Clubul "babelor" FIV-oase 66
Raspunsuri - Pagina 11
elly_me spune:
Miky - mult successss.. sper din tot sufletul sa fie ok ...
Insa eu am o nelamurire : stiu fete care faceau Diphereline 3.75 (3 luni la rand) si astptau cateva luni sa le vina uratzii..
Mi se pare ciudat ca dupa ce faci injectia iti va veni ...
Dar voi retine .. asa mai invat si eu una alta...
PS - Eu tot prinsa sunt la munca ... ufff .. mai am azi si maine ...si de sapt viit o sa fie mai ok ...
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis- transfer embrioni Z2
- al 2-lea fiv nereusit Biogenesis- blastocisti opriti in evoltie (fara ET)
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
- Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
miky82 spune:
Qiao, mama a facut rmn la Phoenix http://www.cdphoenix.ro/centre/clinica-de-diagnostic-phoenix-bucuresti.html a costat-o 600 lei dar la urgenta, cred ca daca suni la ei si te programezi este mai ieftin, este o clinica ok.
velvet spune:
ziua buna fete
miky Doamne ajuta sa fie bine de data asta!
Qiao,multa sanatate!
Lara
o zi calda!
miky82 spune:
Elly spor la treaba!!!
Si eu am intrebat acelasi lucru pe dr, ea mi-a zis ca efectul la diphereline se va face in 10 zile si ca este musai sa imi vina menstruatia, dar daca nu imi vine atunci este o problema, iau si duphaston pe 31 il termin si in 2 sau 3 zile ar trebui sa imi vina, acum o sa vedem cum va fi, si mai am o chestie aseara la contac m-a durut rau de tot pe partea dreapta a trebui sa schimb pozitia , ma tot gandesc sa nu fie totusi chist.
miky82 spune:
Velvet, Elly multumesc... imi pun asa de mari sperante in Et asta, sper sa nu fiu iarasi dezamagita
elly_me spune:
Miky .. sper sa ne dai vesti bune ...
Ce repede te-au bagat la ET ...
Mada- mie nu-mi place ff mult sosul de capere ..
.. sotul este mare fan ....
Eu prefer sa-i spun "ciulama cu lamaie, capere si smantana"
Eu fac ff putinel (cat sa ung pe deasupra 2 felii de peste):
Si-l fac cam asa ... o lingura de unt o pun pe foc .. cand se topeste pun o lingurita de faina..
amestec repede sa nu se maroneasca (lipesca ..) ...
Apoi pun cam 1 lingura zeama de lamaie si cam 100-150 ml supa de legume (merge si cu apa cu sare si condimente .. eu am facut si a fost ok) ...
Apoi las 5 min sa fiarba .. si amestec sa nu se faca cocoloase ...
La final pun 1-2 linguri capere (murate din borcan) si 2 linguri smantana de gatit ... si bineinteles sare & piper ...
Daca mancam .. stam acasa cand pun si 1-2 catei de usturoi ... mie imi place mai mult cu usturoi ...
Sosul merge ff bine cu peste .. orice fel de peste ...
Zilele trecute am mancat niste creventi pane ... au fost ff buni ..
si ma gandeam sa fac si eu in acest weekend .. dar nu as vrea pane .. mai dietetic ...
Si nu prea am inspiratie ... ma gandeam sa-i sotez in putin ulei de masline cu usturoi + putin ardei iute uscat ... apoi sa adaug niste rosii in suc .. cu oregano.. piper ....
Apoi sa fierb niste paste ....
Dar ma mai documentez ....
Ceva sfaturi ??
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis- transfer embrioni Z2
- al 2-lea fiv nereusit Biogenesis- blastocisti opriti in evoltie (fara ET)
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
- Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
aristica spune:
adriano, vezi fata, ca de mine nu intreaba nimeni, nimic? Unde-i sami? Ce-o face? Da' unde-i aristica? Asta ce-o mai face? nimic, fata, nimic.
Ei, lasaaaa, ca ma duc la aspirante. Hah!
aristica spune:
Doamne...m-a tampit sederea asta, era sa uit mesajul initial: Grasoooo stiu ca data viitoare vei fi optimista, increzatoare si vei da tot ce-i mai bun in strafundul tau pentru a obtine sarcina mult visata! O sa vina, ai sa vezi!
MeAlex spune:
Am vorbit indirect de tine, Ari...vorbeam de unul din animalutele tale(ca sa nu-i spun nici numele, nici ce animal e).
Eu am vrut sa intreb de toate fetele, dar m-am gandit ca e "concediul ala in care nu facem vreo interventie" si mai bine tac.
Cum esti? Ce inseamna ca ti-a cedat rinichiul? Doare, se vede la eco ceva? E chestia aia cand coboara mai mult, am uitat cum se numeste.
In alta ordine de idei, corpul meu rade de mine: din 4 dpo am stare de greata, dureri menstruale si sani cam sensibili (asta e ciudata rau, n n-am simtit-o prea des, nici macar in sarcina). Mai trag chiulul de la cate o vitamina, incerc sa le iau de-a lungul zilei, dar mai mereu ma trezesc seara ca nu le-am luat pe toate.
Chestii bio, plante, ceaiuri n-am luat/baut...
La aspirante e liniste, stai acilea.
LE: Sau aveai doar problema cu piciorul??? Dar cine era cu rinichiul...A scris si Ady despre rinichi, dar parca mai era cineva...mda, creier varza...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
anaasta spune:
Alex, si Ari e cu rinichiul.
Ba, Ari, mie mi-e dor de tine, da' stiu eu sigur ca tu stii asta.