Maternitatea Pelican - Oradea

Maternitatea Pelican - Oradea | Autor: marius

Link direct la acest mesaj

La Maternitatea Pelican te asteapta cu drag o echipa de prieteni. Prieteni ai mamei si ai copilului. Vei fi intampinata cu profesionalism si cu o atitudine deschisa si cordiala, propice stabilirii unei comunicari optime. Intalnirea cu puiul tau va decurge cât mai natural si neîngradit, iar taticii pot fi si ei partasii acestor momente unice.
Echipa medicala

Maternitatea Pelican vine sa completeze specificul Spitalului Pelican asigurând o asistenta medicala 24/24 în domeniul obstetricii si al ginecologiei. Viitorilor parinti li se ofera atât siguranta actului medical cât si toate conditiile necesare pentru a face din acesta experienta una de neuitat prin unicitatea trairilor cât si prin grija si atentia oferita de un personal medical specializat.

Maternitatea Pelican are o capacitate de 23 de paturi de spitalizare, cuprinzând sectii de obstetrica-ginecologie si neonatologie, rezerve single si duble cu baie proprie, televizor si internet, aparatura de ultima generatie, dar si ambulatoriu de specialitate. Aici femeile au parte de cea mai atenta supraveghere, monitorizare si investigatii clinice pe tot parcursul sarcinii si nu numai. Maternitatea Pelican nu se adreseaza doar viitoarelor mamici, ci tuturor pacientelor care vor sa beneficieze de servicii de calitate în sfera specialitatii de ginecologie.

Personalul nostru are o vasta experienta în domeniul obstetricii si ginecologiei, având competenta în laparoscopie, histeroscopie si chirurgie oncologica, desfasurând atât activitati didactice cât si stiintifice si perfectionandu-se constant în cadrul congreselor si cursurilor post-universitare atat din tara, cat si din strainatate. Aparatura medicala este de ultima generatie si garanteaza calitatea exceptionala a actului medical.

Echipa medicala de la Maternitatea Pelican doreste sa vina în întâmpinarea dorintelor pacientelor cu privire la modul de nastere: normala cu sau fara analgezie epidurala, cezariana sau nasterea în apa, asigurând permanenta îngrijirilor medicale împreuna cu echipa de neonatologie si terapie-intensiva. În cadrul Maternitatii Pelican sustinem contactul precoce al non-nascutului cu mama prin conceptul de ROOMING-IN care, prin spitalizarea bebelusului în acelasi salon cu mama sa, permite dezvoltarea relatiei mama-copil din primele ore de viata, alaptarea precoce, familiarizarea sub îndrumare calificata cu nevoile de îngrijire ale copilului.

Maternitatea Pelican doreste sa schimbe perceptia asupra momentului nasterii: dorim sa înlocuim anxietatea si teama cu încrederea si bucuria firesti momentului, generate de profesionalism, comunicare, întelegere si o ambianta prietenoasa. Ne dorim sa va fim alaturi în acest miracol care este nasterea, atât prin asistenta medicala specializata cât si prin caldura si întelegere.

Va asteptam cu drag!

INFO:
WEB:
http://www.maternitateapelican.ro/
Facebook:
http://www.facebook.com/Maternitatea.Pelican