Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *453*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Floric, eu numai una mai zic si gata, nu mai intervin ca mi se pare ca te supar:
-io deduc ca ai impresia ca exista o Teorie a Conspiratiei impotriva ta, ceea ce, te asigur, este fals
-lumea -cu mine in frunte- vrea doar sa spuna ca, in general,casa si adultii din ea se adapteaza la copil, nu copilul la casa; cred ca daca ti-as spune prin ce modificari continue am trecut noi in acesti 3 ani si jumatate, ai spune ca sint nebuna si sclava copiului
-la fel, lumea incearca -fara succes, se pare- sa te convinga ca ai un copil absolut normal care face lucruri normale pentru virsta lui; felul in care reactioneaza adultii nu e ok; stiu ca locuiesti cu parintii dar mai cred ca, mai intii, ar trebui sa fii tu insati de acord si convinsa cu/de niste lucruri ca sa le poti propovadui mai departe . Copilaria e a Copilului so, sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului, lasati-l sa copilareasaca, sa fie curios, sa "greseasca" si sa invete (secondat, indrumat) din asta.
-copilul are dreptul sa creasca si sa se dezvolte intr-un mediu "safe" iar parintii sint responsabili pentru asta; pentru ca ai dat exemplul cu cutitele, toate fetele ti-au recomandat sa le muti iar tu ai spus ca nu locuiesti singura si nu le poti muta; eu stiu ce cred? ca nu le poti muta pentru ca TU NU CONSTIENTIZEZI grozavia din spatele acestei situatii; pun ramasag ca daca nu ar fi asa,ai gasi o modalitate sa-i explici mamei/tatalui posibelele consecinte

Sa-ti spun ce si cum facem noi, nu cred ca are rost (daca, totusi, vrei, spune-mi si revin) pentru ca fiecare parinte se muleaza pe copil si adapteaza regulile propriei case la...ultimul venit

La final, iti mai spun ca mie imi esti draga si ca nu doresc sa te supar dar, uneori, la fazele cu Rares, esti tare incapatiata. Nu vrei sa intelegi corect mesajele care vin inspre tine si, desi ceri sfaturi, opinii, cind ti se dau, te faci ca ploua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete ,
la capitolul cerut Isabella ar cere si luna dupa cer....acum papusa Alba ca zapada a ramas in schimb ma bazaie cu aceasta papusa.A vazut-o la o vecina si-i in "crize"la fiecare propozitie,nu,dar la a doua sigur spune ca ea este "fata cuminte,maine,si sigur ii aduce Mosu'".Cu Bogdi a fost simplu pana acum doi ani...dar cu ea care sigur va fi cuminte "de maine" e groaza.Dar ma bucur ca are imaginatie Capitolul "vleau" este de actualitate ,dar am marele noroc caci in magazin,pana acum ,a dus inapoi ceea ce i-am spus ca nu pot cumpara,fara scandal.

O seara frumoasa!
Ps:maine e oferta de saci ce se videaza cu aspiratorul la lidl.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!



Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Dar Floric, pe tine, pe bune cu ce te incalzeste faptul ca el recunoaste ??? pe mine ma distreaza teribil raspunsurile dated e voi exemplu si le consider exercitii de imaginatie !!
Trebuie eliminata cauza , nu recunoscute efectele !adica bun a spart paharul, zice ca i l-a luat vantul din mana , what ever, nu mai conteaza hai sa vedem ce putem face pt a evita pe viitor astfel de incidente


Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/





Novus, pt mine conteaza sa stiu despre ce e vorba mai ales (si de fapt de aici a pornit toata temerea mea) cand e de povestit despre ceva unde eu sau cineva din familie nu am fost prezenti. Adica, la gradinita.
Adica, un ae sa imi povesteasca el ceva si alta e ce aflu de la ceilalti parint isau sora.

Prima data mie mi s-au ridicat intrebari cand a venit muscat caci vroiam sa stiu ce s-a intamplat.

In fine, nu intru in amanunt. Dar , da pentru mine conteaza sa spuna ca...eu am facut.

Si mai stiu ca e varsta fabulatiilor si chiar a minciunilor, care tot din fabulatie apar. Si eu aflu din fabulatii unele si altele pentru ca discut pe limba lui tot in fabulatii (cu persoanje alese de aiurea) in fine, ma grabesc ca e in cada si trebuie sa merg la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Am revenit si eu dupa un w/e petrecut la mama.

Vad ca ati sarit toate la gatul lui Floric, cu mine in frunte:)).

Sa-mi mai dau si eu cu parerea inca o data nu are sens. Eu oricum sunt din al film si l-am lasat pe Vladimir sa descopere lumea cu balti si noroi, mancat de nisip, tavalit pe jos, taiat impreuna cu cutitul sau foarfeca, gatit impreuna, mers cu el mare de la 3 luni sau in alta tara la doar 1 luna, lasat descult in parc.

mai spun doar ca la varsta asta copiii ne imita, vor sa fie ca noi, vor sa faca si ei lucruri la fel ca noi. Felul in care gestionam aceste lucruri se va vedea peste o perioada de x zile/luni/ani in sanatate copilului, relatia noastra cu el si in capacitatea noastra de a gestiona inca o data aceea situatie.

Cel mai bun exemplu cred ca l-a avut Dyana cu David care injura intr-o perioada. Ei l-au invatat sa injure apoi tot ei au suferit ca a invatat copilul sa injure si tot ei trebuiau sa il dezvete de injuraturi.

Floric, relaxeaza-te. Daca mai vine cu cutitul taiati impreuna frunza la caini (ca altfel o sa iti taie el toate florile cand nu esti atenta:))) dar nu il trimite inapoi cu el.

Faptul ca inventeaza chestii e minunat. Bucura-te ca are imaginatie- e inteligent si i se invart rotitele. O sa aiba tot timpul sa recunoasca greseli si sa il calce lumea in picioare!

gata, nu mai zic nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Cafeaua va asteapta, e luni dimineata si cred ca aveti nevoie si voi, eu sigur ca asa ar mai fi dormit azi dimineata




Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Buna dimineata.

Un cappuccino e suficient pentru mine, , sa-mi intru in normal.
Bine, normal era sa mai stau un pic pe canapea tolanita, adica 2 duminici ar fi fost perfect, pe bune.

o sapt faina va doresc. vad ca vremea e inca insorita si azi.





www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 22
IULIA va invinge CANCERUL !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Ca sa fiu in trend, si eu i-am cumparat Arianei o pereche de foarfece , mov bieninteles, d-alea cu model, sa toace frumze si foi multe multe, insa mereu stau langa ea cand le executa, ca mi-e teama sa nu manuiasca gresit obectul.
iN rest e pus bine de tot, unde ea nu ajunge.

Referitor la cadouri:
Pt sot: un set de after shave+roll on, si inca ceva...sa vedem ce gasesc.
Pt. copil: Ariel cu rochie, sau set de bucatarie, d-ala etajat, cu aragaz ceva.
Pt. mine: o crema de fata, cosmetice, ceva sa ma rasfat.
Pt. parinti: pijamale si ceva tigai in program, ca cica s-au defectat.
Pt. cumnate: vaze extra large..
Pt. sora: geanta, ca i-am confiscat-o pe a ei, di vina era coloarea, mai.


www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 22
IULIA va invinge CANCERUL !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola si o saptamina frumoasa tuturor!

Nu pot zabovi ca am programare la homeopat dar vreau musai sa o rog pe Denisa ceva: pe NV, e posibil sa-mi spui cu ce substanta sa-i fac lui Ian aerosoli? Dar sa-mi spui exact cum se numeste, ce concentratie si daca se foloseste "ca atare" sau diluata cu ser fiziologic. Ficateaua mi-a spus ca aerosolii "sint o moda" si ca ea nu-i recomanda pentru ca fac mai mult rau decit bine.

Daca ii fac aerosoli, e ok sa-i dau Mucosin?
Daca ii fac aerosoli e de preferat sa-l tin acasa? Sau il pot trimite la gradi?

Multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Ahh, noi suntem intr-o faza consumerista. Ma taraste in toate magazinele: „imi cumperi si mie ceva?”. il intreb ce, „lasa ca vedem noi” - adica numai asa, de dragul de a cumpara.

v-am zis ca am o pitzipoanca cu putza acasa, nu? :))))



Adela ne innebuneste cu "atulile", ar merge la atuli dimineata-pranz si seara. Ce sunt eu amatoare de shopping, dar Adela e muuuuuult mia ceva!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 25+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Noi nu am facut nicodata aerosoli, dar din ce am auzit cica vreo 4 ore dupa aerosoli trebuie tinut copilu' in casa... astea-s barfe din cartier.

Ficateaua e tare de tot! de ce te mai duci la ea? Ti-o cam faci cu mana ta.

Mergi la inceput