FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 34
Raspunsuri - Pagina 20
fumi spune:
multumesc Looana pentru raspuns.
Atunci o sa merg azi la gineco pentru endometru. In 29 o sa fiu la cehi pentru punctie.
toate fetele!
irilac31 spune:
Neata si de la mine si noi ne-am trezit de pe la 9 , burticii nu-i place cand e ceata afara
Amalia, bine ca dormi, perioada asta are o puternica incarcatura emotionala si e normal sa te simti putin mai epuizata. Cum merg injectiile de clexane? Eu de abia azi am vazut grasunii de la avatarul tau, ieri nu-mi apareau. Pupici si ai grija de voi
Fumi, din cate imi amintesc din protocol, eco aveam doar in ziua punctiei, la ei la clinica, dar majoritatea dintre noi a mai facut o eco si in tara sa vada cum creste endometrul.
Looana, ce curajoasa esti, pe mine ma apuca toate cele numai cand ma gandesc la momentul x , o sa fie un grasun motanelul tau. Sa dea DD sa nasti asa cum iti doresti si cel mai important e sa fie bebelul sanatos . Ai mai aflat ceva de Apalina?
Miracol sunt cu sufletul alaturi de tine azi, mergi fara frica nu are ce sa doara tare. Poate e mai bine asa, macar curata totul bine.
Bichi, mami a noastra eroina , cum mai stai cu glicemia? Ce fac puiutii, cred ca ce distractie e la tine in burta . Sunt si eu de acord cu tine, ma bucur enorm pt Paunas dar frumos era sa vina sa ne dea si noua vestea. In fond suntem aici ca sa ne sprijinim si sa ne bucuram impreuna de reusite, sa ne imbarbatam una pe alta.Fiecare si-a adus contributia la multitudinea de informatii de aici, care in fond ne-au ajutat sa luam cele mai bune hotarari pentru noi, informatii care vor ajuta pe viitor si alte fete.Daca fiecare dintre noi faceam fiv urile si nu ne impartaseam din experienta, celelalte care urmau nu aveau de unde lua atatea informatii. Inteleg ca poate din superstitie nu vrei sa spui cand faci fiv, dar macar la o perioada poti intra sa spui fetelor...uitati ce am facut eu, am reusit sau n-am reusit. Jos palaria pt Sper, care desi inca mai incearca cu ovo ei, totusi vine pe la noi si ne impartaseste din experienta ei.
Coco, tu ce mai faci, se apropie momentul si la tine
Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
31+
amaliaro spune:
Matusa Sper pe unde esti?cum te simnti?sper ca esti bine
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
amaliaro spune:
Iri clexanele au devenit floare la urechie am burtica pistruiata in rest bine nu sunt probleme
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
ioneane spune:
Buna ziua dragele mele,in primul rand vreau sa va spun la toate mamicile ca va doresc din suflet sa reusit sa faceti bebei.
Am 36 ani si experienta a 6 fiv cu ovule donate ,in Bucuresti la 3 clinici in Ucraina si Grecia,eram asa dezamagita de tottt nu-mi pute-am imagina viata mea fara un sufletel langa mine ,eram hotarata sa renunt si la propria mea viata...Ultima data cand m-am hotarat sa incer din nou a trebuit sa-mi caut din nou donatoarea care spre surprinderea mea o fata extraordinara care era la a 3 experiente de acest gen,am intrebato cum a fost si la ce clinici au fost mamicile pentru care ia a donat,si uite asa din discuti ia ca si donatoare m-a sfatui ca sa merg la clini Athena din timisoara si uite asa am ajuns la o discutie cu prof Giatras si ii multumesc lu dumnezeu si donatoarei pentru acest lucru
Acum am 2 luni si jumatate si bebelul meu creste in burtica ,asa ca fetelor inainte sa mergeti in strainatate mergeti in romania
ioneane spune:
Va sfatuiesc sa mergeti si in Romania sa discutati macar despere ce va intereseaza care sunt sansele etc,eu amcheltuit foarte multi bani print Grecia ect si drumurile obositoare,binenetele ca sincer mi-as fi data si casa doar sa reusec.
Doresc tuturor femeilor din toata lumea care se chiunuie sa faca bebel,sa le dea dumnezeu ca-ci nimic nu se compara cu buria de a-mi mangaia burtica si sa stiti ca astept cu nerabdare ziua cand o sa miste .. plang de fericire
Va pup dragele mele eu asta am vrut sa va impartasec experienta mea de ani de zile si ca intrun final sa reusesc cu sanse de 35% acasa la mine in romania ,Ma voi ruga mereu pt profu Giatras sa-i dea dumnezeu sanatate si sper sa ajute cat mai multe mamici
Sandy2707 spune:
mamicuta Amalia Sa dea DD sa fie cu mult mult lipici si sa stea la tine in burtica amandoi 9 luni
Fetelor va cu drag pe toate si multumesc de gandurile bune.
Eu am eliminat spontan pana la urma. Ma voi duce la eco sa vad daca am eliminat tot.
Va pup pe toate fara exceptie si va doresc o saptamana si o toamna frumoasa
amaliaro spune:
Sandydraga mea bine ca ai eliminat singura Miracol are aspiratie acum la ora 5 sper sa decurga totul bine
amalia tsakoniati
irilac31 spune:
Sandy , sper sa se fi eliminat tot si sa fie curatel acolo
Ma gandesc acum si la Miracol a noastra, acum cred ca e la dr.... sper sa treaca cu bine peste interventia asta
Amalia, cam tacuta esti, faci cumva nani?
Ioneane, multumim ca ti-ai impartasit experienta cu noi. S-a mai discutat si in cap trecute despre aceasta clinica si motivele pentru care noi am ales clinicile din strainatate. Felicitari si sa ai o sarcina usoara
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
31+
irilac31 spune:
Amalia...am scris in acelasi timp
Eu sunt iar intoarsa, m-am enervat iar cu asistenta dr mele, care se pare ca nu stie ce om are langa ea....Dr e una f buna, ma inteleg f bine cu ea, am incredere deplina in ea, dar o da in bara rau de tot cu asistenta, care face de capul ei ce vrea...Va ziceam ca am o infectie si nu stiu unde....ei bine dr imi prescrisese de 1 sapt o reteta de antibiotic dar asistenta....a omis sa ma sune sa-mi spuna rezultatul ultimelor analize si ca trebuie sa iau tratament, noroc ca am sunat eu azi sa ma interesez. Asa ceva mi se pare inacceptabil, stau fara tratament de pe 11 oct cu o infectie care poate sa-mi provoace ruperea membranelor
31+