Buburuze de mart-apr2013(10)!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Emilia, carutul arata perfect. Acopera toate " nevoile" tale si ale lui BB privind transportul.
Fetelor cand cumparati carut sa va asigurati ca rotile(roata) din fata sunt mobile. Eu m-am inselat si pt Emma am cumparat unul cu trei roti super elegant, 3in1, Mamas& Papas dar roata din fata fixa. Foarte greu de...condus in special cand ai si ceva cumparaturi facute.
21+ Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Eu raman la DHS, ieftin si bun. Pe cel a lui Miriam l-am dat unui nepotel, nu-l mai cerem inapoi desi mi tare drag si nu s-a stricat nimik. Fata de ce am vazut si incercat prin parcuri la prietene care aveau carucioare pretentioase mi s-a parut foarte usor, asta conteaza foarte mult si foarte manevrabil, intra prin toate gropile, deci raman la DHS si in plus ma tenteaza o manduca.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
22 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

merge cineva maine pe la pranz la targ?
eu trebuie sa ajung pt proviziile de huggies, cum nu le gasesc decat la targ sau pe net, imi fac stoc de cate 20 de baxuri la fiecare eveniment baby expo. poate pana se naste pitica scapam si noi de scutece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Sal burtici
Eu am cumparat la D un chicco for me sport care raspundea cerintelor mele atunci: sezut reversibil, patru roti de cauciuc......dar am renuntat la el cd avea D 10 kg pt ca distanta dintre roti era mai mare decat doua trepte si nu-l mai puteam ridica. Am cumparat din Paris anul trecut un maclaren volo cu 10 euro si de atunci nu ne-am mai despartit de el...fff bun si usor.....la Diana am folosit si ring sling, wrap fix, mei tai si ergo baby. Acum mi-am luat si moby wrap pt bb2.

Mancare eco nu prea cred ca exista pe tarabe....am pus eu personal in gradina mazare care avea culoare roz....deci numai eco nu.....eu beau si cafea cu lapte si cola uneori, mananc si prostii si in combinatii bomba: paine, masline naturalela culoare cu gogosele de conopida inmuiate in mujdei de usturoi.....daca mi-ar fi zis cineva aceasta combinatie inainte de sarcina ii ziceam ca e nebun...cum sa poti manca asa ceva.....:)))

Roxy, mamica fericita de Diana (20.04.10) si cu 20+


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami197 spune:

Buna,

Voi mai mergeti cu masina?
(Intrebare mai ales pt cele care au colul de 3-3.2 cm....)

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Nu vad de ce sa nu merg cu masina. Singura situatie in care vad un impediment ar fi o calatorie lunga sau teren accidentat, dar oricum ce gravida se mai porneste pe sezonul rece in nu stiu ce calatorie. De sofat am sofat pana in ultima zi inainte de nastere. Ar fi fost chiar culmea sa fi condus eu pana la maternitate ca am ajuns cu 6 cm dilatatie si contractii la 6 minute.
Se zice de obicei ca la a doua nasti mai repede, daca se va aplica si la mine de data asta nu mai trebuie sa stau acasa 2 ore asa cum stat data trecuta, ci direct la maternitate ca sa nu stau picior peste picior in fata maternitatii sa nu scap copilul sau mai rau sa nasc acasa . Ei as vrea eu sa fie asa repede.
Cand stau sa ma gandesc ce emotii ai la o nastere, nerabdare, durere, adrenalina aceea la cote ridicate amestecata cu griji si o imensa fericire ma trec fiorii. Dar cum zicea o prietena numai noi femeile gustam acea durere, insa si bucuria pe care o ai, daca ar sti barbatii, ar fi invidiosi pe noi ca nastem.
Sper sa pot naste si a doua oara natural. Da-ne Doamne sanatate si bebelusi sanatosi.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
22 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Ce invidioasa sunt ca aveti targ. Si eu vreau la Cluj. Uf...
Si eu folosesc Huggies la cresa, pentru ca in rest am lavabili. Ca norocul ca la noi este un magazinas care aduce din strainatate tot felul de scutece bune si mai ieftine ca-n supermarket.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
22 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza burtici!!!

Emilia imi place caruciorul,un pic piperat la pret dar e frumosEu o sa am nevoie doar de carucior,scoica mostenim iar landoul nu stiu cat va fi de necesar.Am mai bagat cate un ochi pe site-uri insa nu m-am hotarat inca la ceva anume,nu exclud nici varianta second daca caruciorul e in stare buna.Cunosc mamici care nu au folosit deloc caruciorul pt ca pur si simplu urla copilul cand statea in el.Oricum prioritar e patutul pt. ca (,) caruciorul il putem lua si dupa ce nastem ca doar nu-l scoatem la plimbari lungi din prima luna mai ales ca o sa fie inca frigut.

Rossane mi-ar placea sa ne povesteti mai multe despre ring sling, wrap fix, mei tai etc.Eu sunt chiar curioasa?De unde se pot achizitiona si cum le folosesti?

Dani e frumos numele,mie imi place.E o varianta si la noi insa la tati nu-i place

Cami eu merg cu masina,colul banuiesc ca e bine ca nu mi-a zis nimic de el si daca ar fi fost probleme mi-ar fi zis sigur medicul

Apropo de col,Arianna ce faci?A-ti facut cerclaj pana la urma?

Pup toata gasca

O zi frumoasa!!!!

Cosmi 19+
Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare


"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Cam asa este cu problema caruciorului. Noi l-am cumparat la 2-3 saptamani dupa nastere. Landoul din punctul meu de vedere sunt bani aruncati pe fereastra, daca este folosit o luna este bine. Mai bine luati o scoica performanta, certificata pentru toate masurile de siguranta.
Sa duci un bebelus in landou in masina mi se pare o inconsienta, nu reprezinta nici o siguranta, iar in casa ai pat,la plimbare sa zicem ca mai merge, dar pentru putin timp pentru ca bebe sunt curiosi si de pe la 2 luni jumate au tendinta de a se ridica, vor sa vada.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
22 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Mai mult ca sigur si noi dupa nastere o sa achizitionam carutzul,asta daca nu-mi sare ceva in ochi mai repede.Oricum planul e sa-l luam cat mai tarziu, exista posibilitatea sa gasesc ceva mai frumos si eu sa-mi fi luat deja si o sa-mi para rau ca nu am asteptat.
Felicitas

Cosmi 19+
Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare


"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput