Bobocei de septembrie-octombrie2012(7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Asaaaa, am revenit.
Mai mult de 2 ore legate n-a dormit mandra mea aseara. Treziri la 1.5-2 ore. De la 7.30 am luat-o langa mine la molfaiala pana la 10 cand am dat scularea. L-am trezit pe nepotel si l-am trimis sa se reculce in camera la Maya si eu am fugit sa ma spal pe par ca nu ma mai suportam. Apoi le-am dat sa pape la amandoi, am facut tema la mate pe care aseara nu stia ca o avea , a plecat la scoala si eu am adormit pitica pe mine.
Dupa 45 de minute s-a trezit si a inceput sa traga cu mitraliera. Am mai lasat-o 10 min sa termine si cand am dus-o la baie si am dezbracat-o: teapa! Nu facuse fata nimic! Mai si radea, vesela ca m-a pacalit. Am pus-o la carusel si vazand eu ca-mi arata termometrul un grad m-am pus repede pe imbracat. I-am dat sa pape un san ca sa nu se scandalizeze mult pe-afara, am pastrat unul pt intoarcere Am imbracat-o repede cu caciula si cosmonautul, mi-am tras haina pe mine si caciula de rapper a nepotelului pe cap (mi-era cam frica de raceala cu parul proaspat spalat si cum el poarta tricourile si hanoracele mele, am banuit bine ca ar trebui sa-mi fie buna caciula lui ). Ne-am plimbat 20 minute incet-incet ca babutele calcand pe unde se vedea asfaltul sau pe zapada, nu pe gheata, ca eram in adidasi (n-am mai avut timp sa-mi caut cizmele. Cred ca ar fi cazul sa dau jos cutiile de iarna din dulap!).
Dupa 20 min a inceput cu neh-neh asa ca am urcat. A papat sanul pus de-o parte si a adormit mancand. Si doarme pe mine de o ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Ramona, imi pare rau ca te-a luat raceala mai rau. Bine ca Stefan e mai ok. Eu zic ca 2,300 kg in 2,5 luni e bine. In mod mormal trebuie sa ia 500-1000 g/ luna. Si acum ca sa iti dea bine trebuie sa faci cantaririle la acelasi cantar, altfel o sa-ti dea diferente. Daca ti-a cantarit-o pediatrul, ia acel cantar ca referinta. Sau mai poti merge la vecina si te raportezi la ultima cantarire de pe cantarul ei si in aceleasi conditii (haine, pampers, (ne)mancata). Noi o cantarim seara inainte de baie si masa.

Pe Maya la controlul de 3 luni a tinut-o de manute si a ridicat-o in fund. I-a zis ca e cam puturosica, cu toate ca ea sta pe burta, rar se si intoarce, capul il tine bine si la final ne-a zis ca are achizitii peste varsta ei. N-am vazut-o sa vrea sa se ridice. Chiar Paula, ce carusel i-ai luat lui Roli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Anda al meu e constipat si i-am dat baby drink, temporar am scapat, facea la 7 zile. Lui C nu-i dau probiotice ca nu are nevoie, cele mai naturale si mai bune sunt din lm, ajuta cel mai bine si matureaza sistemul digestiv. Eu as fi dat doar daca sunt colici puternici, altfel la copil alaptat nu as da. Merg pe cat mai natural.

Roxana cam tot ce se da in sarcina merge si pe alaptare. Augmentin e ok. Sanatate multa!

Stella ma bucur ca s-a mai linistit, si al meu e ok de vreo 3 zile, din ziua cand l-am parat la voi s-a simtit. Cand mai face figuri il amenint ca il spun fetelor de pe forum.

Bob ca de obicei m-ai facut sa rad, il alaptam pe asta micu' si a lasat sanul si radea si el la mine. Serios, chiar nu stiu cum va descurcati sa nu dormiti atat, va trebuie nervi nu gluma. Eu cred ca as fi cedat demult. Eu is cu somnul de frumusete, asa rade sotul de mine, am noroc ca si C e un somnoros. Si eu evit colectivitatea in perioada asta cu viroze, aerul liber e perfect.

Ramona apuca-te de prostii dar treptat, ca daca ti-o scoate ochii Naty, macar sa stii de la ce. Eu am incercat in fiecare zi cate ceva sa-mi dau seama ce nu-i prieste. Nu ma mai abtin de la nimic, bere fara alcool beau, dar mai iau de la sot si o guritza cu alcool. Nu e putin 5600, C avea 6 kg nascut 3350, baietii is mai grasuti.

*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Lumi, gata, am gasit-o si eu! Si zici ca motzata e interesata de ea? Cum faci? O pui langa ea si o atinge cu mana la plezneala? Sau zici cumva de Ilincutza si sunt eu pe langa?

Moro, ce bine ca a dormit piciul! Offf, nu mai scapi odata de canalele slea infundate si de mastita? Tu golesti bine-bine sanii cu pompa dupa ce suge el?

Ce dulce e Stefan, Ramona! Eu cred ca putem sa fim si mumele padurii ca piticii nostri ne vad cele mai frumoase! Acum vreo luna m-a amuzat sotul: de-abia facuse pitica ochi, m-am trezit si eu si am inceput sa o mangai si sa vorbesc cu ea. Si-mi zice sotul: nu sta asa aproape de ea, ca nu te-ai spalat pe dinti! I-am zis ca poate sa-mi puta gura si a kk, nu cred ca asta o intereseaza pe pitica mea! Asa ca nemachiate, nespalate, nepieptanate si neepilate suntem centrul universului lor ... momentan.

Kytana, cu ce vesti vii de la dr?
Daca nu mai apucam sa vb, iti urez drum bun maine, bb super cuminte in deplasare, sa incepeti o viata noua minunata impreuna toti 3 si nu uita: ai doar o saptamana liber de la noi, apoi te-asteptam sa ne povestesti despre noua viata. Te imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:


OLI:jucaria e pt fetita cea mare a Andei, are 1.5 ani.
pt asta mica de 3 luni as lua de la ikea papusele care se pun pe degete,am mai salvat cateva de la cea mare dar sunt putine.
BOB:parca tu ziceai de IRis ca se intoarce de pe spate pe burtica?
si parca facea si ''abdomene'', nu?

La capitolul achizitii, e asa haioasa gaza mica , si-a descoperit manutele, se uita cateva minute la ele si apoi zambeste si gangureste. Doamne ce dulce e\! cra cra, ma iertati , nu mai pot de dragul ei.

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Lumi: mda, ma gandeam eu ca am pierdut ceva printre mesaje, ca nu prea dadea matematica asta !

Bravo, Ana!!!
Eu abia astept sa-si gaseasca piciorusele si s-o vad cu ele in gura :)) Ca sa nu mai zic de momentele in care o sa ma strige! Ma striga ea si acum, dar altfel, si cand vin langa ea si-i vorbesc zambeste cu gura pana la urechi si da din maini si picioare de parca e pe arcuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Pentru fetele caer au depus dosarul de indemnizatie (in special la sectorul 6 sau 2): v-a cerut cineva o adeverinta de la Primarie (??!!) ca v-ati platit amenzile/impozitele?

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)



Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Oliinca nu i-am luat,o sa-i luam de Mos,am vreo 5 modele care-mi plac,pana atunci ma decid
vreau unul care sa cante mult,macar 20 de min sa nu trebuiasca sa tot fug sa-l pornesc

Paula fericita de baietel dulce Roland 24.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Pentru fetele caer au depus dosarul de indemnizatie (in special la sectorul 6 sau 2): v-a cerut cineva o adeverinta de la Primarie (??!!) ca v-ati platit amenzile/impozitele?

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)



Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso


eu n-am depus dar uite ce am gasit:
http://www.protectiacopilului6.ro/directia-protectie-sociala_doc_29_serviciul-alocatii-si-indemnizatii_pg_0.htm


Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello hello !
In sfarsit, doarme dragonita. M-a tot pacalit cu cate 10-20 minute, deja la 3 eram rupta, cand a venit sotul i-am zis s-o ia ca nu mai pot. Am dormit o ora, dar asa prost, am si visat urat, mi s-a parut c-o aud plangand. Am fugit dincolo dupa ea, ea picotea la tac-su in brate, cica n-a plans deloc... Sunt nebuna, e clar.

Da, mami.ilinca, eu ziceam. Iris da semne sa se ridice de aproape o luna, cand o legan, nu mai sta ca bebelusul in brate, vrea numai pe verticala, se rostogoleste in tot patul deja, e atleta, ce sa mai. Chiar ma gandeam azi la miscarile astea precoce ale ei, daca va tine trendul in toate, adica sa vorbeasca repede, sa mearga repede... vom vedea. Promit sa nu-mi fac probleme daca se leneveste la ceva, stiu ca fiecare copil face lucrurile in ritmul sau, ea poate va fi "mutulica" sau nu va accepta diversificarea... vedem, vorbim, ne sfatuim.

Aaaa, si inca una (o lauda, adica) de ieri. Atipise si s-a trezit. Eu ma prefaceam ca dorm, poate poate o pacaleam. S-a uitat pe pereti ce s-a uitat, apoi m-a vazut, s-a dat rostogol pana la mine (unul singur, ca dormim apropiate ) si ma bananaia cu labutele pe fatza. M-am "trezit" de dragul ei, ca e asa desteapta incat ma bate sa nu dorm. Yuhuuuu!!

aaa, si apropo de faza cu "la 3 luni trebuie sa stea cu palma deschisa". Uite ceva ce ea nu face 100%, degetul aratator e mai lenes, deseori il tine strans. O trag mereu de el, sa-l deschid



Mami de dragonita Iris !

Mergi la inceput