Felicitari Yna85 ! Haide Gina2 ! Nov-Dec2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Offf, nici acum nu am reusit sa-mi pun poza la avatar si tot incerc de cand mi-am facut profilul. Voi cum reusiti sa va tot schimbati pozele?

Ema de 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Irilac ,la mine tot anestezie generala va fi si la Delia a fost la fel si am vazut-o in aceeasi zi,cum mi-am revenit din anestezie complet,mi-au si adus-o.Si mi-au pus-o direct la san si a fost foarte bine.
Acum ne-am intors si noi de la botez.Obositor rau,muzica data fooarte tare,numai si numai lautareasca...Deci,ma bucur ca sunt in pat cu picioare intinse ca nu mai rezistam.Si tot timpul ma gandeam la YNA si nu-mi explicam DE CE? Dar am avut rabdarea sa citesc ce-ati scris si ma bucur ca in realitate sunt bine ,si ea si bb.
Acum,ce sa zic despre mine?Ma rog sa trec cu bine de urmatoarea saptamana si pe 6 nov sa ne revedem cu bine,eu cu d-na dr.Asa e,merita putin urechiata pt.ca eu m-am pregatit psihic,ai mei stiau,m-au mai sunat si dintre colegi ( ca orasul e mic si se afla repede)si va dati seama cum m-am desumflat.Ea mi-a zis ca pe 6 sa nu vin cu bagajelul,doar pt.control si sa incercam sa mai lungim asteptarea macar pana pe 8 sau 9.Adica sa implinesc 39 de sapt.Asta stabilim atunci.
Dar in adancul sufletului meu eram constienta ca totusi e cam devreme.Ea vrea sa ma opereze cat mai aproape de termen.Iar DPN-ul meu este 17 nov.Deci...
Cum a zis cineva de aici,nimic nu e intamplator.Poate pana vine Irinuca,termina si sotul meu cu apart si de la spital ne duce direct in casa noua.Ce-ar fi?
Va doresc o sapt.usoara plina de vesti bune,fara alte glume proaste ca n-am fost om cat am stat la botez,numai la YNA ma gandeam...
Doamne Doamne e cu noi si ne va feri de orice lucru rau.Va avea grija de noi si de minunile din burticile noastre.

Noapte buna,fetelor !

Alina 37+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Deny,multumim mult pt.capitolul nou.Nu e usor sa reactualizezi mereu datele noastre.Apreciez mult ce faci.
Si Doamne ajuta sa fie un capitol plin de vesti bune,bebelusi sanatosi si la termen si mamici fericite !

Alina 37+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutz83
Canadiencele noastre, sunteti bine, da? Bubu am vazut, Almy?




Eu nici n-am stiut ca a fost cutremur, la voi am citit...Suntem departe de zona aia. Suntem bine, multumesc

Cat despre ce s-a intamplat mai devreme, nu se poate cumva sterge mesajul respectiv de tot? Ca nu cred ca Ynei i-ar pica bine daca citeste cumva din urma, sa vada asa ceva...E socant chiar. Nu se poate raporta mesajul la moderator, ca era scris de Onutz, iar ea nu are nicio vina; si cine l-a primit si unde, ca eu nu inteleg? Si cum se raporteaza astea? E clar ca cineva isi bate joc si tare imi e ca nu va fi ultima oara...

AC, tare doctorita ta, ce frumos s-a razgandit ea. Lasa, ca e spre bine, in ultimele saptamani bebe ia bine in greutate.

Gina, cum tu urmezi, atunci !!

Starea mea e constanta, doar ca azi am avut greturi si nu stiu de ce. Si gustul metalic mai pronuntat ca de obicei. Eu fetelor tot n-am scapat 100% de greata, la noi in casa de exemplu nu exista usturoi, nu-l suport (desi de obicei il iubesc), iar cand deschid usa la dulapul unde sunt condimente eu imi tin respiratia, ca-mi face rau mirosul. Plus ca nu suport persoane parfumate in jurul meu...





Alma 38+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Almy, asa am sperat si eu, ca se poate sterge mesajul ala cumva, ca NU vreau sa ma gandesc ce reactie va avea YNA cand il va citi, draga de ea..Doamne, macabra si idioata gluma asta!

Ne luam de mana in ce priveste usturoiul(la mine si ceapa e tabu), nu m-am mai atins de ele de la 2 luni juma ale sarcinii.., bebe nu le suporta nicicum.La fel - NU oua fierte si banane!
Cum spunea si Bioana si cum patesc si eu, se pare ca greturile astea fac parte tot din tacamul ultimului trimestru, eu am vomat zilele astea mai ceva ca la inceput de sarcina -cand era mai mult greata, insa am remarcat ca daca nu mananc dimineata, pana spre 10.00, scap.
Poti incerca.

Cellena, poza se schimba in profilul personal, are aceasta optiune, in partea dreapta, unde vezi exact:schimba poza de profil".Click, incarci poza pe care o vrei-si dai ok. E simplu, numai ca nu se activeaza imediat, tre o tzara de rabdare.

fetele, sper ca dormiti toate tun (inclusiv Onutz si Andie!)





36 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Almy, bine ca sunteti bine
Eu am primit mizeria prin sms... Nu stiu de la cine, nu a avut bunul simt sa se semneze.
Nu as sterge mesajul (deja l-am sters pe cel initial) pentru ca as vrea ca persoana care l-a trimis sa inteleaga ca a facut un lucru f grav si nu ne jucam cu asa ceva. A, da, si sper ca va fi pedepsita intr-un fel.
Bubu, nu l-as sterge, pentru ca as vrea sa-l vada si Yna si sper sa citeasca din urma, altfel eu ii dau pm. Mai grav ar fi ca Yna sa nu stie nimic, ca as avea nu o mie, ci un milion de intrebari.

In concluzie, fetelor, daca vreti sa anuntati ceva si nu puteti intra pe forum eu va rog mult sa nu dati nr noastre de tel orisicui, ca sa primim mesaje d-astea pe post de "glume"- eu n-am fost amuzata. Luati 1-2 nr de tel de la cine vreti voi de la odisee si anuntati-le personal sau anuntati-ne cand ajungeti acasa. Eu personal pot sa astept o zi-doua in plus decat sa mai trec prin ce am trecut.
"A fost o gluma scrisa de fetita mea"- halal gluma, halal "fetita". Inteligenta si extrem de educata.
Nu mai zic nimic, ca iar ma enervez si abia m-am calmat.



Onutz 36+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Bubu, eu dorm!

Onutz 36+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

bataita ce mananci tu, mai Onutz, ca eu credeam ca sforai de mult la ora asta!
Iar nu vine somnul? de data asta te inteleg, la zguduiala prin care ai trecut in primul rand tu si noi la fel..Luci ce face?sper ca puiul doarme, numai mami e cu ochii pe ecran!
Citeste ceva, nu te prinde somnul daca citesti?e tarziu!incearca sa dormi..
Ideea asta e buna, mai bine asteptam, daca nu avem pe cineva de incredere..Yna sunt sigura ca a stiut ca suntem ingrijorate si nerabdatoare si a vrut sa ne bucure si uite cum ne-a bucurat desteapta care a scris mesajul, ca era sa facem stop cardiac!:(
Da, e mai bine sa stie, sa poata trage ca lumea de urechi personajul respectiv si poate face ea ceva si o zboara din viata ei pe binefacatoarea care a speriat saizeci si ceva de viitoare mamici!

36 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

'Neata, fetelor

Poftiti la un laptic cald, ca la ce e afara... ma bucur ca sar peste mersul la munca toamna asta... Parca vine uraganul si la noi
Bubu, vin singura la bataita
Ma gandem sa trag de mine si sa incerc sa revin la programul normal de dinainte, dar pe de alta parte as dormi acum, cat mai pot...

Onutz 36+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Neata burticoasele mele! Motanul meu nu stie ca s-a schimbat ora si la ora 8(ora veche) miauna pe la usi. Gabriel s-a trezit sughitand si pe mine vad ca m-au lasat durerile. Incerc sa nu ma ridic f mult din pat azi ca sa nu se porneasca din nou, dar la stomatolog (care imi e vecin) tot trebuie sa merg. Este vina mea ca am fost obraznicuta si sambata am umblat un pic dupa cadita lui bebe si cosmetice(tot pentru bebe) iar pentru corpul meu a fost cam mult... Trebuie sa le iau eu ca nu am incredere ca altcineva nimereste ce trebuie si nu vreau sa ma cert cu sotul pentru ca nu a luat cadita care trebuie,de exemplu, sau sa ma supar, asa ca mai bine ies cate o ora insotita de el, iau si intru in casa (sambata a fost mai mult de o ora). Va invitam la o cioco calda. Dupa nebunia de ieri acuma imi vine sa va iau in brate si sa va pup.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 29+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput