Aeroport Budapesta - Cluj, variante de transport

Aeroport Budapesta - Cluj, variante de transport | Autor: Kallista

Link direct la acest mesaj

Fetelor, cele care ati calatorit recent de pe aeroportul din Budapesta pana in Cluj, poate imi dati si mie un sfat ca sunt total in ceata
Luni sosesc in Budapesta, pe la ora 14 ora Ungariei, si ma intereseaza un transport cat de rapid, ca ora de plecare, din aeroport spre Cluj. In mod normal nu mi-as face probleme si m-as duce in oras sa iau trenul, dar cel mic e bolnav si tot ce-mi doresc e sa ma vad cat mai repede in Cluj. Stie cineva cum as putea proceda? O firma, o recomandare... ce-am gasit pe net mai mult m-a descurajat decat incurajat, aveam impresia ca sunt mai bune conexiunile intre astea doua orase. Poate nu le-am nimerit eu?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Kallista, am niste prieteni care de obicei vin pe ruta Dublin-Londra-Budapesta iar de acolo cu un microbuz pana in Aiud unde stau ei, si trec si prin Cluj. Mai tarziu aflu un numar de telefon si iti scriu PM. Poate te ajuta ei, ca din cate stiu cu asta se ocupa, asteapta pasagerii romani la diferite zboruri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

O sa o intreb pe mama ce firme sunt pana in Cluj. Ea merge mereu cu microbuzul. Suna la ei si isi rezerva loc. Iti trimit un mesaj pe tf cand aflu, sa mearga mai rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mama mi-a zis de astea:
http://www.presidenttour.ro/
http://www.kameleon.ro/curse.htm
http://www.huben.ro/

Poti face comanda si plata online. Sper sa fie ok si sa ajungeti cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kallista spune:

Multumesc pentru sugestii . La Huben ma incadrez perfect cu timpul, daca va fi sa fie varianta microbuz. Am cica si un tren bun, dar trebuie sa il iau din gara Keleti si ar trebui sa ne miscam foarte repede... e complicat de ajuns de la aeroport la Keleti Train Station? Of, ce rau e ca nu am folosit niciodata aeroportul din Budapesta, m-am trezit acum iarna sa fac experimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Prietenii mei veneau cu Nemeth speed sau cu Transgylen. Gara stiu ca e in centru si probabil cel mai usor ajungi cu un taxi mai ales ca sigur aveti si bagaje. Dar probabil ca varianta cu un microbuz care va ia direct din aeroport e mai buna.

Drum bun si sa ajungeti cu bine

Mergi la inceput