INSEMINARE 95 - Felicitari MariaBcf, Alice12

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Ella sarcina e obtinuta natural?

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miparaschiv spune:

Gaby, am ineput din ziua 3 conform menstruatie pentru ca conform profilului hormonal dna dr a zis ca ar fi a 2-a zi (progesteronul inca era mare) si menstruatia a venit la 25 de zile. In mod normal imi venea la 27.Am ales IA pentru ca incercam din noiembrie sa raman din nou insarcinata si nu iese doar cu stimulare si contact dirijat. Sarcina o obtinusem deasemenea greu.
Da, fac Clexane din momentul inceperii stimularii.

--------------------------------------
Mutatii:
- PAI 1 4g/4g homozigot
- MTHFR A1298C heterozigota
1 sarcina oprita in evolutie la 10 saptamani (octombrie 2012)
Ne pregatim pentru IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Ella acum mi-am amintit de discutiile dinainte de sarbatori, . La 2 luni de la laparoscopie ( parca inainte de sarbatori ati primit unda verde pt bebe) , uite ca esti gravi.

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza_aod spune:

Fetelor va si va multumesc pt raspunsuri.
miparachiv succes la IA ,se pare ca suntem singurele pe aici cu inseminarea luna asta poate ne impartasim experienta..eu sunt la dr.Filipescu Alexandru de la Elias iar IA-ul l-am facut la clinica privata GENERIS.
Gabyv esti o draguta mereu imi raspunzi si iti multumesc din suflet, ma ajuta enorm sa stiu ca imi sunteti alaturi.Mai intrebat de ce fac IA,si am sa va povestesc si sper fara sa va plistisesc prea mult cu povestea mea cei drept cu final trist...In 2009 fara nicio problema medicala la primul contact neprotejat am ramas insarcinata ,asta era la 24 ani,sotul era super fericit dar si speriat in acelasi timp.sarcina a inceput cu sangerari la 6-7 sapt dar am trecut cu bine ,si cand incepusem sa crestem in burtica a venit bomba..lui bebe i s-a descoperit o malformatie la 4D hernie diafragmatica si doctorii me-au spus ca tb sa intrerupem sarcina la 24 sapt.A fost un avort terapeutic peste care am trecut cu greu,dar asta e viata, tb sa mergem mai departe si inceusem deja sa ne gandim la bebe2 dar at au inceput problemele...m-am procopsit cu o sinechie uterina pe care am rezolvat-o in aprozimaitv 1 an jumatate prin operatii histeroscopice urmate de 6 luni de sterilet asa am ajuns in 2011 fara bebe,dupa o lipsa mare de progesteron ,deci lipsa menstrei pe care si in prezent o provoc cu duphaston...in 2012 am facut histerosalpincografie iar trompele au iesti pemeabile...in iulie 2012 am facut operatie laparoscopica pt driling ovarian,am facut si acupunctura vreo 4 luni.si am beut si fel si fel de tincturi..,in fiecare luna eram la monitorizari in ziua 10 a CM ,endometrul prost de fiecare data tratat cu oestogel urmata de injectia cu ovitrell in ziua 14 A CM un chin ..si tot degeaba..nu as vrea sa treaca nimeni prin asa ceva...e groaznic...iar in dec 2012 dr. a hotarat sa facem si IA cu stimulare ovariana cu closti.Nu ma gandeam niciodata ca dintr-un om sanatos ce eram odata o sa pierd atatia ani in asteptarea unui bebelus...am atata dragoste de oferit si sper ca buul Dumnezeu sa-si introaca privirea spre noi si sa vada cat de mult ne dorim acest lucru...UN COPIL.
Sper ca nu v-am plistisit,va imbratisez si va tin la curent.
Sarcini usoare si bebei sanatosi va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxxy spune:

Buna..cred ca o sa intru si eu in club....iau Femara z3-z7 pentru ovulatie si sper sa am foliculi. Dr. a zis ca daca voi avea doar un folicul mergem pe CSD , daca o sa am mai multi facem IA sa nu pierdem ocazia...noi avem cam 6 milioane se gigei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza_aod spune:

Oxxy bine ai vebit in club,iti tin pumnii sa fie bine si bebe sa vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

miparaschiv, pai te cheama in ziua standard, e normal asa, nici mai devreme nici mai tarziu. Din cate am inteles Cezara e specialista.

Onutza, da este greu ce ti se intampla, insa CSD si IA nu sunt asa e dramatice ca si un Fiv, asta e clar. Stiu ce inseamna monitorizari lunare(4-5 vizite/luna) am facut 5 luni, apoi stimulari cu CSD am facut 6, inseminari am facut si de astea multe . Parerea mea, daca imi permiti, este sa nu mai accepti stimulare cu pastile, tocmai datorita endo tau. Banuiesc ca este asa de mic si datorita numeroaselor intervetii.

Oxxy, bine ai venit! Mai era o fata care a facut stim cu Femara, insa nu a mai intrat sa ne zica ce s-a intamplat luna a doua. (prima nu a iesit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cumintzica12 spune:

buna fetelor,
nu am mai postat in ultima vreme, dar va urmaresc, mai ales ca sper si eu sa va povestesc in vreo 2 saptamani cum merge stimularea pt IA...(sper sa ne iasa ok de data asta analizele premergatoare ca m-am saturat sa tot amanam )

pai uite ca nici eu nu intelegeam de unde au venit felicitarile pt ela, ca nu vazusem sa fi postat vestea... deci felicitari ela sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos (dar m-a ros un pic curiozitatea si ti-am cautat mesaje din alte topicuri...am gasit confirmarea la 'samburei si dovlecei de sept-oct' , deci inca o data felicitari, dar speram sa gasesc o explozie de bucurie, de emotii...deci cum a fost cand ai aflat? (eu ma tot inchipui pe mine facand tumbe, agatandu-ma de lustra ...din astea )

sarcina usoara si bebei minunati si celorlalte gravidute
bun venit fetele noi
veteranelor si va multumim ca ne sustineti pe cele ce trecem/vom trece prin IA, dar... mai plecati si voi odata de aici, ca sunt atatea forumuri de


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Fetelor eu ce pot sa va spun ca am facut 2 ani fuliculometrie lunar : eco endovaginal ziua 8,10,12, 14 apoi CSD ,spermograma ok , trompe ok , analize ok. Dupa 2 ani de chin vin si vestile bune , dar din pacate 2 sarcini oprite din evolutie. Alte analize , alti Dr , alte pareri contradictorii . Dupa ultima sarcina ( chiuretaj in 20 August 2012) , iar in Decembrie test pozitiv : inceput Clexane , pe langa Aspenter . V-am povestit ca sa nu va pierdeti speranta pt ca minuni exista .

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miparaschiv spune:

Maria, ma bucur foarte mult pentru tine si imi dai sperante tinand cont ca mutatiile noastre sunt apropiate.
Ce este grav la mine este ca am 39 de ani.Nu mai am mult timp. Nu m-am gandit niciodata ca voi trece prin asa ceva pentru ca copil imi doresc de aproximativ 2 ani.
Pana atunci m-am protejat cu anticonceptionale ceea ce a fost de fapt foarte rau tinand cont de mutatiile mele.
E adevarat ca ma invinetesc imediat si groaznic.Acum, dupa ce am aflat de trobofilie, am explicatii pentru multe.

--------------------------------------
Mutatii:
- PAI 1 4g/4g homozigot
- MTHFR A1298C heterozigota
1 sarcina oprita in evolutie la 10 saptamani (octombrie 2012)
Ne pregatim pentru IA

Mergi la inceput