FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 35

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Buna fetelor,
Looana, Tusferi, Irilac
Fumi sunt vesti foarte bune, astept sa ne spui cate ceva si despre pitici cand o sa ai informatii
Amalia .
Stefana eu pana acum am colaborat f bine cu dr K pe mail. Sunt sigura ca suntem pe maini bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Amalia, si eu cred ca sunt 2
Ruxandrica, mai ai putin si te duci dupa bebei

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

salut,

Multumesc de intrebare, draga Rodica, acum sunt mai bine, cred ca stiti epopeea mea, primul FIV esec, al doilea, reusita, dar am pierdut sarcina la sase saptamani si ceva.... am vazut ca a nascut apalina, sa-i dea DD sanatate si multe impliniri ei si celui mic.

In alta ordine de idei, eu eram a treia de la inceputul anului. prima a fost apalina, apoi brigit, apoi eu si Looana.

Nu stiu ce mai fac celelalte fete, alina alba, irilac, miracol, looana, le salut si le transmit toate cele bune;
cu smaick am tinut legatura afara. Ii multumesc pentru sprijin inca o data si pe aceasta cale.
Am vazut ca sunt multe fete, noi pentru mine, dar probabil vechi pentru ca eu nu am mai intrat de prin mai-iunie.
Am vazut iarasi multe reusite si ma bucur tare.

Numai ganduri bune tuturor si o maxima care ma calauzeste pe mine, "Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

buna seara fete dtagi...sa scriu si eu cateva randuri pt ca am noutati ...si zic eu ca bune de data asta!
am venit de la dr, am facut eco, uter refacut, si mai ales CURAT!!!in sfarsit...
medicul e f increzator si eu f multumita de el...analiza la examneul histopatologic inca nu e gata...ma suna dr zilele urmatoare sa ma duc dupa ea...astept si analizele la prima tura de analize de mutatii...in rest sunt bine...si chiar daca in ultima perioada am tot avut parte de sangerari si cicluri peste cicluri...imi astept ciclosul la sapt viitoare...ca am terminat pastilutele cyclacur luni...si deci in 7 zile vine
ma pregatesc incet si sigur pt a fi din nou gravida...si de data asta pana la gata!!!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

amaliaro, nu mai trebe sa isi zic cat de fericita m-ai facut azi pt asa beta frumos!!...tu iti dai seama ca trebuia sa faci beta luni, si sigur puscai si tu un beta ca a lui tusferi de 1000 si ceva??
sa va dea Dumenzeu numai bucurii...graviduta cu gemenasi esti...tot ce trebuie sa faci acum e sa te BUCURI!!!!
stiu ca esti mai retinuta cu mine, si nu iti areti bucuria prin telefon, atunci cand vorbim...dar crede-ma ca durerea pt pierderea mea e intr-o parte a sufletului....si bucuria pt reusita ta e in cealalta parte...sunt doua sentimente total diferite si nu se ating...asa ca bucuria ce o simt pt tine, imi da speranta ca in ianuarie voi vedea si eu un beta care se dubleaza si la mine!!!

Mergi la inceput

aaaa...am uitat ceva f important, pt nepotii mei din Grecia cu dedicatie

Mergi la inceput

roadetot, imi pare f bine ca ne-ai mai scris niste randuri!!
si eu am trecut printr-o pierdere, si crede-ma ca abia acum respir usurata...am avut niste complicatii si ...Doamne Doamne m-a salvat de un sfarsit urat!
pe mine m-au ajutat f mult fetele, cu sfaturi si vorbe de liniste pt suflet...si eu am vrut sa ma retrag o perioada, insa sufletului trebuie sa ii dai ce vrea, si eu le-am vrut pe fete langa mine!
capul sus draga mea, motto-ul tau e absolut superb si trebuie sa crezi in el!!!
ai grija de tine, si nu uita ca aici ai intotdeauna un sprijin!!
te pup
fumi, super productie!~!asteptam vesti noi!
irilac31, pup viitoarea mamicuta ce imi poarta grija mereu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa2012 spune:

AMALIARO, bravo fata draga ! Ma bucur nespus pentru tine!
Stiu ca ai intrat in menopauza foarte devreme. Ce schema de tratament ai urmat inainte de ET? Eu sint tare dezorientata si speriata ca dupa injectia cu Diphereline, mi-am dat peste cap organismul si de atunci mi-a mai venit ciclul doar o singura data.S-a mai lovit cineva de aceasta problema? Care dintre voi mai merge la sfirsitul lui ianuarie la Brno?
Pupici la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

raisa schema e asa:2x3/zi pastilutele albe
predinson 10mg/zi din z3
utro 4x200/zi-din ziua punctiei
aspirin 100mg/zi

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

fetele va multumesc pt gandurile bune

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput