FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 34
Raspunsuri - Pagina 9
noi2 spune:
Sanda, draga mea, orice as spune, cuvintele sunt mici si de prisos. Nu iti pot spune decat ca ma rog sa depasesti momentul si sa iti indeplinesti visul pentru care ai luptat, lupti si vei lupta, si am convingerea ca asa va fi.
sper spune:
Sandy imi pare f f rau, speram ca va fi bine la tine. Chiar e nevoie de chiuretaj? Poate scapi cu ceva pastile.
Lara felicitari inca odata
Amalia mult succes!! Evita produsele gushogene :mustar, gulii, brocoli, varza, conopida ... Acestea inhiba tiroida A... nu mai lua vitamine cu iod si inlocuieste sarea cu iod din casa cu una simpla. Mult succes!!
Multumesc tuturor fetelor pt cuvintele frumoase adresate mie. O sa stau pe margine in continuare, va mai citesc pt ca nu ma pot abtine. Dc cred ca pot ajuta cu un sfat voi intra si-l voi da.
amaliaro spune:
Sandycuvintele sunt in plus iubita sper din suflet ca Dumnezeu sa aiba mila de sufletul tau greu incercat
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
amaliaro spune:
Sper
Fetelor va multumesc din suflet pentru incurajari imi sunt de folos si ma incurajeaza am emoti mari mai am 5 zile si merg dupa copilasi al meu vrea 3 embrioni eu vreau 2 acum ramane si parerea medicului si sigur conteaza cel mai mult ce vrea DUMNEZEU!maine am eco sper ca endometru sa fie pregatit pentru bebei
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
fumi spune:
of Sandy, sunt alaturi de tine! Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci cat mai repede peste aceasta perioada si s-o iei de la capat!
O sa reusim!
irilac31 spune:
Buna dragele mele, ieri am fost la dr de fam si am pierdut jumate de zi prin oras iar aseara am simtit din plin iesirea mea
Sandy , am ramas fara grai, imi pare nespus de rau, sa te intareasca DD sa treci si peste aceasta incercare si sa poti sa o iei de la capat in orice varianta vei alege. Te imbratisez cu drag
Amalia cea emotionata si tin pumnii stransi. Ieri eram la dr de fam
Miracol, eu inca astept vesti de la eco
Lara, ai mai repetat beta? Cum te simti?
Aristica, tu nu trebuia sa ai ET in noiembrie? Ce mai faci, sa nu-mi spui ca esti in butoi....ca nu ai mai dat de multisor pe aici
Coco,
Eu sunt cam intoarsa putin, se pare ca pana la urma nu am infectie urinara...cu toate ca am toate simptomele posibile, dar urocultura nu arata asta. Am leucocite marite in sange si in urina, pcr marit dar urocultura ok .Acum stau si ma intreb daca sunt facute bine analizele, daca nu e infectie urinara, ce e? ca ceva tot e...o infectie pe undeva. Cel mai rau e ca nu stiu ce sa tratez si dr sigur ma pune pe un antibiotic cu spectru larg....iar eu nu vroiam sa iau tot felul de pastile, le-am evitat in perioada asta cat am putut de mult. ca la noi...la nimeni, vad eu cum o scot la capat
Sa aveti o zi insorita
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
30+
miracol11 spune:
Buna ziua si de la mine dragele mele,
Sandy, am ramas fara cuvinte cand m-a sunat amaliaro, si mi-a citit ce ai scris pe froum, imi pare nespun de rau...nu sunt cuvinte sa imi exprime regretul!te rog sa fii tare, urmeaza o perioada dificila, insa esti o persoana cu suflet curat si deschis si sunt absolut convinsa ca anul 2013 va fi cu noroc si pt tine!
Dorinta, imi pare bine ca ne scrii, chit doar cand e de scris vorbe de consolare la suferinta!sper ca esti bine...
am incredere, si nu vreau sa imi pierd speranta ca intr-o zi, noi, cele incercate si trecute printr-un esec sau "n"...ne vom tine in brate pruncul mult asteptat!
amaliro, lasa sa puna dr 3 ...ca ramai cu doi tu mamico tu!!!
irilac, ai grija de tine iubita!eu nu stiu ce sfat sa iti dau ca nu sunt in masura sa le dau acum, dar sunt sigura ca totul va fi bine!eu ma duc la eco vineri cel mai probabil, daca se opresc scurgerile!
va pup pe toate fara exceptie@!
Astept un "miracol" curand...