FIV cu Dr. Dragos Albu 68
Raspunsuri - Pagina 7
lumimar spune:
Lara, felicitari pt beta baban,sa ai o sarcina super usoara si bebei sanatosi
Cumnata mea a avut sarcina gemelara (made by dr White) obtinuta cu transfer de embrio congelati de ziua doua cu beta 15 in ziua 10 ,iar in ziua 13 urcase la 500...
a fost o sarcina dificila,cu probleme (baietel si fetita) ,insa doar fetita a rezistat ,s-a nascut la sase luni cu 800gr,iar acum este o printesa...are aproape un an si sapte kg
Mamica de Maria Irinuca(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!
angelica28 spune:
RLK ............am postat inaintea mesajului tau................si eu am dosar aprobat .......acum din pacate suntem la mina celor de sus daca vor aproba continuarea subprogramului!
lumimar spune:
Eu presimt ca sf de an si inceputul lui 2013 va fi cu burtici multe si gretoase
Si eu prin martie sau aprilie voi face et cu cei congelati
Pana atunci va urmaresc si retraiesc emotiile impreuna cu voi
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
lumimar spune:
Angicule,eu zic ca vor debloca fondurile si se va merge mai departe cu programul
Cred cu tarie lucrul acesta
rlk_2009 spune:
Angi, mie mi-a spus dna Domnica ca daca au aprobat dosarele, dansa nu crede ca nu ar merge mai departe, doar ca se va intarzia puitn.
QiaoBing spune:
felicitari pt dosare !!! si eu cred ca daca au aprobat ceva s-au gandot si sa aloce banii necesari. Va tin pumnii !
angelica eu cred ca Albu o sa-ti recomande sa faci la anul. ai timp sa termini si dieta. nu imi imaginez cum o sa faci insa cu steriletul, ori il mai lasi, ori il scoti acum, vezi cum evolueaza si mai ai timp de o tura de 1-2 luni, daca se poate pune iar la interval scurt. abia astept discutia de maine !
angelica28 spune:
quiao ,si eu zic la fel ca Albu imi va recomanda la anul.Ma gindeam acum ,sa zicem ca fac fiv acum ......si nu reuseste nici asta,in februarie s-ar da fondurile ,deci ar fi o pauza de aproximativ 2 luni ,eu pot face fertilizare iar ,spun asta pt ca stiu ca este indicat ca 6 luni sa ai pauze intre fiv-uri!
Si a doua dilema a mea daca se dau bani in februarie ,eu sunt obligata sa incep atunci ,sau pot amina 2-3 luni ......cit este valabil acest dosar aprobat ?
cumintzica12 spune:
pai vezi, angelica :) pana la urma totul s-a aranjat de la sine (ma refer la faptul ca aveai indoieli pentru perioada craciunului..)... felicitari!!!
rlk, felicitari pentru dosar!!!
marage spune:
Felicitari pt dosare! Si burtici cu bebici de Craciun!
Angelica, eu am citit ca Programul se desfasara pe 2 ani (2011-2012). Cred ca cel mai sigur ar fi sa folosesti banii anul acesta.
Lumimar, te-ai hotarat! . Tinem pumnii!
angelica28 spune:
HMMMMMMMMM eu i-as folosi ,dar nu ai inteles ca este aprobat ,dar fonduri deocamdata nu mai sunt ............deci eu acum anul asta am toate sansele sa folosesc doar bani din buzunarul meu ,nu si cei ai statului!