Asta-i ministru ?!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Inca un basist infiltrat in Bundestag, Gunther Krichbaum:
www.hotnews.ro/stiri-politic-14347120-gunther-krichbaum-aderarea-schengen-depinde-strans-mcv-evaluarea-progreselor-romaniei-dupa-raportul-comisiei-europene-din-decembrie-2013.htm" target="_blank">Aderarea la Schengen depinde strans de MCV.


Mai mult decat basist!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

E cu basismul in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Adevaru-i ca-s de toata cacaua politicienii astia de curte noua daca ii face pe plan european o tanti consiliera a uneia din opozitie.
Iar nemtii s-au lasat iar dusi de nas de schemele machiavelice ale cuplului Macovei Basescu.

Le-as plange de mila unora sau celorlalti daca as sti cu care sa incep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

V-am spus la pag.3 ca oficialii nostrii patroneaza coruptia de la frontiera si ca nu indeplinesc conditiile de credibilitate.
Amabasada Germaniei printr-un comunicat confirma ca aceasta-i cauza reala si nu un presupus exod al romanilor.

www.mediafax.ro/politic/conditiile-pentru-aderarea-romaniei-la-schengen-enumerate-de-ambasada-germaniei-10636878" target="_blank">Conditiile pentru aderarea Romāniei la SCHENGEN enumerate de ambasada Germaniei

Citat:
Ambasada Germaniei la Bucuresti afirma ca aderarea integrala a Romāniei si Bulgariei la spatiul Schengen ramāne un obiectiv principal al Guvernului Federal, dar pentru aceasta "trebuie sa existe toate conditiile tehnice, administrative si cele care caracterizeaza statul de drept".

"Aderarea integrala a Romāniei si a Bulgariei la spatiul Schengen ramāne un obiectiv principal al Guvernului federal. Pentru aceasta, trebuie sa existe toate conditiile tehnice, administrative si cele care caracterizeaza statul de drept. Prin ridicarea controalelor la frontierele interne, un stat membru īsi asuma o mare responsabilitate īn relatia cu partenerii Schengen", afirma Ambasada Germaniei īntr-o pozitie remisa marti agentiei MEDIAFAX.

De asemenea, Ambasada aminteste ca "nu este vorba de libera circulatie a cetatenilor romāni, ci de īntrebarea daca Romānia poate asigura protectia frontierelor externe UE, de pilda protejarea de intrarea frauduloasa a unor cetateni din afara UE".

"Ultimul raport MCV din ianuarie a evidentiat progrese īn domeniile statului de drept si cel al combaterii coruptiei, dar si deficiente", subliniaza Ambasada Germaniei.

Totodata, misiunea diplomatica a Berlinului evidentiaza ca "aceste dubii" sunt īmpartasite si de "alti parteneri UE/Schengen".

"Īn lumina celor expuse, īmpartasind aceste dubii si cu alti parteneri UE/Schengen, consideram ca, actualmente, gradul decizional pentru o hotarāre a Consiliului pe acest punct, pentru care se impune unanimitatea de vot, nu este īnca matur", mentioneaza comunicatul Ambasadei.

Reprezentanta diplomatica a Berlinului arata ca īn saptamānile trecute au fost īntretinute "contacte strānse, marcate de īncredere reciproca cu Guvernul Romāniei", care a fost tinut īn permanenta la curent cu aceasta pozitie.

"Germania si Romānia īntretin legaturi strānse si prietenoase care ne permit o abordare deschisa si constructiva a subiectului Schengen, subiect care este de o deosebita importanta pentru Romānia. Guvernul federal nutreste un mare interes īn continuarea bunei colaborari īn domeniul bilateral si īn cel de politica europeana, dorind sa vina, mai departe, īn sprijinul Romāniei pe calea aplicarii integrale a aquis-ului Schengen", mai puncteaza īn comunicatul Ambasadei.

Din pacate si puterea si opozitia eludeaza problema frontierei si a justitiei.
Pe occidentali nu-i intereseaza conditiile tehnice daca ele nu produc efecte si daca sunt ca si inexistente pentru corupti.


Mergi la inceput