Cati KW?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

andacos, termostatul este un aparat separat de centrala, separat de butonul vara/iarna al centralei. In lipsa termostatului, centrala merge de nebuna, asa cum bine spunea CorinaDani. Este cazul soacra-mii, centrala instalata in 2010 sau 2011.

Noi avem termostat, cum spuneam, este un aparat cu afisaj care se monteaza pe perete in camera cea mai friguroasa a casei. Se conecteaza la centrala printr-un fir. Setezi digital temperatura dorita. Astfel, centrala porneste doar daca temperatura in acea camera cea mai friguroasa scade sub temperatura setata de tine. Evident ca se va incalzi toata casa astfel, insa nu va merge centrala non-stop, ci doar pana se atinge din nou temperatura setata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Am spus ca nu ma pricep la centrale,ce stiu e ca centrala noastra functzioneaza la minim pe timpul noptzii,asa este fixata,se opreste la 22 seara si reporneste dimineatza la 7.

Nu stiu sa spun cum vine asta,cert e ca pe timpul noptzii caloriferele nu sunt reci,dar nici ca pe timpul zilei.

De asemeni este fixata pe iarna /vara,fara a avea legatura cu furnizarea apei calde.Din martie/aprilie(nu stiu sa spun exact)functzioneaza deja pe programul vara,se declanseaza la o alta temperatura externa decit iarna.

Imi pare rau ca nu stiu sa explic mai bine!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Inseamna ca ai o centrala mai inteligenta decat ale noastre.



Mergi la inceput