Piersicute de iulie august (14)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Nycosia, daca citesti zilnic e foarte usor sa intri in conversatii. Imediat o sa te simti integrata in grup.
Porumbita eu spal cu detergent normal fara balsam. Nu am intotdeauna Ariel sau ceva mai bun asa ca am spalat si cu Dero Surf. Nu am avut probleme. Mereu dau clatire suplimentara la hainele ei. Mai nou spal la 40 de grade ca am hainute care nu se preteaza la 90.
Asa e, Laura, m-au zapacit. Eram ca in gara. Si pe mine ma tampeste vremea de afara si nu imi place ca nu pot iesi asa des/mult. Visez la primavara.
Noi planuim un concediu de o sapt prin feb-martie la baile felix. Sa vedem acum daca va fi de acord soacra sa stea la noi o sapt cu bebe. Visez cu ochii deschisi la piscine si saune.....
Va pup. Am o gramada de treaba si as face orice sa nu ma apuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

yellow! multu de cafea muraturik eu chiar acum savurez un irish coffee facut de mine si mi-a iesit maxim va las si voua cate o gura
ile - face lapte la greu am mai facut si pauza cateva zile, am mai redus doza la 1-2/zi, oricum n-am consumat nici jumate din flacon intr-o luna. ms mult de pont
porumbita - inca n-am fost, mergem mai dp masa k s-a trezit si sotzulache mai trz dp iti spun diseara ce e pe akolo. legat de detergent - eu am spalat cu persil sensitive gel pana acum cd e aproape terminat (asa k mi-a ajuns un bidon de 1.5 l mai bine de 5 luni) si pt continuare mi-am luat de la BB Tei un detergent organic de la earth friendly cu lavanda (https://comenzi.farmaciatei.ro/product_info.php?products_id=10025560). tot de la astia folosesc si detergent pt biberoane si e f bun si spornic.
delia - cred k e minunat sa-i vezi pe copii cum se joaca impreuna si e f cool k te ajuta cu BB nu am gasit pe picasa glugile...suport vreau bleu auzi, da' e suficient de reglabil cat sa cuprinda si o burtoaca mai mare nu? k sotzulache are cu ce sa se laude
balanta - sunteti ok?
nycosia - te asteptam cu drag in mijlocul nostru fara retineri k noi suntem mereu bucuroase de pareri, opinii noi

am uitat sa va zic aseara - am aflat de un evenim pt mamici si bebici care va avea loc luni seara de la 18 la ballroom aici in militari (nu pot sa pun link k imi vine avertizare de reclama ). intrati voi pe revista mami si vedeti akolo despre ce e vb (sau la mine pe FBK la postarile de azi).
veniti? eu vreau sa merg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Heey,

Porumbita, a luat intr-adevar bine. S-a reglat din nou lactatia dupa tot stressul si alergatura, nu?
Detergent: noi folosim www.hiphip.ro/products/detergent-ecologic-lichid" target="_blank">asta, inca am cam 40% din el si il folosesc din iunie. Nu as lua din hypermarket, nici daca scrie ca e pt copii - dar asta e piticul meu :).

Freedelia, Jeff ne-a cedat titlul de balerin, bravo lui! Pana vineri (la control), sper la un 6700 (acum are cam 6600), si 65 cm, ca sa fie cresterea de 500 g.

Am reluat programul de supt mai des, pt ca mi-am amintit / dat seama ca la cat munceste pe burta, macar sete tot i se face (acum o ia inapoi, impingandu-se in maini, si azi s-a si intors inapoi pe spate de multe ori consecutiv). El nu cere des, dar refuza clar sanul daca nu ii e nici foame nici sete, asa ca, desi nu stiu daca e bine, continuu asa. Este la fel de "nedormitor", vorba Porumbitei, dar ajuta mult sa nu ma mai uit la ceas noaptea.

La petrecere nu s-a vazut cu mosul, caci a avut criza de plans de suprastimulare/oboseala de care ma temeam. Dar, nu regret ca l-am dus, mi-a facut bine sa vad colegii si copiii mai mari - mai ales.

Ada, si noi cred ca suntem la fel de "virtuali".

Weekend placut, eu cred ca revin mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

http://www.desprecopii.com/info-id-LUNI5.htm

Interesant

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm
pe perioada spitalizarii, marc a stat cu sotul meu (si-a luat zile libere). venea cu el de doua ori pe zi la spital ca trebuia sa ne aduca diverse si nu avea cu cine il lasa. cand ii puneam unul langa altul, se luau de manute si isi zambeau (asa fac de obicei).

va multumesc inca o data ca sunteti langa mine.


de gemeni (iulie 2012) si de ingeras (august 2010)




Ce emotionant . Sunt superbi impreuna . Eu tot admir pozele Mirunei de pe Fb cu gemenasii ei , sunt adorabili . Cred , de fapt nu cred / sunt sigura ca exista o legatura tare aparte . Doamne si eu am fost la un pas de a avea o pereche asa adorabila

Ma bucur ca sunteti bine , Doamne Ajuta in continuare . Sa aveti multa sanatate . Multi

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Balanta, ma bucur mult ca Eric e mai bine, Dumnezeu sa va aiba in paza in continuare. Esti mai mult decat de admirat cum te descurci singura si cu treburile casei.

Revin, ma solicita Ericul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Balantza -- mi-au dat lacrimile cand am citit de cei doi fratiori, cred ca e minunat sa ai gemeni, oricat de greu ar fi... Sa ii dea Dumnezeu sanatate micutului Eric, sa i se refaca rinichii repede si sa nu mai aiba nici o problema...

Copiii nostri au avut azi concert de Craciun la Biserica. John a fost unul dintre "cititori", cei care povesteau din Biblie povestea Craciunului. Jodie a fost in cor, si a mers si Jane cu ea pe scena, la un moment dat a luat-o in brate... A fost foarte frumos la biserica...

Roxy -- spune-mi cat are sotul tau in talie. Dca e cazul, desi nu cred, iti trimit o extensie la curea. Am sa masor maine sa vad cat e de lunga. Nu am pus inca plzele, in curand...

Va pup, culc copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare fetele. Am bantuit toata ziua. Numai cu barbatu-meu sa nu mergi la cumparaturi. E mai rau ca o femeie. M-a tarait patru ore prin Baneasa, pana in Outletul din militari si inapoi in Baneasa ca sa-si cumpere el un sacou. S-a gandit ca poate-l gaseste sub alt pret acolo, si bineinteles ca l-a luat tot din baneasa.Asa, face de fiecare data. INtai se iau la pas toate magazinele, apoi te intorci, iar mai dai o tura si tot asa. Imi venea sa madescalt de picioare , eram pe tocuri, si mai merge si foarte repede , nu ca mine dormind.Asa, am fost apoi la Bebe Tei, si intr-un final am ajuns si eu la coafor. I-am luat lui Nectarel costumas de Mos craciun si o geaca.Lui Tudor un sacou.In seara asta ne caram in club.Sper, sa nu-l ia somnul. Cam atat cu mine. Nectarel, e balerinul Odiseei.Cand am sunat-o pe conferentiara s-o intreb luni , la ce ora sa venim, m-a intrebat cat are copilul.I-am spus 7 luni de cand s-a nascut si patru asa de cand trebuia. Mi-a raspuns, doamna mamica de ce ii creati un handicap copilului -are 7 luni. I-am raspuns si eu, da o avea 7 luni, dar la 7 luni altii merg de-a busilea si el nu sta singur in fund.Si mi-araspuns, dar, nu vreti sa va faca si pomul de craciun?In fine, o sa vedem luni.Ca eu nu mai stiu cu varstele astea la ce categorie este.
ANA, NECTAREL e balerinul ca nu are decat 6500 grame.
BALANTA, asa m-ai impresionat cu fratiorii.Sa aveti grija de voi.
NYCOSIA, stai linistita. Doua cuvinte si te integrezi automat.
PORUMBITA, noi folosim TideLenor, acum. Cand se termina iau altul.
Mai doream sa scriu ceva, dar am uitat. hai, ca mai intru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Am revenit.

Am fost si noi iesiti de la 3 pana pe la 6 7. In parc (unde am stat 25 de minute) si la Bebe Tei, in rest pe drum. Pt prima oara l-am mutat din manduca in scaunul de masina fara sa se trezeasca, iar cand ne-am intors, nu s-a trezit imediat ce l-am scos din masina (cu tot cu scaun).

I-am luat girafa, ii place, acum tre sa ma obisnuiesc eu cu scartaitul, ma intorceam din 5 in 5 secunde spre el sa vad ce se aude . I-am prezentat-o drept Sofica Girafica, imaginatie prea multa n-am.

Balanta, foarte emotionant. Cu optimism si calm, cu ajutorul doctorului bun pe care il aveti, sper sa treceti cu bine de tot. Nici eu nu i-as fi dat medicamentul puternic, dar cred ca a fost destul de grea decizia.

Laura, mi-am amintit - spune-i sotului tau ca fascinatia pt luminite e reala, ca sa zic asa - al meu in Ikea ghici unde a fost cel mai incantat - la corpuri de iluminat, era numai cu ochii pe sus. Ati facut bradul?

Ada, daca ti-a spus pe un ton calm, de gluma, e oarecum amuzant intr-adevar, auzi, sa-ti faca pomul. Daca nu, atunci inteleg ca te-a lasat oarecum confuza. Eu cred ca e normal ca oricarui doctor sa ii spui si varsta ajustata. Apoi, celorlalti oameni, le spui si tu cum iti vine. Creste bine, se dezvolta bine, sper ca exact asta vei afla si la evaluare.

Nycosia, eu sunt prima care iti poate spune ca grupul sudat nu trebuie sa te intimideze, m-am integrat f bine chiar daca sunt foarte noua. Iar mesaje de-ale tale am mai vazut, mie mi-ai dat impresia de membru vechi, asa ca e pacat sa nu scrii daca urmaresti si ai ocazia. Iar eu astept in mod deosebit sa scrii despre bebe, pt ca e cu doar 2 zile mai mic decat al meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Buna seara la toata lumea,
Ne scuzati absenta, am avut o perioada mai aglomerata si un pic tensionata acasa, dar suntem bine. Am inceput sa scriu de dimineata mesajul asta, sper sa il termin acum.
Mltumim ca v-ati gandit la noi, am tot citit, dar nu am reusit sa scriu.
Tot ma chinui sa gasesc si o bona pt bebe, dar cred ca pana la urma o sa ma las pagubasa si mai stau eu cateva luni acasa, apoi o sa il dau la cresa/ gradi ce-o fi. Mai am o speranta cu o firma unde 2 prietene au gasit bone ok, incercam si asa. Partea buna in cazul meu e ca pt o perioada de aprox 5 luni as sta si eu acasa cu ei si ne-am obisnui.

Altfel, suntem bine, la bb s-au infirmat toate presupunerile de intolernte, alergii (mai putin la banane si usoara la arahide) , enterocolite etc, nu are nimic, iar acum a reinceput sa accepte mancarea. Nu rupe bibeoanele ca acum vreo luna, dar mananca si el cam 500-600 ml pe zi, ca tot intreba cineva. Nrcesarul lui ar fi de 800 ml plus cam 200 de apa/ ceai. El face poimaine 4 luni si are 8500 grame si 70 cm. Faptul ca a luat bne in greutate pe toata per asta cat nu a mancat a calmat cumva pe toata lumea. Plus ca, pe langa ca lua normal in greutate, el era vesel, cu joaca normal, cu ceva achizitii, deci cred ca e ok. Noi mai asteptam cu dublatul greutatii de la nastere, sper ca mai peste vreo doua trei luni sau char mai bine ajungrm spre 10 kg
La cap achizitii: nu ne rostogolim, dar facem podul, cand il prind de manute nu mai vrea in fundulet, ci ar vrea in picioare, a inceput sa aiba cuddling objects - un prosopel fara care nu a fost chip sa iesim ieri afara, rade in hohote in fiecare zi, "vorbeste" continuu, cand il punem pe burta incepe sa se impinga in picioruse sa inainteze, iar strigatul de lupta in acele momente este "mammammamaaa" . Cam atat la cap cracra , mai citesc si revin, sper.

Mergi la inceput