Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (20)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Flafi cand e contractie simti o presiune la burtica si e exact cum ai descris tu, ca o gheara, se intareste burtica tare (daca apesi cu un deget cat mai jos aproape de zona pubiana ai sa simti f tare) si incepi sa simti o durere f usoara ca la menstruatie dar nu tine mult. daca le ai dese ia Nospa.
eu am contractii zilnic, cam 2-3 pe zi si sunt nedureroase , sunt acele contractii Brixton Hicks care pregatesc uterul pentru nastere. pot aparea din al doilea trimestru de sarcina la unele femei.
si la prima sarcina am avut mai mereu, doctorita a zis ca e normal.

nu am venit cu nici o veste de la eco... nu se vedea bine bebe asa ca am amanat cu 2 sapt ecograful. va trebui sa iau 3 capsule de magneziu in acea dimineata pentru a fi mai relaxat uterul sa il poata masura cum trebuie .

partea care ma ma cam pus pe ganduri e legat de kg mele....la 12 sapt aveam 57.500 , la 16 sapt 57.400 iar acum 59.200???? cum Dumnezeu am luat eu aproape 2 kilograme in 3 saptamani cand eu nu mananc nici mult si mai fac si sport.....uofff...
cred ca voi ajunge iar la 70 de kg in felul asta.... ca si la prima sarcina

Duduta eu am scris si sub poza ca sunt din Bacau am trecut si domiciliul actual dar si cel din tara. asa e..moldovencele is cam nevorbite si au un spor la conversatii ce n-ai vazut



si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Buna burtici!

Vin si eu cu un update dupa ecografia pt bitest, noul DPN este 28.06.2013 si avem + (dupa ce vreun minut m-a lasat sa cred ca avem si o fetita, eh mai trebuie lucrat peste vreo 2 ani la acest proiect )

Aparent nu mai sunt dizigoti (frati separati), caci doctorul a zis monocorionic (o singura placenta) iar doctorita mea mi-a confirmat ca la varsta asta se vede mai bine.

Am muuuult de citit din urma, va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Elyana, ce frumos!
Sa fiti sanatosi toti 3!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Felicitari Elyana

15+
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Elyana, felicitari! E ft bine ca sunt de acelasi sex - vor avea aceleasi preocupari, se vor juca impreuna cu masinutele :) zic eu : D care tot 2 baieti o sa am.

Mycya, legat de kg la fel am patit si eu - mult timp nu am pus nici un gram siapoi intr-un timp scurt am pus un kg si ceva. Si eu sarcina trecuta m-am ingrasat 20 si ceva de kg si acum nu as fi vrut sa ating acelasi nr :(( dar cred ca tine si de predispozitie, nu neaparat de ce si cat mananci sau cata miscare faci. Oricum dupa nastere am lasat 11 kg in maternitate.

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 15s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Bravo Elyana!! Sa fiti sanatosi!

Mycya, bebele tau te tine in tensiune!

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua !
Astazi m-am trezit cu chef de munca ,si m-am apucat de curatenie dar mai in ritm de melc asa.
Mycya acum si in ultimul trimestru se acumuleaza cele mai multe kg.
Sa sti ca si eu am pus pe mine in ultimele saptamani.Off ,sper doar sa nu fie prea mult pana la sfarsitul sarcinii !
Flafi eu la primele sarcini nu am avut nici urma de contractii ,dar acum am experimentat o gramada ,sunt cam cum spunea Mycya mai sus .De cele mai multe ori mi se intareste burta tare .
Elyana felicitari pentru cei doi baietei !

Multumim de capitol nou !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Buna dragelor,

Noutati nu am, de gatit nu gatesc, merg in vizite la rude si mamele gatesc muuult mai bine ca mine, asa ca le las sa faca onorurile de craciun. Ma bucur sa aflu noutatile bune si le urez fetelor care au problemute sa aibe ganduri senine si cu siguranta totul va decurge bine pana la capat.

Ma bucura atmosfera de prin oras, cu traficul am eu probleme, numai ca ma incarc cu rabdare cand plec de acasa si rezist!

Am o intrebare mai indiscreta, eu as mai gusta un pic de vin zilele astea, va rog sa nu va amuzati prea tare dar tare mi-e pofta si vreau sa stiu daca voi ati mai gustat de-a lungul acestei sarcini sau in sarcinile anterioare.

Va pup,

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Dragele, gineco mi-a zis ca am burtica maare pentru ca sunt grasuta!! Eu am pornit cu aproape 70kg, mi-a zis sa mai iau maxim 8, ca nu-l ajut pe bebe daca mai cresc. Am intrebat ieri la control de contractii, eu am unele nedureroase, mi-a zis ca pot fi miscarile lui bebe, si rar dureri, dupa efort, stat mult pe scaun, etc, dureri. Mi s-a spus sa nu stau cu dureri, sa iau Nospa.
Parol, e baiat!
Am simtit asta la inceputul sarcinii. Ce mi-am dorit eu, era cam greu de realizat: baietel si fetita gemeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Eu nu beau alcool in general, dar il sarcina cu Maya imi era pofta de moarte de un vin fiert. M-am sfatuit doctorii din familie, si au zis : ok, o cescutza, dar nu pe stomacul gol :).


Vicky, Printzesone and BB (20+)


Mergi la inceput