FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 35

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Vreau sa transmit un calduros La multi ani unui baitel frumos pe nume Vladut, care azi face 3 anisori. Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai.
Mani-bany sa-ti traiasca baiatul si sa fiti fericiti toti 3

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Vladut LA MULTI ANI!

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

amalia YUUUUPIIIIII !!!!!

Mergi la inceput

Qiaoyupyyy hai tu vino la matusica sa te gravidestieu te asteptcand esti pregatita

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Amalia FELICITARI si sa iti dea DD bebei frumosi si sanatosi.
Loana nastere usoara.
Fetelor va pup

Mergi la inceput

Rodi

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asia spune:

Felicitari Amaliaro!!!

Mergi la inceput

Asia

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui irilac31

Vreau sa transmit un calduros La multi ani unui baitel frumos pe nume Vladut, care azi face 3 anisori. Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai.
Mani-bany sa-ti traiasca baiatul si sa fiti fericiti toti 3

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
32+

Doamne, citeam aici si nu realizam ca de Vlad al meu este vorba si ma gandeam ce coincidenta inca un Vladut nascut in 29.10.
Iri draga mea iti multumesc ca te-ai gandit la noi.Si noi suntem cu gandul la voi si ne sa va intalniti la termen si cu bine.

Amalia draga mea, la asa beta nu am nici un dubiu, ca si la Lara, ca vor fi 2 bebei. Inca o data sarcina linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioneane spune:

amaliaro-felicitari draga mea vedeti dupa cum vam spus important este sa nu ne pierdem speranta.
Abia asteptam sa ajung acasa sa vad ce mai faceti caci am fost la tara sa pun muraturi de iarna..si am pus ohooo destule
Va sarut dragele mele pe toate

Mergi la inceput