Ceasca de punch - 2

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk
(sunt nascuti in aceeasi perioada a anului, la diferenta de doua zile


Si ai mei la fel sunt la diferenta de 2 ani si 2 zile.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pfuaaaa, Buflea, fii barbata!
Eumada, ce povestesti tu acolo e ABS-ul "manual"

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Pfuaaaa, Buflea, fii barbata!
Eumada, ce povestesti tu acolo e ABS-ul "manual"

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!


Nu inteleg...abs-ul e franare la limita aderentei,masina nu franeaza brusc cand e gheata,polei,umezeala...pedala trebuie apasata de cateva ori consecutiv....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Mada, pai asta inseamna ABS, ca masina nu franeaza liniar, ci ca pune ea frane mici si dese ca sa evite deraparea - la masinile care au sistemul asta. Practic tu apesi normal si ea franeaza sacadat, de simti ca iti joaca pedala sub talpa. De-asta zicea A ca e ABS manual ce descrii tu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Eu nici nu am auzit de ABS manual ... Dar mi s-a intamplat asa cum zice Ioana, eu am apasat frana, mi s-a intarit pedala efectiv si tremura sub picior si se simtea ca si cum franai cu o grebla ... Nu stiu cum sa explic, oricum eu veneam si la vale si nu prea facea mare lucru franarea asta plus ca m-am simtit foarte inconfortabil ca mi se intarise pedala de frana. Nu aveam viteza dar toate modificarileastea simultane m-au cam speriat.

Azi e joi, maine plecam si inca nu stiu daca toti 4 saunumai eu cu copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Buflea, bafta sa plecati toti 4!

Noi avem avionul maine la 12- sa va zic ca nu am niciun bagaj facut si o parte din haine sunt umede, ca ne-am trezit azi ca vrem sa luam ba na ba alta si nu erau spalate?

Nu reusim niciodata, dar NICIODATA sa fim gata la timp, fie ca e vorba de plecat undeva, sau de vizite pe care ni le fac altii si noi iesim uzi de la dush sa le deschidem usa . Suntem varza la capitolul organizare!

Fug la bagaje. Sper sa nu uit ceva acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Hello ladies!

Am intrat intre 2 ture de sanius cat sa caut pe net niste skiuri pt fii-meu - da, da, a nins si la noi intr-un final

Si ce vad? Ioana in intarziere, tin pumnii sa nu pierdeti avionul!

dezbateri despre si cu abs + BUFLEA care are emotii de mers la drum lung! asta n-am crezut s-o aud vreaodata, mai! shape up, woman ca autostrazile sunt curatate bine. SI oricum, eu inca am feelingul ca mergeti in 4 si va distrati de minune!

asculta de mada ca zice bine, apesi ridici apesi rapid una dupa alta. ar merge bine frana de motor da' suspectez ca ai automata asa ca nu zic nimic de asta.

am fugit la tura doua de sanius!!!!





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

seara buna sau buna dimineata

Aqai, vreau si eu la zapada. mi-a spus sora mea ca a nins si la ei, cam la trei ore de Montreal. am vazut si poze ce zapada mare si frumoasa. noi nu avem asa ceva pe aici, la noi cand o da se si ia indata, de parca sunt tevi calde sub asfalt.

prima zi dupa concediu a fost minunata. am primit o multime de cadouri de la colegi si pacienti. si era cat pe ce sa cad in butoiul cu dulcegari. peste tot, pe fiecare masa si colt de masa erau farfuri cu bomboane, fursecuri, prajituri. desigur ca in curand toate vor lua calea gunoiului.

sunt putin trista, mi-am amintit de o perioada din viata cand ne-am luptat cu morile de vant si am incasat rafale in plina figura. aseara am vazut The Secret. un om a purtat o piatra in buzunar ani de zile, piatra pe care a numit-o "piatra recunostintei" . si de cate ori era trist sau avea probleme, puna mana pe piatra si isi amintea ca are motive sa fie recunoscator. mi-am amintit si eu ca am adus o piatra din vacanta, e cam mare si troneaza la fereastra. dar incape in palma, pot s-o tin in mana si sa spun "sunt recunoscatoare ca am un copil sanatos, sunt recunoscatoare ptr tot ce a reusit el singur sa realizeze.... "

edit, piatra si copila. copilu' s-a impotrivit la pozat.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Azi s-au reunit micutele din gasca....
Mai tata.......s-au distrat super dar......uite ce-au facut...
balerina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

mada, au scos totul la vanzare? :) cool piticele! ma bucur ca s-au distrat, partea cu dezastrul de dupa e standard in program, n-ai ce-i face

kari, da, avem zapada! ieri am fost la sanius in 2 ture, tura 2 in nocturna in parc langa lac si ne-am facut derdelus direct spre lac:) un om ciudat de zapada care avea marshmellows pe niste bete in loc de maini+ din zapada stransa in parc s-a improvizat un fort si s-au purtat batalii sangeroase cu bulgari. mananca piticii mei de rup pana si azi, asa ca musai ii duc din nou la chinuiala.

tot ieri le-am luat si niste schiuri la mana a doua, azi tre' sa le cautam boots sa-i punem si la niste schiat. tre' sa profitam la maxim de zapada asta ca nu stim cat ne tine.

si tot pt Kari: imi pare rau ca esti trista, dar uite, ai toate motivele de mandrie acum, din cate aud eu din povestile tale. plus ca pot sa si vad o fata tare frumoasa :) si baiatul tau e norocos cu o mama ca tine.

si daca te-a intristat o anume discutie recenta in care ai incercat sa impaciuesti lumea, ia doar invataturile. stii vechea vorba cu daca intri in troaca..... in rest, sa speram ca nu ne intalnim in viata "reala" cu extremisme si agresiuni de genul acesta (nu ca nu ne-am descurca ) - ci fiindca sunt situatii urate care ne consuma. pana la urma, un pic de intelepciune si retinere practicate fac mai mult decat toate baionetele virtuale.

gata cu intelepciunile, ma duc sa-mi indeplinesc menirea stramoseasca si sa fac o ciorba

ciolan, cartofi si tarhon. sa infunde armata dupa zapada

Buflea, daca ai plecat, drum bun iti doresc, sa te simti bine, sa te bucuri de timpul cu copiii prietenii si schiurile si sa-ti faci planul pentru un an nou demential.

daca nu, toate raman valabile oricum pt cand pornesti la drum!



Mergi la inceput