LICITATIA si TOMBOLA "Spiritul Craciunului"
Raspunsuri - Pagina 14
Cricor spune:
a..pai Boticelina..vad ca stii detalii subtile in arta licitatului pe bazar..ce sanse mai am eu in lupta cu tine???? ia sa-mi spui tu mie.
andacos spune:
Eu revin cu detalii,asa cum am promis...toate fotografiile sunt din albumele mele,acum nu ma multzumeste pe deplin niciuna,dar...asta este!
Dana
andacos spune:
felicitarile pot fi inramate dupa dorintza fiecaruia,si pot fi folosite ca si decotzii d ecraciun.
Un exemplu,cu o lat felicitare,ce nu e la licitatzie:
(rama e aceasi,sa nu va miratzi,e doar ca exemplu cum am mai spus)
Dana
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cricor a..pai Boticelina..vad ca stii detalii subtile in arta licitatului pe bazar..ce sanse mai am eu in lupta cu tine???? ia sa-mi spui tu mie. Prietenii lui Mos Craciun |
Cricor, sa nu ne grabim, mai avem 10 zile sa ne studiem cu coada ochiului
Cricor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui boticelina
Cricor, sa nu ne grabim, mai avem 10 zile sa ne studiem cu coada ochiului |
da' vezi ca se complica lucrurile....a aparut si catod..si ea ravneste la setul ala.
papanash spune:
citat din mesajul lui andacos felicitarile pot fi inramate dupa dorintza fiecaruia,si pot fi folosite ca si decotzii d ecraciun. Un exemplu,cu o lat felicitare,ce nu e la licitatzie: (rama e aceasi,sa nu va miratzi,e doar ca exemplu cum am mai spus) Dana |
nu va suparati ca va intreb,doamna Andacos, dar minunatiile alea-s facute de mainile dumneavoastra ?
Mos Craciun exista !!!
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !
andacos spune:
citat din mesajul lui papanash
nu va suparati ca va intreb,doamna Andacos, dar minunatiile alea-s facute de mainile dumneavoastra ? Mos Craciun exista !!! .............................................................. Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite. Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite ! |
Nu-s intermediar...,nu vezi ce reclama fac!
da,sunt facute de mine,e una dintre pasiunile mele...care cere timp insa.
Dana
catod spune:
citat din mesajul lui Cricor
da' vezi ca se complica lucrurile....a aparut si catod..si ea ravneste la setul ala. Prietenii lui Mos Craciun |
Pai, tot ii dadeam tarcoale...si mi-am zis ca ''nu-i frumos'' sa apar in ultimele 2-3 zile...
_
Cami, mami de Mihnea
teolinda spune:
Bey..io nu ma mai joc... aseara am zis ca sper sa castig eu "obectu'" la care licitez... si hopa ati dat iama peste mine.
Da'... lasa ca s-o gasi ceva si pt mine, pana la urma.
Cricor spune:
citat din mesajul lui catod Pai, tot ii dadeam tarcoale...si mi-am zis ca ''nu-i frumos'' sa apar in ultimele 2-3 zile... _ Cami, mami de Mihnea |
cu greu, cu greu m-am abtinut sa nu-ti dau dezaprob, dezabrob, dezaprob
glumesc, da?