca era o doamna cu mine in salon, mai saracuta, de la tara si cu ea s-a purtat foarte frumos moasa si vorbea la fel si cu ea, pentru ca si ea e femeie si si ea se chinuia, plus ca familia ei nu era langa ea.
Of asta este educatia d

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
29 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Din pacate asta este educatia de acasa, cei 7 ani de zile si nu tine in nici un fel de facultatile pe care le faci. Am vazut oameni super inteligenti si fara nici un an de acasa.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
29 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Mara lasa ca nici cezariana nu este bau-bau. Sunt mamici care dupa cezariana se simt foarte bine.
Liza eu la prima sarcina am pus 23 de kg de la 63 la 86, acum am pornit de la 73 si am 83, mai vedem cat mai pun. Nu te lua dupa doctori. Da-le pace, doar nu o sa te apuci sa faci foame.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
29 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Citat:
citat din mesajul lui casandralin

eu am biberonul de la pompa- Avent - si are incluse in trusa si 2 tetine asa ca pana dupa ce nasc nu cumpar biberon. Fetele care luati No spa - aveti grija ca in ulte tari din vest - alea care mai fac si studii de impact asupra oamenilor - acest medicament s-a restras sau chiar este interzis - ex. Franta, Belgia.
Intrebati de alternative sau alte medicamente care au substante active mai blande cu bebe.

32 +
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png


Am vazut ca destul de multi pediatrii recomanda Avent.
Pediatra mea (medicul meu de familie mai precis) nu e fana Avent dar nu mi-a zis de ce.
Mie nu imi plac pentru ca se ingalbenesc/pateaza foarte repede (am vazut asta la prietena mea care a avut 1 biberon de la pompa Avent si restul biberoanelor pe care le-a folosti au fort Tomme Tippee, de aceea dar si pt ca cred ca voi alterna hranitul la san cu hranitul cu biberonul am ales Tommee Tippee care, daca reclama e adevarata, merg bine in acest tip de situatie.
Despre No-Spa nu stiam ca e interzis in unele tari.
Medicii de la noi il recomanda cu caldura.
http://en.wikipedia.org/wiki/Drotaverine
Eu nu am mai luat de mult ca nu am mai avut nevoie.



28+ Anna
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit alternat cu Medyn, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Felicitas si eu tot la Medela Calma m-am gandit.
In ceea ce priveste spitalele, la voi poate sunt altfel, dar eu am mai multe experiente traumatizante, cu 2 spitale din Bucuresti si nu vreau sa mai trec prin astfel de experiente. Pur si simplu nu exista respect pentru pacienti se considera ca tu trebie doar sa fii recunoscator pentru orice ti se ofera. Daca esti in pielea goala si iti aduc un brancardier sa te ridice sa te puna in pat, asta e, cine vrei sa te care? Oi fi eu mai pudica, dar mi s-a parut totul dezumanizant. Nu mai conteaza intimitatea ta, nu mai conteaza nimic. Daca esti pe masa ginecologica si intra diversi in timpul asta, n-ai ce comenta, ca te trezesti si mustruluita ca respectivii sunt asistenti/doctori si ca au mai vazut. Ok, au mai vazut, mi se pare civilizat sa ma intrebi daca sunt de acord sa intre tot alaiul de studenti sau cineva in cabinet cand eu sunt pe masa ginecologica. Daca te doare ceva, te mustruluiesc, ca cica ce te plangi atata, ca n-au ce sa iti faca, ca ti-au dat un algocalmin...
Imi pare rau, dar astea au fost experientele mele. Am fost internata, operata si am avut cosmaruri luni de zile din cauza experientei respective. Si am cotizat de fiecare data, la toata lumea...

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Enhorabuena spune:

Arianna, multumesc pentru linkul pe care l-ai pus cu caruciorul rotativ Coletto Mateo 3 in 1, ma tenteaza si pe mine modelul.

Vroiam sa te intreb daca ai avut posibilitatea sa il vezi in vreun magazin de prezentare (showroom) inainte de a-l cumpara.

Videoclipul il face sa para extrem de tentant.
Si pretul este unul bun pentru un 3 in 1, mai ales pentru unul care are aceste caracteristici.

Cum ti se pare ca greutate? Ei scriu greutate cadru 12 kg, iar mai jos greutate carucior 11kg. Ma intreb daca as putea urca scarile (un etaj) cu caruciorul si cu bebe cu tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Tusferi, cam ai dreptate... si eu am avut experiente traumatizante in spitale de stat, asa ca de-asta nici n-am vrut sa aud de maternitate de stat.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Tusferi asa e daca ai experiente traumatizante, nu te mai duci la stat si gata. Preferi sa dai bani mai multi si gata, bineinteles daca ii ai.
Pe mine nu ma deranjeaza studentii sa vada, oricum pentru meseria asta se pregatesc.Nu esti la un club de streaptease. Si brancardierul sau portarul de la maternitate, crede-ma ca o vazut multe la viata lui, si nu il intereseaza ce ai tu acolo. Pe mine nu m-a deranjat aspectul asta, pe mine ce ma derajeaza este vobitul urat si dezinteresul.
Pe mine portarul chiar m-a ajutat cu niste bagaje.A fost foarte dragutz si nu am cotizat cu nimik la el.La vizita studentilor eu deja nascusem, au venit apoi la saloane sa faca vizita pacientelor, eu nascusem de 2 ore jumate si le-am zis ca nu au ce sa vada, epiziotomie nu aveam , doar o scurgere abundenta de lohii, care le-am zis ca daca ma pun la dezbracat, curata ei pe jos si patul daca murdaresc ceva. Am fost mai ferma cu doctorul ce-i conducea si si-au vazut de drum. Deci faza e sa fii un pic mai ferm. Ma si pregatesc de razboi cu vaccinul anti hepatita b, nu vreau sa-l fac, presimt un pic de polemica cu neonatoloaga, dar o sa o amenint cu proces, daca copilul meu pateste ceva ca urmare a vaccinarii si nu o sa aiba tupeu , plus ca vreau sa ma duc cu cerere expresa semnata de ambii parinti ca nu dorim vaccinul.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
29 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Am uitat sa va spun ca azi implinim 30 de saptamani!
Va doresc o saptamana frumoasa!

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
30 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Se pare ca e pe bune. De la 1 martie, maternitatile private nu primesc bani de la casa de asigurari.http://www.wall-street.ro/articol/Economie/142552/nasterea-la-privat-va-costa-dublu.html?utm_source=newsletter-daily-20130114&utm_medium=email&utm_content=daily-20130114&utm_campaign=Newsletter-Daily

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
30 saptamani+

Mergi la inceput