Piersicute de iulie august (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Vera cum ai facut piciorusul ala asa dragalas?????si eu vreauuuuuuu

Noi suntem cam hornaiti si ii curge nasucul asa apos.cred ca a luat raceala de la mine.sper sa nu faca febra.i am dat nurofen ca a fost cam sup#259;rat.a dormit 3ore si acum se joaca linistit.
Ref la achizi#539;ii noi mergem de rupem pe spate ca doar suntem raci.ieri pana m am întors eu sa iau ceva din dulap a picat din pat de#537;i era pus la jum#259;tate.asa ca,cand am mai avut ceva de facut am pus plapuma jos si l am pus acolo.si ma duc eu linistita la wc si cand vin înapoi unde i copilul?nu i copilul???el era in cam cealalta
Dar cand vrem ceva anume mergem si in fata.daca are ceva ce ii trebuie atâta se impinge si isi face avant si mai pica b#259; in nas ba in cap pana ajunge unde si a propus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Ada ma gandesc maine cand o papla voi.ooo fain cadou de la mosu.inseamna ca ai fost cuminte
Eu vreau sa imi duc#259; mosu perdele si covoare ca nu am inca.dar asa m am sc#259;pat de curatenia general#259; înainte de craciun .sa vad cat am fost de cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Ioana, multumesc, nu stiam ca vitaminele pot inhiba pofta de mancare. M nu ia vitamine si nici nu a luat nimic in afara de vigntol - multumesc Deliei pt pont, am intrebat azi dr si a zis ca pot sa fac o pauza de cateva zile.

Ina, multumesc mult de tabelas. E de vis ce scrie acolo - bb al meu a fost ceas pana acu vreo luna (nu vreau sa zic pana la vaccin, in fine..). Acum mesele noastre dureaza cate 2 ore, cu pauze de somn etc, ce povesteam ieri. Cat despre necesarul de lichide, noi ar trebui sa ne apropiem de 1000 si abia depasim jumtate. Nu stiu ce facem noi aici, dar sper sa nu facem rau..

Fleur, scuze ca nu tin minte din urma, tu la cate lunite ai inceput cu cerealele la Eric?

Ada, sa porti sanatoasa ceasul imediat ce ti-l aduce Mos Craciun . Sa te imbraci in Ajun cu o rochita l care se potriveste ceasul, sa se bucure al tau. Eu votez pentru mersul la kineto acolo si nu sa vina cineva acasa - in felul asta mai ia si el o gura de aer tare, mai vede alt peisaj, chiar si in zilele cand poate din diverse motive nu l-ai scoae afara.

Muraturica, venim, venim . Stii ca ti-am zis eu de cand eram gravide ca o sa iti petesc fata . A raspuns si Ina f bine la cantitatile necesare pe zi - asa stiu si eu: ideal 120 ml/kg, minim 80 ml/kg si limita inferioara 350 ml/zi - deja dupa o zi de 300 ml se contacteaza medicul sau se merge la spital pt hidratare artificiala.

Ali, pofta mare! Sper ca a iesit bine piftia. Of, ce harnica esti, cm poti sa faci atatea cu doi copii? Eu cu bb strumf abia apuc sa ma duc la baie, nici nu am timp sa pap eu ceva, darmite sa gatesc. A venit acum seara al meu de la serviciu si se tot uita in frigider si se tot uita, dar tot gol era. Adica ma rog branza, lapte etc, supermarketul sa traiasca, si zice "ma tot uit si eu pe aici, dar tavile alea de quiche, placinte, tarte, spaghete gratinate, torturile si cremele nu vor deloc sa se intoarca la noi" ?

Daca am noapte lunga, mai intru. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Bradul l-am luat de la Dedeman, 100, de import dar e superb, o sa pun o poza cu el pe fb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Spaghete gratinate yammi
Pune rpd reteta pls
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vera_l spune:

asaaa,sa ma concentrez sa raspund punctual sa vad daca-mi iese
am pus nr de tel pe mailul comun,intr-un folder la vedere,daca nu-l gasiti il trimit si de pe adresa mea de mail,va astept cu un tir.
in caz de starbucks abia astept sa mai "gust" o bucata din prajiturile lor hipo calorice
Roxy,bine faci ca iesi si tu pe cont propiu!
Ada,mergi pe burta,nu-i stica placerea,sotului tau,de a te surprinde.Sa-l porti cu placere!
in ceea ce priveste iesitul,daca as fi avut masina,toata ziua umblam teleleu,cu copilu din dotare dupa mine
Ali,chiar harnicuta esti!oricum m-ati omorat toate cu piftia..abia astept craciunul ca face frate-miu,sa mananc si eu.piciorusele,eh ce m-am mai chinuit dar pana la urma am reusit si sunt asa fericita de rezultat.am o prietena asistenta stomatolog si mi-a adus ea material de luat amprenta dentara..si cu ala am facut,insa in mall am vazut ceva asemanator,sigur gasesti si in germania.sanatate multa!
Noapte usoara tuturor!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Ile, asta e mancarea noastra "de urgenta", nu e cine stie ce, dar pt noi e f gustoasa.
Fierb al dente o cutie de paste Nr 3 sau 5, le pun la scurs. Intr-o tigaie pun doi trei ardei grasi de dif culori taiati fff subtire, ii las un pic apoi adaug 3-4 linguri ulei d masline, sare, piper, o lingura oregano; dupa cateva minute, pun 2-3 rosii taiate tot ff subtiri si las un pic sa scada - apoi mai adug suc de rosii facut de mama cat sa fie mai bogat sosul.
Pun in vas jena pastele, torn deasupra uniform sosul, acopar cu un strat de cascaval ras si deasupra torn un ou batut cu un praf de sare.

Varianta nr 2 a aceleiasi retete e sa inlocuim ardeiul cu ton. Iese f bun.

Hai ca mi-am facut singura pofta . Maine il las pe strumf 15 min la maimutele lui sa fac paste. Am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Iuli tare faza cu frigiderul .adevarul e ca parca m am mai harnicit de cand sun in Germania .cred ca din cauza ca sunt constienta ca daca nu fac eu nu face nimeni.ca acasa mai ma ajuta bunica sotului sau soacra.si cred ca si din lipsa de digi tv si de net.nu mai stiu daca V am povestit cu digi ca am dat 200 euro sa mi l Monteze astia paranolica si cand sa il pornesc era defect aparatu.l am trimis înapoi la reparat si l am a#537;teptat ca pe pâinea calda si cand il pornesc din nou nu merge.imi venea sa plâng nu altasi la nemti nu imi place sa ma uit.azi l am trimis din nou.si nici netu nu mi a venit inca.noroc ca il am pe asta pe tel ca altfel intram in disperare.ca si noi suntem un fel de familie virtuala cum zice adacu asta chiar daca merge greu m#259;car pot vorbi cu voi si cu prietenii de acasa pe fb.hai ca iar am dato din una in alta.cateodata ma gandesc ca poate e mai bine fara ele ca atunci cand le aveam si aveam 5min libere ba ma jucam pe net ba ma uitam la tv .dar acum cand am liber ba aspir ,ba sterg prafu,ba bag la spalat si tot asa.nu am nici eu mult timp liber disponibil dar cel pe care il am încerc sa il folosesc util.mancare mai fac si eu ca Vera cu carutul in Buc .mai il leagan cu un picior,mai il las sa Maraie fac cum pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Vera mersi.am vazut si eu dar numa pe care se face amprenta la talpa sau la palma .dar a tau e tare de tot asa .eu am o sl#259;biciune ptr piciorusele lor dolofane.le as pupaci intruna.hai ca nu sunt chiar asa harnicuta pe cum ziceti.daca as fi nu as avea acum ditamai chiuveta plin#259; cu vase si eu stau la chatuiala cu voi.dar am noroc ca si daca ar g#259;si so#539;ul casa pe dos nu ar avea treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Dormiti?Nectarel tocmai a terminat laptele si l-am bagat din nou la somn.De fapt l-a bagat socra-mea.Eu i-am dat doar laptele.Tudor deja doarme si eu sunt cu nasul in Tv.Foarte tari piciorusele.Vreau sa-i fac si eu un album lui Nectarel si caut un fotograf cu recuzita.Sper sa nu-mi treaca cheful.Nectarel, e tot la 7 mese.Ma gandesc ca poate e in perioada de recuperare a greutatii.

Mergi la inceput