Clubul "babelor" FIV-oase 65
Raspunsuri - Pagina 9
QiaoBing spune:
gaby asa de putina apa ? am facut o singura data paine numai din faina de secara, dupa reteta de pe pachet si a fost un fiasco, am constatat ca secara absoarbe f multa apa, mai multa decat era in reteta si m-am chinuit cateva ore sa scot cat de cat o paine din "chestia" aia. in combinatie sper sa iasa. sau poate ca secretul e la cratita aia, ufff, ce rau imi pare ca nu am asa ceva, am un tuci, dar ar iesi o forma cam ciudata. asta e, o sa fac tot in formele mele de silicon de la Tupper (sic !)
ah, uitam, cum adica "gluten" ? faina din grau adica, dar de care ? zici ca imi dau doctoratul in paine
gina16 spune:
Lara felicitari si sarcina usoara la termen!
Am citit postarile tale de la capitolele anterioare si as vrea sa imi spui unde ai facut in RO endo injury, la ce clinica, cu ce medic, ce costuri (ce detalii consideri ca poti sa-mi dai)? Te pup si astept raspunsul tau!
velvet spune:
neata fete
va doresc o zi calda!
eu as manca paine de casa calda tot timpu da nu mai e mama sa faca
ALBINUALI spune:
Servus !
gina16 si eu am pus aceasi intrebare ieri si de atunci urmaresc fiecare raspuns al ei , dar din nefericire nu mi-a raspuns .
Eu am facut deja FET si ma gandeam ca pentru urmatorul ( asta daca acum nu o sa reusesc nimic ) sa fac si eu endo injury ( am tot vazut ca se practica si ca sansele de implantare cresc ), dar nu stiu unde in Romania .
Tu cand ar trebui sa faci FET ?
nanne16 spune:
Lara, eu zic ca cei 30 centilitri inseamna 300 mililitri... daca imi mai aduc aminte de transformarile litrului
Ma duc in cautare de Bioparox! Sa ma dopez! Aseara am baut si tuica fiarta! O fi si asta antiinflamatoare?
Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3
carla_cluj spune:
Am si eu noutati de la Sibiu: din Z1 o sa iau Desorelle, deci numai in decembrie o sa fie FIV-ul. De Craciun ori plang, ori nu mai pot de fericire
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, FIV1 la Polisano Sibiu - tratament oprit din cauza raspunsului slab, urmeaza FIV2 tot la Polisano
mady_grasa spune:
Neatza fete cucuiete
Lara draga vino cu cea mai mare "razatoare de pereti" ca e nevoie de ajutor. Nu numai ca EU am luat-o razna si ma trezesc pe la 3-4 dimineata cu fel de fel de ganduri, am reusit sa il urc pe pereti si pe iubitul meu sotior care imi da apa la moara.
De exemplu, aseara ne "certam" care ar fi cea mai buna modalitate si cel mai potrivit moment sa spunem familiei ca suntem insarcinati....SI FAZA E CA NICI NU STIM INCA DACA SUNTEM DECI CUCU AMANDOI.
Daca mai aveam o mica speranta ca el sa ramana cu picioarele pe pamant acum s-a dus.... ca eu sunt oricum trilu de mult
Si tare ma mananca palma sa fac un pee test, ce ziceti e prea devreme?( duminica am facut transfer de blasto)?
-3 inseminari la Giulesti-rezultat 0
-1 FIV cu profesorul Poiana-embrioni ziua 3 rezultat 0
- FET acelasi medic rezultat0
-acum sunt in focuri FIV2 dr.D Biogenesis( transfer blasto)
DOAMNE DOAMNE ma va ajuta sa fiu mamica in curand !
ALBINUALI spune:
velvet , eu asa am inteles din postarile Larei ca a facut endo injury in Ro . De asta tot insist sa aflu .