Clubul "babelor" FIV-oase 66

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

soro, io m-am prins din prima cu sami, doar ca, vroiam sa inteleg si eu..ca, really miss her si ma omoara incertitudinea asta..gata, hai ca, nu mai insist, astept cuminte sa apara
qiao, o sa te descurci mi-nu-nat, sunt convinsa! vei fi o mamica super organizata si eficienta ma mut si eu la tine

p.s.: speranta, eu mi-am dezactivat temporar PM, dar, se pare ca, desi primesc in continuare mesaje, nu pot raspunde..asa ca, scriu aici:
multumesc pentru mesaj si link, apreciez
conteaza intotdeauna un gest frumos si no prob', nu tin supararea (cultiv starea ZEN, cum m-a invatat maestra qiao)..
in fond, pe toate ne uneste aceiasi lupta si dorinta, aceea, de a fi mamici someday si de a vorbi la un moment dat (cu putin noroc..) si de altceva, decat EI..te astept, in consecinta, la discutii (intense??) despre..
si mai treci pe la noi, de ce nu? poate, cine stie, te putem si ajuta cu ceva? (opinii, pareri, experiente, etc)

hai, pup all si merg sa gatesc, azi..ardeleneshte: taitei cu varza...yummilicious

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Azi am o zi tare proasta! Ceva probleme cu pisica mea, sper sa le rezolv, ca la veterinar nu ma primeste...cica sa nu ne grabim, sa asteptam sa vedem cum evolueaza problema (el nu prea pare f afectat, i-am dat voie pe balcon si se uita lung dupa porumbei )
In plus, azi la sport mi-am blocat un muschi la picior si tot schipatez.
Ah si nu stiu de ce, sunt o plangacioasa, de dimineata... ma simt ca intr-o luna de hormoni...sper sa nu imi vina sapt asta, ca ma duc cu capul!
Chiar ca sa fabulam pe subiect, de ce vrea dr sa ma vada la sf lunii? Mi-a dat programare pe 31, dar cica vrea sa ma vada cel tarziu in Z1. (sper sa nu ma enerveze si acum ca nu astept CM-ul sa vina la 28 de zile )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Lara felicitari pentru reusita. Sa ai grija de tine si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

tamys, sar'na, mamico!!
sa fie, sa fie.. si daca am noroc sa ma inscriu dupa smaick pe listuta (ari, vezi, in final tot m-am prins si io pe care) sper sa prind, undeva la anul, un loc in urma ta, acolo..

gaby, desole..

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ce a patit motanul, Gaby? A...si n-am inteles cum e cu dr., in ce zi esti, ca nu pot pune cap la cap...

Lara...taitei cu varza??? Pai nu erai cu raw food, mediteranean food, din astea? Trecusi pe clasice? E clar, e de la sarcina.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Alex, recunosc, ca nici nu am fost coerenta
Motanul, are aceasi problema cu maselele, numai ca i-a iesit una din "radacina" si o are inclinata sub limba si sta cu limba afara, etc... Am fost la vet ca sa i-o traga cu ceva, ca eu nu pot si desi a vazut ca e aproape rupta, nu a vrut sa faca nimic, cica o sa o scoata el...cu limba si o sa o inghita. Sedativ nu am vrut sa ii dau eu, dar ceva analgezic nu a vrut ea sa-mi dea. Mda!
Eu sunt in Z25, dr vrea sa ma vada sapt viit, dar cica ori sa fiu la sf de ciclu, ori max Z1. Cica sa sun in caz ca imi vine mai devreme. Asistenta nu stia de ce ma cheama mai devreme, aveam programare luna viit pe la jumatate.

Varza cu taitei vreau sa incerc si eu de vreo doua luni...taitei de casa, da?
(btw, prevad o vizita la Cluj la anu )

Mergi la inceput

alex, right, right dar..huh, mi-a facut pofta o colega
si daca tot ma uitam la o varza din frigi de cateva zile si nu stiam ce dreaq sa fac cu ea..si cum hubby e la sportizare, m-am gandit ca e simplu, rapid si buuun si se bucura si el cand vine
ieri dupa-masa, m-am "intins" putin si.. am adormit 2ore..pe cand m-am trezit, frigi' era plin cu bunatatzuri (mango, smochine, pomello, etc), inclusiv ma asteptau covrigii preferati pe masa..
so, today, return the favour..

le: gaby, dap, taitei de casa, facuti de socrela..yummi
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

Draga Mady,
inteleg ceea ce simti si prin ceea ce treci, deoarece si eu m-am izbit de aceeasi necunoscuta si anume de ce nu se prind puiutii mei, mai ales ca de fiecare data dr. meu a spus ca blastocistii mei sunt minunati, de catalog.
Cu toate acestea "embrionii mei de catalog" nu doresc sa se ataseze de burtica lui mami, asa ca mai devreme sau mai tarziu vin uratii.
La ET-urile fresh, c.m. vine de obicei cu 2 zile inainte sa fac beta, iar la FET ma lasa sa imi fac ganduri si sperante si dupa un beta nesimtit de mic, c.m. isi face aparitia la o saptamana.
Am intrebat medicul, iar de fiecare data mi-a spus ca daca ar sti ce se intampla, sau mai bine zis de ce nu se intampla pana acum as fi fost gravi.
Din fericire nu am putut sa jelesc mult deoarece am fost foarte aglomerata la serviciu, asa ca daca te poti afunda in munca si sa uiti, cred ca ti-ar prinde bine.
Capul sus si atata timp cat mai avem "oua" haide sa speram ca va iesi odata soarele si pe strada noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

Lara te felicit din suflet !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_grasa spune:

Buna seara dragele "babei", ce ma bucur ca toata lumea e asa activa, curg paginile asa repede ca de-abia apuc sa citesc

Olimpia, Velvet,Qiao,Miki sunteti foarte dragute
Nannedraga fara "porcaria mea defecta" nu fac o miscare. AM ZIS
Many trebuie neaparat sa credem fiecare in sansa noastra pentru altfel nimic nu are rost. Speranta moare ultima si imi vin in minte cateva versuri Eminesciene dintr-o poezie draga mie
Cum māngāie dulce, alina usor,
Speranta pe toti muritorii!
Tristete, durere si lacrimi, amor
Azilul īsi afla īn sānu-i de dor
Si pier, cum de boare pier norii.
asta de fapt este dedicatie si pentru Lara ca ea era cu poeziile
Adijosucces in ianuarie, fii BARBATA ...si pana atunci distractie placuta la ski...mama ce pofta mi s-a facut de o partie plina de zapada
Elly fata si eu tot 2 vreau, asa ca facem gasca tare in primavara cu Mbadaran si restul care or mai fi....
MeAlexma apuc de sala si un pic de dieta de detoxifiere pentru ca oricum simt ca ma dor rinichii de la atatea droage
Xdidi- o pestoaica veritabila nu are cum sa fie matusa cea rea bre, stai linistita ca e doar o faza
Angelica-succes vei reusi, trebuie doar sa crezi ca poti
Tamys-vorbeam de lup ( cu Lara) si lupul la usa
Lara- love you as always - gustul metalic e de bine bre, este de la schimbarile hormonale care au loc in corpul gravidutzelor si reprezinta unul dintre semnele timpurii de sarcina, iata un articol interesanthttp://reclama/sarcina/gustul-metalic-sau-disgeuzia.html

Va pupic mic pitic si hai sa ne uitam la Vocea Romaniei ca a inceput acum....

-3 inseminari la Giulesti-rezultat 0
-1 FIV cu profesorul Poiana-embrioni ziua 3 rezultat 0
- FET acelasi medic rezultat0
-acum sunt in focuri FIV2 dr.D Biogenesis( transfer blasto)
DOAMNE DOAMNE ma va ajuta sa fiu mamica in curand !

Mergi la inceput