Noutati Fiv

Noutati Fiv | Autor: missy40

Link direct la acest mesaj



Noutati Fiv
Buna, fete dragi!
Am mai scris pe site, dar, din pacate, am abandonat ideea de mai face un copil. Am 43 de ani si e cam tarziu. Nu pot face FIV si in plus, sotul imi este plecat din tara si deci n-am "cocos"
Am gasit acest articol intr-un ziar si m-am gandit sa-l postez aici, poate va ajuta si m-as bucura daca ar fii asa. Nu stiu ce clinica face aceste FIV-uri, dar se poate afla, cred eu.
A aparut programul "Primul Copil" dedicat cuplurilor infertile
Dupa “Prima casa”, a aparut programul "Primul Copil". Este proiectul unei clinici particulare care se adreseaza cuplurilor infertile cu venituri mici, care nu-si permit proceduri de fertilizare in vitro. Astfel, cuplurile care isi doresc un copil platesc si cu 30% mai putin. Pentru a beneficia de programul "Primul copil", cuplurile trebuie sa îndeplineasca câteva conditii esentiale, potrivit România TV. Pe lânga certificatul medical care sa ateste infertilitatea, cupluri trebuie sa demonstreze ca veniturile acestuia nu depasesc 3.500 de lei. În plus, viitoarea mamica trebuie sa aiba vârsta cuprinsa între 24 si 41 de ani. Odata intrate în program, familiile platesc în jur de 1.400 de euro, cu 30% mai putin fata de tarifele practicate în piata. Pentru proceduri similare, clinicile particulare au preturi ce pornesc de la 2.000 de euro si pot ajunge la 4.000 de euro. În România se estimeaza ca; 10% din cupluri au probleme de infertilitate, iar numarul acestora este în continua crestere.



Multa bafta si pupici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare missy, multumim mult, sper sa fie de folos, numai ca in articol nu se mentioneaza clinica?
tu ce mai zici? te pup spor in toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Clinica se numeste Promed System .Dr.Predoi si se fac 5 proceduri pe luna..Mult succes fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Asta este articolul pentru cine este interesat.


O clinica privata, Promed System, vine si ea pe piata cu un program social destinat familiilor cu venituri mici. Proiectul “ Primul copil” este o oferta pentru a putea face o procedura de fertilizare in vitro la pretul cel mai mic existent pe piata. “Acest program vrea sa fie un sprijin pentru cuplurile infertile cu venituri mici.Practic este mai ieftin ca intr-o clinica de stat ( si fara “onorarii”tacute ) si avand toate conditiile unor servicii de maxima calitate. Nu exista in acest moment un program similar in clinicile private sau de stat din Romania. Promed System este o unitate medicala cu un colectiv de medici angajati full-time, pasionati si dedicati acestei profesii. Personalul medical lucreaza numai in mediul privat, nu <<penduleaza>> intre spitalul de stat si cabinetul privat. Acest lucru da o stabilitate suplimentara calitatii actului medical. In acest moment efectuam in medie 25 de proceduri FIV( fertilizare in vitro) lunar si avem o rata de succes incadrabila in statisticile de la nivel european”, ne-a declarat dr. Silviu Predoi, director general Promed System.

Conditii pentru a intra in program

Pentru a putea beneficia de avantajele programului “ Primul copil” un cuplu trebuie sa aiba un diagnostic clar de infertilitate si indicatii medicale de FIV. De asemenea, veniturile nete ale familiei nu trebuie sa depaseasca 3.500 de lei. “Pentru cei care intra in program costurile sunt de 1.000 euro, la care se adauga in jur de 400 euro costuri auxiliare , necesare realizarii diagnosticului si conexe procedurii ca atare. Medicatia necesara stimularii ovariene nu este inclusa. In fiecare luna se vor face maximum 5 proceduri in cadrul acestui program, de catre un medic supraspecializat FIV si un embriolog desemnat de clinica. Daca un cuplu doreste un anumit medic sau embriolog din structura colectivului Promed sau daca doreste un medic extern care are contract cu clinica, va trebui sa plateasca o suma suplimentara”, a explicat dr. Predoi.
Preturile “ la liber”, practicate de clinicile private pentru realizarea unei proceduri de fertilizare in vitro, pleaca de la 2.000 euro si pot depasi 4.000 euro.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

salutare missy, multumim mult, sper sa fie de folos, numai ca in articol nu se mentioneaza clinica?
tu ce mai zici? te pup spor in toate

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul


Didi, draga mea, te pup!Va citesc tot timpul si sunt alaturi de voi si ma bucur cand aud de "succesuri"
Eu sunt bine, copiii mei au 14 ani si 19 ani acum, fata e cls. a 8 a si baiatul este student la Poli. Ca sa compensez durerea de a nu mai putea avea copii, mi-am luat 2 motani , care sunt ca si copiii mei, deci am 4 copii...Fetelor, va rog sa nu ma judecati ca am pisici in loc de copil, NU mai pot ramane insarcinata, din cauza sotului, care a respins din start FIV si din cauza varstei, si cum am mai spus, el nu este in tara, vine la 3 luni odata si sta 20 zile acasa.
Multi mi-au spus ca sunt cam nebuna ca-mi iubesc motanii ca si pe un copil, asa am putut eu sa sa-mi revars dragostea materna. Mi-am dorit enorm sa mai am un copil si din acest motiv am o durere in suflet, ca nu mi-a mai fost dat sa fiu mamica din nou...Astept cu nerabdare nepoteii, de la baiat si mai tarziu de la fata. Asta este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

gasiti intreg articolul la subiectul fiv la clinica promed system .





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

am revenit cu link-ul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175856

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:




Mergi la inceput