FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 35
Raspunsuri - Pagina 9
rodica.marin spune:
Aphalina sa-ti traiasca puiutul!
Lara felicitari!
Amalia felicitari esti pe drumul cel bun.
Fetelor ce mai stiti de mami vreau?
Va pup si tin pumnii celor ce urmeaza sa se gravideasca.
miracol11 spune:
Buna dimi si de la mine...
in primul rand vreau sa o felicit pe apalina, SA ITI TRAIASCA BAIATUL!!!David Stefan, un nume f frumos, sa ii poarte noroc, sa fie sanatos si fericit alaturi de voi!!!sunteti acum o familie implinita si binecuvantata de Dumenzeu!!!
fumi, drum bun spre implinirea visului...sa ai productie buna si bebei lipiciosi!!!
amaliaro, ce face mamicuta noastra??te pup si ai grija de voi!!
Lara, FELCITARI pentru gemenasi!!...sa fie cu noroc si sarcina udoara in continuare!!!
rodica
sandy
iri
Looana, tu urmezi sa completezi listuta mamicilor implinite...abia astept vestea cea mare!!!nastere usora te pupic
eu sunt bine, nu am probleme deocamdata...astept sa merg miercuri la control cand imi vin si rezultatul la analiza ce mi-o trimis-o la laborator...
am un weekend plinut putin...am de sarbatorit fetita unor prieteni care implineste un anisor!iar azi fugim putin la aer curat
va pup si va doresc tuturor o duminica luunnngaaaa si frumoasa!
Astept un "miracol" curand...
irilac31 spune:
Salut si de la mine, ce liniste pe aici...
Fumi, drum bun sa ai si sa ne dai cele mai bune vesti
Lara, felicitari pt gemelasi, na ca m-ai intrecut la semnatura .Cum te simti?
Amalia, tu ce faci de nu mai dai nici un semn,ai petrecut de ziua finutului?
Miracol si eu, asteptam vesti maine de la dr
Sandy, Sper, Ruxi, Rodica, Ivisor, Coco, Bichi
Looana, asteptam cu sufletul la gura o veste de la tine. Pupici multi si in caz ca nu mai apucam sa vb iti zic de pe acum nastere usoara si bebe sanatos
Aristica, nu e obligatoriu sa fii in procedura ca sa scrii pe aici, mai vina pe la noi....
Dragelor, ma gandesc ca daca apalina s-a trecut pe lista gravidutelor nu o va deranja daca o vom tranfera pe lista mamicilor....poate cine are timp ( si stie cum se face ) sa o treaca la reusite depline. In schimb nu stiu ce sa facem cu Brigit, ca ea era mai superstitioasa...cu toate ca acum are minunile in brate...
O duminica frumoasa sa aveti
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
32+
amaliaro spune:
Buna matusici daca va uitati la avatar veti intelege ca am fost nerabdatoare si am facut un test pipi care spune asa:gravida 2-3 saptamani
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Bichi spune:
MATUSICO ESTI MAMICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
sa fie cu tine pentru alte 8 luni de fericire!!!!!
Sa fie sanatosi si mancaciosi!!!!!
amaliaro spune:
Bichi daaa!!!sunt mamica Doamne iti multumesc !am simntit ca sunt gravi cand m am uitat la mine in oglinda am stiut ochii mei imi spuneau ca sunt
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Sandy2707 spune:
Amalia WOW ce veste minunata
FELICITARI si sarcina usoara 9 luni si bebe sanatos/sanatosi
M-am gandit eu ca n-ai tu rabdare pana in 5 dar nici chiar asa
Faina veste de Duminica
amaliaro spune:
Sandy
yly_mar
Mi am imaginat de 1milion de ori cum o sa ii spun la iuby dar azi a venit asa de natural si de simplu nu am avut cuvinte doar ne am tinut in brate si am plans de data asta de fericire si pe urma cu draga mea Miracol care plangea de numai putea vorbi
Si Loana sa declarat linistita acum poate naste linistita ca imi preda stafetaITI MULTUMESC CA IMI ESTI APROAPE DESI NE DESPART MI DE KM este speciala pt mine DD sa te ajute sa nasti usor si repede si sa vina bine micutul
amalia tsakoniati
daniela74 spune:
bravooo Amalia draga,eu vad deja 2 gemeni ,felicitari si sarcina usoara
c`est la vie,pas le paradis