Bobocei de septembrie-octombrie 2012 (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Neata
Eu n-am avut net,pe fb am rugat-o pe sora mea sa intre din contul meu sa multumeasca erarilor de Sf.Nicolae,n-am avut 2 zile nici copil ca l-am dus la maica-mea ca am avut drumuri de facut la Arad si chestii de rezolvat aici in oras.
Azi vreau sa ma apuc de sters geamurile ca as vrea sa le impodobesc.In casa mi-am facut curat ,deci doar sa o imbrac in straie de sarbatoare.
Cand am timp o sa citesc din urma sa vad ce mai fac bebelusii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Am schimbat si pozica de la avatar ca doar are mama baiat mare de acu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Fetelor cand va citesc ma ia si mai tare jalea. De la episodul cu spitalul pingu mic este tot mai haotic. Desi moare de somn cand iii fac baita la 20.00,pana la 22.30 se miorlaie si ma trage de san de nu mai pot si nu vrea sa adoarma. Altfel nici atat nu vrea sa adoarma, nici leganat pe picioare, nici leganat in brate.

Oana, ma bucur pentru rezultatele bune. Sophia ta cum adoarme?

Ma credeti ca ma simt o mama rea?! Tot timpul ma intreb cu ce gresesc, de ce nu este si el cumintel, sa stea macar 5 minute singurel cat sa ma duc si eu la baie sau sa fac un dus. S-a trezit azi noapte la mai putin de 2h si repet, NU de foame! Efectiv se agita, da din maini si din picioare si daca il las mai mult incepe sa caraie si ulterior da in plans. De la 5 dimineata nu a mai vrut nici taiat sa doarma, nici la san, nici pe langa. Cateodata nici eu nu mai pot sta intr-o parte din pat sa il alaptez, ma doare extrem de tare coloana si abia mai merg. Ma enervez si ca ma plang aici, dar nu mai stiu ce sa fac. Acum iar se miorlaia dupa un somn de 45 min pe ceas si l=am pus la san caci nu se calma niciun, (trecusera 2.5h de la ultima masa) si ghiciti ce? A dat tot ce a mancat afara! Apoi a inceput sa planga.

Am incercat sa le citesc pe mamicile de la odiseea anterioara noua, cand am vazut ca bebeii lor dormeau de la 2 luni asa mine am incetat sa mai citesc. Nu pot decat sa concluzionez ca nu stiu eu sa il adorm, ca nu stiu eu sa il citesc...



Pinga cu Pingu mic Luca

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

MamiIlinca, mama e acasa, se misca greu cu cadru metalic, dar incet-incet trebuie sa-si revina. Maine merge sotul cu ea la schimbat pansamentul si sa vada cum mai arata galmele alea pe-acolo.

Oana, ma bucur ca au iesit bine rezultatele si te-ai mai linistit! Probabil a simtit si S, de si-a facut programul asta frumos! Eu ma rog macar pt 3 ore legate, nu zic mai mult!

Azi a fost matinala, s-a trezit de la 8. La 10 am adormit-o si am lasat-o in pat adormita si m-am dus sa scot rufele din masina. In 6 minute plangea
Acum doarme pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Oli, cum o adormi pe tine? Cu burtica lipita de tine? In brate? La san? As sta si in cap cu el numai sa doarma!



Pinga cu Pingu mic Luca

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Si inca ceva, tot dupa spital, i s-a modificat consistenta la kaki, este pastos, ca o maioneza (scuze detaliile) si face abia la 2-3 zile. Si cand face, umple scutecul si se aude ca un bubuit... Eu inca ii dau probiotice, gripe water si ocazional infacol. Am incercat si cu ceai de musesel, cu o jumatate de lingurita de zahar pusa in apa la fiert, il scoatea pe tot afara cu limbuta,chiar si asa cu toata chinuiala nu am vazut vreun rezultat pozitiv.

Am eu copilasul problema al odiseei? Sau sunt chiar asa cu capulin pioneze?! Iertati-am ca ma plang atat...



Pinga cu Pingu mic Luca

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Adinutza, ce scumpic ai tu acolo!



Pinga cu Pingu mic Luca

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

neata
Iuli draga imi pare rau ca nu reusesti sa-l adormi pe pingutu mic
Nu mai stiu daca ai zis sau nu,scuze,eu te intreb totusi,in wrap nu doarme?ai zis ca ai luat manduca,cum ea cu te descurci?
Te intreb pt ca si Roli adoarme mai greu cateodata,cam in fiecare zii este cate un episod,cateodate toata ziua o tinem intr-o veselie cu leganatul,cantatul,shashalitul,foenul,iar in alte zile adoarme destul de repede,numai leganat si shashalit.
Eu,de ex,dupa ce a papat,l-am schimbat si stiu ca vrea sa doarma,il pun in wrap,decat sa mi-i se rupa mainile de la leganat si tinut(ca tre sa-l tin in brate si cat doarme ca daca-l pun pe pat in max 10 min se trezeste si o luam de la capat),prefer sa-l pun in wrap,adoarme si mai repede,doarme si mai mult,chiar si 2,30 h si am si mainile libere.
Si chiar daca e putin agitat,pornesc foenul cat ma infasez si il las pana adoarme leganandu-l.
Eu tare ma bucur ca am wrap-ul,imi este f.folositor si lui Roli tare-i place sa doarma in brate.

Acum doarme prichindelul,in brate la mine,unde altundeva?

Va pupam
O zii frumoasa va dorim

Paula fericita de baietel dulce Roland 24.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Kytana, doarme pe mine, dar nu o adorm pe mine. O adorm plimbata in brate si shashaita. Cand e adormita ma asez si eu jos si o las cu burta pe mine. De multe ori incepe sa se agite si sa miorlaie si iar trebuie sa ma ridic sa o mai legan. V-am mai zis ca are senzor de inaltime! Dupa cateva incercari, ma lasa si pe mine sa stau. La somnurile lungi (si rare) de 2-3 ore, daca incepe sa dea sembe de trezire ma riduc si iar o legan si mai adoarme, asa ajunge sa doarma 2-3 ore.

Cand Maya facea de 6 ori/zi era inchegat. Acum ca face rar, la 1-2 zile, e lichid mai mult, se absoarbe tot in pampers. Vorba Kytanei o maioneza, dar mai lichida uneori. Pediatra a zis ca e normal sa iasa asa dupa ce sta atata prin stomac si intestine. La prima vedere as zice ca e diaree, dar cum face la 1-2 zile banuiesc ca nu e. Si daca si dra a zis ca e ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Buna, dragi mamici

Oana, multumim de capitol! Sa fie unul plin de vesti bune cu boboci pusi pe joaca, cuminti si sanatosi! Te admir pt faptul ca stii sa vezi partea plina a paharului si iti tin pumnii in noul an sa-ti iasa totul asa cum doresti! Ce mult doarme Sophia noapteaaa, bravoo!!

Olivia, felicitri pt pragul de 6 kg, e super!

Noi ne tinem de programul cu mesele, sa nu papam mai des de o ora, dar aseara am fost ca si tine cu somnul, adica treziri super dese, intre 4 juma si 6.45 a papat de vreo 5 ori cate putin de tot, ca atipea, dupa incepea sa planga in somn, dupa deschidea gura, scancea dupa san. eu langa el foarte adormita ii bagam sanul in gura si inchideam ochii... sunt obosita rau, ca si voi de altfel. Are ceva Matei, toata dimi a fost miorlait, a tipat, abia acu mi-a adormit in brate si nu-l mai pun in pat ca a fost prea agitat de azi noapte, sper sa se linisteasca.

Are multe secretii, tuseste, vad ca nu-i trece cu physiomer si stodal. mergem si noi peste o sapt la controlul de 3 luni. sunt f curioasa cat a luat in greutate. Noua ne vin fixe body-urile de 6 luni, p-alea de 3 luni le-am depozitat de vreo 2 sapt ca-i ramasesera mici. Deci sunt optimista

Totusi, Moro, ma sperie ce zici de laptic. Sper sa va reveniti repede cu suplimentul. Offf, chiar nu-i nicio scofala sa alaptezi excusiv, daca bebe face foamea nu-i nicio rusine sa dai supliment, e tot lapte si atata vreeme cat il satura si bebe e linistit, e tot ce conteaza!Si eu i-am dat supliment in prima luna, de teama sa nu faca foamea, dar la cotrolul de o luna, vazand ce bine a crescut, pediatra mi-a zis sa-i dau doar san, ca sigur se va satura. si a avut dreptate ca in a2a luna a luat fara lp 1,4 kg. Dar mie tot mi-e teama ca cere asa des la san si ziua si noaptea pt ca nu se satura Nu stiu de ce e uneori Matei asa nefericit, cum a fost azi-noapte. Si evident ca se si scremea la greu Ieri a facut kk fara pb, a fost cuminte, n-a plans.. nu stiu ce s-a schimbat asa peste noapte

Mergi la inceput