FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 34

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna dragelor,
Bichi, ma bucur ca ne mai dai de stire despre tine, chiar ma intrebam de ce nu ne mai scrii. Mult a fost putin a mai ramas, nu mai ai mult si scapi, esti graviduta noastra eroina pt toti 3
Amalia, bravo, felicitari pt rezultate dar...te simt putin...desumflata? Ce ai mai mami mai, pai daca dr a zis ca cei 4 sunt ok, de ce sa nu se dezvolte? Sau vroiai cumva mai mult de 4 copii sa ajungi si tu prin articole gen el 94 ea 54? Hai moralul sus, cum le-a randuit pana acum DD asa o va face si de acum inainte . Tu profita la max de perioada asta, ca sunt ultimele zile in care va puteti gandi doar la voi 2....deci profitati din plin . Asteptam vesti si noi de la nea dr despre evolutia lor.
Looana, ce putin mai e , si eu asa as vrea la un coafor, orice mi-ar face e bine venit, de cateva zile ma simt asa de urata.
Miracol, Ruxandrica, Tusferi, Sandy, Sper, Stafana, Fumi, Dorinta, pup pe toate fetele

Eu de cateva zile ma simt f f obosita, molesita, as dormi non stop, dorm noaptea neintoarsa, dimineata de abia ma trezesc si in timpul zilei iar mai bag de cateva ore....nu sunt eu asta, nu e genul meu sa dorm atat. Azi vad ca m-a durut putin burtica, sper ca bumbacelul meu sa mai stea in burtica, sa mai creasca putin.....offff fiecare perioada cu emotiile ei, treci de una dai in alta...si tot asa.

Mai stit ceva de Apalina ?

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Looana, foarte curand o sa te intalnesti cu baietelul tau asa de mult asteptat! Trebuie sa fie un sentiment minunat. Cred ca abia astepti. Te rugam sa faci un efort si sa nu ne tii asa mult in suspans si sa ne dai si noua un mic semn dupa ce nasti. Abia astept sa ne povesteasca Apalina cum a fost marea intalnire
Fumi, draga mea, noi suntem bine. Adica cei mici sunt bine, eu in continuare cam rau, dar nu in fiecare zi. Ma cam obosesc si cu serviciul asta, oricat as incerca sa stau mai linistia, nu pot
Am fost la eco sapt asta, suntem in 13 sapt si se pare ca avem fetita si baietel
Bichi, ce departe ai ajuns si tu! Doamne ajuta sa stea bebeii cat mai mult! Si noi vrem sa facem cursurile de puericultura.
Iri, dormi cat poti, odihneste-te daca asta are nevoie organismul tau. In perioada asta suntem diferite decat in mod normal. Si eu am alte obiceiuri. O sa redevenim noi dupa ce nastem...
Amalia, tinem pumnii sa creasca grasuneii!
Fetelor, va pup pe toate, cu tot dragul

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Iri mia trecut sunt super ZEN si fericita luni ma duc sa iau copii la marsupiu
Tusferi felicitari pentru perechie ce frumos sa fiti sanatosi si voiosi
promit sa aduc vestile bune ale Loanei cind va veni clipa cea mare

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Wow Tusferi fetita si baietel? Cred ca esti in culmea fericirii .
Pffff, din ce am observat eu aici gemenii vin la pereche , hmmm trebuie sa am o discutie cu doc meu , vreau si eu in clubul mamicilor de gemeni pereche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Ruxandrica, sunt MEGA happy Sper doar sa nu fi vazut gresit doctorul. E ceea ce mi-am dorit dintotdeauna...
Eu i-am cerut doctoritei sa puna fetita si baietel, evident ca a dat ochii peste cap cand i-am zis, dar se pare ca i-a reusit. Cere si tu o pereche

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Tusferi asa o sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui Looana
.......
Sandy,Sper i-mi are rau pt cele intamplate dar trebuie sa priviti in fatza si nu inapoi ,cu incredere...eu sunt convinsa 100% ca veti reusi...si incercati sa fiti putin mai relaxate pe viitor ,frica si teama sunt chesti negative care influenteaza mult in primile saptamani o sarcina inclusiv si starea emotionala...trebuie sa fiti increzatoare in sansa voastra si veti reusi...ex dat de Sper cu articolul ea 54 el 96 ceea ea avea endometru mai bun decit noi si totusi au reusit un bebe sa aibe.
.................

Loona eu am fost prea relaxata chiar, prea zen, m-am dus la beta cu capul sus convinsa ca sunt insarcinata si am picar rau. Deci cheia succesului meu nu e in a fi nestresata si zen.
Tusferi felicitari pt pereche
Bichi multumesc!
Amalia mult noroc pt ca asta e cel mai important, dc nu ai noroc nu iese nimic.
Lara-nasha vreau sa fac schema ta norocoasa intr-un tabel, imi dai voie sa o si postez pe prima pag? Este o schema de ET expandati asa cum fac fetele pe aici. Dc nu vrei te inteleg si ignora-mi intrebarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Buna dimineata, dragelor!
Bichi, ma bucur CA esti bine,sarcina usoara in continuare ,stiu cum e, si mie mi-e greu si am o Luna in urma ta, numar deja cu disperare saptamanile de sarcina, abia astept sa ajung intr-o zona Mai safe.
Tusferi, felicitari pt pereche, sa fie sanatosi!Acuma nu-ti ramane decat sa astepti bumbacelile din toate directiile .
Amalia bafta maxima LunI si totul sa iasa cum trebuie !
Pentru fetele care Inca nu si-au implinit visul n-am Decat sa VA urez putere si sanatate si sa nu renuntati .
VA pup pe to ate si va urmaresc cu emotie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

salutare,
Ruxi, mie mi-a venit ciclul in a 4a zi dupa ce am terminat AC
Am inceput clexan in acceasi zi in care am inceput si estrofem ( prima zi de ciclu). Asa mi-au spus cei din Cehia.
Iri, Bichi, Teli, si aveti grija de voi.
Tusferi, felicitari pentru pereche!
Dorinta,Sandy; Sper
Matusico, o sa ai 4 embrioni de buna calitate
restul fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimi!

LoanaMULTUMESC PENTRU TOT ESTI OAZA MEA DE LINISTE

Fetele la toate toate de azi incep metafolinul

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput