Se desfiinteaza FISCUL, striga fericit Vasile. - Ei, na, de unde ai aflat? - Adineauri am primit de la ei un plic pe care scria "Ultima instiintare"!!!!
marius
18949 Mesaje
În pat: Este 7 dimineata, închizi ochii pentru 5 minute si... este 8:45. La serviciu: Este 1:30, închizi ochii pentru 5 minute si... este 1:31.
marius
18949 Mesaje
Petrecere mare într-un bloc. Bataie în usa : - Deschideti, Politia! - Noi am chemat fetele, nu pe voi! - Pe noi ne-au chemat vecinii vostri. - Atunci mergeti la ei!
Editat de - marius on 08/11/2012 23:29:19
Oana_B
6614 Mesaje
natalia_nica
870 Mesaje
Mersi, Marius!
"Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark
Mami de Denis (17.06.2006)
marius
18949 Mesaje
Buna dimineata:
Ma certam cu sotia. Intr-un final sotia spune: - Gata ai castigat! Azi tu ai ultimul cuvant. Cere-ti iertare!
viviana
3953 Mesaje
3 dimineata se aude o bataie in usa. Se scoala sotul, cand deschide usa, sta unu zambind: - Ce vrei ma, e ora 3 dimineata ?! - Scuze, n-ati putea sa ma impingeti ?! - Du-te ba de aici, la 3 dimineata ? si ii inchide usa in nas. Sotia il intreaba: - Cine a fost la ora asta? - Pai unu, cica vrea sa-l imping. Sotia se ridica intr-un cot: - Ti-aduci aminte cand ai avut pana la motor, si nu te-a impins nimeni si ai stat 4 ore pe magistrala, ti-era greu sa dai o mana de ajutor? - Bine, zise sotul. Isi trage repede o pereche de pantaloni si iese afara. Aici cam ceata. Incepe sa strige: - Ba, unde esti? Se aude un glas: - Aici!! - Unde aici? - Aici, in leagan!
NinaR
902 Mesaje
Fetita de clasa a 8 -a vine acasa de la scoala: - Mama, azi la scoala ne-au facut testul de virginitate la toate fetele. N-au gasit decat o singura virgina. - Vai draga mamii, felicitari, tu esti aia, nu? - Eu?!? Nu eu mama. diriginta!
NinaR
902 Mesaje
Doua animale se intalnesc in padure si merg o bucata de drum impreuna. Intreaba un animal pe celalat: - Tu ce fel de animal esti de fapt? - Eu sunt caine lup! - Cum asa? - Pai tata a fost lup si mama catea! Simplu, nu? - Si tu, intreaba cainele lup, tu ce esti? - Eu sunt urs furnicar! - Hai du-te de-aici ca nu te cred !!!
marius
18949 Mesaje
Robotul telefonic al bunicii: – Buna ziua, în acest moment nu sunt disponibila. Va rog sa lasati un mesaj dupa sunetul caracteristic: Beeeeeppp! - Daca esti unul dintre copiii mei, apasa 1, 2, 3, … (în functie de care copil esti) si foloseste urmatoarele optiuni: - Daca vrei sa-ti tin copiii, apasa 2. - Daca vrei sa-ti spal hainele si sa ti le calc, apasa 3. - Daca vrei sa doarma copiii aici, apasa 4. - Daca vrei sa-ti iau copiii de la scoala, apasa 5. - Daca vrei sa-ti trimit mâncare acasa, apasa 6. - Daca vrei sa vii sa manânci aici, apasa 7. - Daca vrei bani, apasa 8. - Daca vrei sa vin ca sa-ti fac curat în casa, apasa 9. - Daca vrei sa ma chemi la cina, sa-mi faci cumparaturile, sa ma duci la teatru, sa ma inviti la o la plimbare în parc, sa ma inviti în vacanta la mare sau la munte, doar începe sa vorbesti!