LICITATIA si TOMBOLA "Spiritul Craciunului"
Raspunsuri - Pagina 12
alinuk spune:
premiile la tombola se extrag pe 07 decembrie / vineri seara / asadar cine mai cumpara pana vineri la ora 15 e ok, atunci facem ultima verificare de cont sau anunt aici ca s-a facut virament pt bilete
iar licitatia se inchide in 15 decembrie
daca raman obiecte nelicitate, acestora e posibil sa le mai prelungim valabilitatea..
(ne mai consultam cum e mai bine)
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Cricor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk si inca un new entry pretios inel din sarma argintata 'picaturi de curcubeu' http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=47348&n=Inel-picaturi-de-curcubeu |
Cat este de dragut...sunt in dilema...mai licitez la 3 bijuterii...sa adau o a 4a????
alinuk spune:
pandantivul in arenaaaa
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
Cum se mai prezinta ringul de licitatii??
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
andacos spune:
citat din mesajul lui alinuk Cum se mai prezinta ringul de licitatii?? Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani) da' in afara de subiectul asta,cum putea vedea...duelantzii?(eu am incercat sa-i vad...da' nu prea mi-a iesit) Dana Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului" ................................................... Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Cricor spune:
Andacos, nu poti vedea decat ultimul ofertant. Doar 'proprietarul' obiectului poate vedea toata istoria licitatiei.
andacos spune:
citat din mesajul lui Cricor Andacos, nu poti vedea decat ultimul ofertant. Doar 'proprietarul' obiectului poate vedea toata istoria licitatiei. Prietenii lui Mos Craciun |
Aaa...ok,am intzeles!
cei ce liciteaza...sa se duca si mai spre in josul listei...ca nu se stie peste ce comori dau!
Dana
Alex@Sara spune:
citat din mesajul lui Cricor Andacos, nu poti vedea decat ultimul ofertant. Doar 'proprietarul' obiectului poate vedea toata istoria licitatiei. Prietenii lui Mos Craciun |
si cine liciteaza poate vedea cine a mai licitat pt obectul in cauza ..asa ca,tot ceea ce trebuie facut pentru a fi satisfacuta aceasta curiozitate...e sa se oferteze
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alex@Sara
si cine liciteaza poate vedea cine a mai licitat pt obectul in cauza ..asa ca,tot ceea ce trebuie facut pentru a fi satisfacuta aceasta curiozitate...e sa se oferteze Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ... |
Ei na...doar n-oi licita pentru obiectele mele!
Va las pe voi sa descopeirtzi o alta fatzeta a mea!
Dana
Cricor spune:
lasa ca iti spun eu cine liciteaza la obiectele tale...e acolo o fata portocalie , care ma supraliciteza la omul ala dragut de zapada.