Prietenii lui Mos CRACIUN

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Andrea_AS, cred ca eu sunt codasa, dar timpul e limitat si am atatea de facut....am fost la Garbau sambata - 22.12.2012, mare bucurie mare, mai ales ca l-am avut pe Mosul cu noi.....da, da ati citit bine, Mos Craciun a fost cu noi la Garbau; ce, voi credeati ca Mosul nu exista???? dupa ce vedeti acest filmulet, poate va razganditi:
http://www.flickr.com/photos/69163743@N03/8303013935/in/photostream


Mosul m-a rugat sa va transmit acest mesaj:

"Dragi Mosului, pentru ca sunteti minunati m-am gandit sa le fac o surpriza copiilor vostri din Garbau...stiti ca eu nu ma prea arat copiilor, dar...aveti niste copii minunati si nu am rezistat...drumul pana la ei a fost usor, masina cu care am mers era mult mai ascultatoare decat Rudolf al meu; cand am ajuns in poarta erau trei ingerasi: Marius, Vasi si Dani...m-am emotionat asa tare cand i-am vazut, ca am si uitat sa le cer sa ma colinde sau sa-mi spuna poezii, am inceput sa le dau din desaga mea dulciuri si fructe....a venit apoi si Luca in brate la fratele lui mai mare- Sebi; le-am dat si lor cadouri, ca doar au fost cuminti si-au ascultat tatal, merg la gradi si la scoala, mi-au aratat carnetul si au note bunicele, au promis ca la anul vor avea note si mai bune.

Ce sa va mai povesteasca Mosul??? va mai spun ca sunteti niste mame minunate si va rog sa aveti grija de copiii vostri si sa le mangaiati viata asa cum ati facut si de acest Craciun, ca am auzit ca e cel de-al doilea Craciun pe care-l petreceti cu ei.
Mosul va iubeste pe toti si va promite ca ne vedm in aceasta seara cu cei mai cuminti si la anul cu toti copiii vostri. Craciun fericit de la Mos Craciun"


Acum eu ce sa va mai spun...ca m-am intalnit cu Mosul, ca a venit cu mine la garbau, a impartit cadouri tuturor si ne-am bucurat impreuna de acest Craciu.

Va multumesc tuturor ca am reusit sa ducem la bun sfarsit si misiunea de acest an.

Va las sa vedeti si cateva poze cu copiii nostri de la Garbau acasa la ei, dar si cateva poze cu Luca la mine acasa....sambata cand am venit de la Garbau l-am adus la Cluj la calina si azi Calina a venit cu Luca pana la mine si am inceput joaca cu masinute si macarale...

http://www.flickr.com/photos/69163743@N03/8304041670/in/photostream



http://www.flickr.com/photos/69163743@N03/8304041670/in/photostream



Mergi la inceput