Clubul "babelor" FIV-oase 66

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

lara ....yam
mi-au trebui babe fivoasa, ca singura nu ma puteam ingrasaoricum faina tare reteta si usor de facut...no acum sa ma apuc de treaba...
eu nush ce am mi=e pofta de tot ce vad, ieri am cumparat paine ca arata bine tare,tre sa ma uit pe calndar sa vad cand imi vine , cred ca am intrat in saptamana oarba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Mady multi ani inainte alaturi de cel drag, sunt sigura ca snteti o familie fericita
Stiu ca ai intrebat ce ti-am mai recomanda sa investighezi dupa acest esec; de aia te-am intrebat . O histeroscopie ai facut? Tiroida presupun ca e verificata. Analizele de trombofilie la fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Qiao, asta-i buna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

ady, no hai, nu te burzului
uite, si eu am intrebat, recunosc, dar, in primul rand, intrebarile erau mai mult simple tachinari si cred ca nimeni n-a realizat ca, e un subiect tabu/sensibil (eu, cel putin nu m-am prins..)
de regula, se intreaba de persoane carora li se simte lipsa, ori ea, in mod normal, e sufletul petrecerii..
mai apoi, dc tot e s-o zicem p-aia dreapta, sau sa folosesc sintagma aia demonetizata, care imi zgaraie creierii daca stam stramb si judecam drept, atunci tre' sa zicem ca, nu sunt "cateva zile" ci vreo 6 saptamani si toate retinusem (de la ea!) ca asta-i perioada cand urma sa mearga la turci, inte??..de aici, presupunerile (cel putin in cazul meu, repet);
dar, no prob', uite, eu, chiar nu mai intreb, parol (desi, am intrebat mereu, doar cand cineva (insider) a adus vorba..) dar, really, asa m-am saturat sa fiu dojenita pe forumul asta (ba de ce zic, ba de ce nu zic), incat, bouche cousue..)
seara faina, tuturor

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Adriana - nu tb sa te superi ca ma gandesc la Sami ... asa cum a spus Lara si eu stiam ca tb sa-si scoata steriletul si sa vada ce-i recomanda dr ...
Speram ca ne scrie sa ne spuna ca-i ok ..

Dar daca-i secret ... sa ramana asa ...
Eu nu mai comentez ... chiar nu vreau sa deranjez pe nimeni, mai alez buburuzele tale ...
Scuzeee

V-am pupat...

Ioana- daca vrei te anunt cand intra Pentaxim-ul in tara....
Sper ca mai poti astepta pana pe 02.11...

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis- transfer embrioni Z2
- al 2-lea fiv nereusit Biogenesis- blastocisti opriti in evoltie (fara ET)
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
- Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

si acum continuarea ... se pare ca toata mascarada cu blocatul PC si politia e de fapt un virus si niste baieti destepti incaseaza acei bani ! se profita de vulnerabilitatile sistemului si te pocneste cand te astepti mai putin, de exv cand vrei sa descarci muzica sau filme (pe lista sunt si drepturile de autor) http://www.tocilarii.ro/2012/05/un-nou-malware-blocheaza-calculatoarele-si-cere-sa-fie-platita-o-rascumparare-afla-cum-te-poti-apara/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna fetele
Iar am fost pe fuga azi
Pentru cele care stateau cu sufletul la gura, sa stiti ca motanul meu este bine , inca mai are maseaua care se clatina, dar nu pare ca sufera f mult. (e mai nesimtit el asa)
Voi iar cu chec si bunatati!
Qiao, merge supa de rosii cu alfa-alfa pe deasupra? ca numai de astea mai am, pana sambata...si ma bate un gand...
Ok, deci azi m-am trezit intr-o buda publica, ca plang, dupa ce am vazut o reclama la prezerv. E clar! Nu mai am minte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

gaby ma bucur ca nu il doare. nasa mea si-a dus motanul la "stomatolog" sa ii plombeze o carie, ca ii era frica sa nu il doara. a umblat destul pana a gasit in Bucuresti pe cineva dispus sa il trateze. acum nu stiu daca i-a plombat-o sau i-a scos dintele, dar cert e ca l-a tratat.
reclama la prezervative ?!? hai ca pe asta nu o stiam ca e pe lista de lacrimogene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lara , Elly zau nu m-am suparat si nici burzuluit ( sper ca am scris corect Lara ) . Voi stiti ca nu prea ma supar eu asa usor, doar ca sunt directa si sincera ; si chiar si in lumea asta virtuala mereu am ales sa fiu asa din respect pentru noi toate.
Lara nu am stat sa numar, dar nu cred ca au trecut chiar 6 saptamini de cand nu a scris pe aici. Si tu ai ales sa nu mai scrii o perioada, si da, au intrebat fetele de tine; pina la un mom dat cand ti s-a respectat decizia si te-au asteptat. Si nu tin minte sa fi somat cineva pe ardelencele sa ne spuna ce "treaba" ai. Sper sa iei vorbele mele ca atare, sa nu o iei personal , sub nici o forma nu vreau sa te supar sau deranjez cu ceva. M-am simtit vizata de intrebare si am raspuns in consecinta. Acum putem sa depasim momentul si sa o asteptam linistite si impacate pe Samira atunci cand timpul ii va permite
Elly cum sa ma superi domnita, nici vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Ady

Eu nu am mancat niciodata varza cu taietei .. dar suna bine .. si nu este prea pretentioasa ... usor de facut
Problema mea este ca-mi plac mancarurile cu bulion... si varza cu taietei nu are ... are ceva daca pun bulion ...o stric??

In ultima vreme nu prea am mai gatit .. dar se aseara m-am apucat de bucatareala ... chestii simple ...
.. aseara : file de cod la gratar + sos cu capere + salata verde

.. acum
1. friptura vita la gratar + salata verde (pt mine )
2. cotlet de porc la gratar + salata de gulie (pt el)

As vrea sa mai slabesc ... asa ca o dam pe salate cu friptura ....

La chec nu ma bag... desi imi ploua in gura ... si sunt mare fana preparat si mancat prajituri ...
Este un atu ... ma pricipesc la prajitureli.. dar nu prea ma lasa sotul sa fac pt ca nu vrea sa se ingrase ( .. mai mult decat este .. exagerez nu-i grasun , dar are burtica si vrea sa o dea jos)

Upsss si varza cu taietei nu prea mege la regim ....
Dar totusi .. cred ca-i prea gustoasa sa nu fac .. prea o laudati ...

Deci - cum se fac taieteii de casa ???

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis- transfer embrioni Z2
- al 2-lea fiv nereusit Biogenesis- blastocisti opriti in evoltie (fara ET)
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
- Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput