Clubul "babelor" FIV-oase 64
Raspunsuri - Pagina 20
mady_grasa spune:
Bon soir girls,
nu mai spuneti nimic?
Elly asteptam vesti de la dr si de la botez
Lara beta ceva?
-3 inseminari la Giulesti-rezultat 0
-1 FIV cu profesorul Poiana-embrioni ziua 3 rezultat 0
- FET acelasi medic rezultat0
-acum sunt in focuri FIV2 dr.D Biogenesis( transfer blasto)
DOAMNE DOAMNE ma va ajuta sa fiu mamica in curand !
daniela74 spune:
Mady bienvenue parmi nous .Sper sa fie fiv-ul norocos,unul sau doi,nu mai conteaza,doar sa fie .Am si eu o curiozitate,de baba ,de ce grasa? sper sa nu te superi,ai zis ca esti de gasca
Lara ceva vesti despre gemenasi?
Qiao vazut fata frumoasa si pe Gugu
Ana
fetelor,va pup,ma asteapta o saptamana grea,facem ceva renovari prin casa,sper sa ma tina nervii,nu-mi place deloc deranjul si prafalaul gros
c`est la vie,pas le paradis
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 Mady bienvenue parmi nous .Sper sa fie fiv-ul norocos,unul sau doi,nu mai conteaza,doar sa fie .Am si eu o curiozitate,de baba ,de ce grasa? sper sa nu te superi,ai zis ca esti de gasca Lara ceva vesti despre gemenasi? Qiao vazut fata frumoasa si pe Gugu Ana fetelor,va pup,ma asteapta o saptamana grea,facem ceva renovari prin casa,sper sa ma tina nervii,nu-mi place deloc deranjul si prafalaul gros c`est la vie,pas le paradis |
Aha pregatiti cuibul. Spor la treaba.
mady_grasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 Mady bienvenue parmi nous .Sper sa fie fiv-ul norocos,unul sau doi,nu mai conteaza,doar sa fie .Am si eu o curiozitate,de baba ,de ce grasa? sper sa nu te superi,ai zis ca esti de gasca Lara ceva vesti despre gemenasi? Qiao vazut fata frumoasa si pe Gugu Ana fetelor,va pup,ma asteapta o saptamana grea,facem ceva renovari prin casa,sper sa ma tina nervii,nu-mi place deloc deranjul si prafalaul gros c`est la vie,pas le paradis |
Daniela draga mea, asa ma alinta iubitul meu sot de pe vremea cand aveam doar 47 kg, ca cica se pregatea pentru viitorsi acum am 57 kg-am zis sa nu-l dezamagesc ce naiba. Tare mi-as dori sa pun kg in plus pe seama unei burtici, ceea ce va doresc si voua
-3 inseminari la Giulesti-rezultat 0
-1 FIV cu profesorul Poiana-embrioni ziua 3 rezultat 0
- FET acelasi medic rezultat0
-acum sunt in focuri FIV2 dr.D Biogenesis( transfer blasto)
DOAMNE DOAMNE ma va ajuta sa fiu mamica in curand !
lorelei78 spune:
Ari,insanatosire grabnica!E timp si pentru puiuti sa ii iei acasa cand vei fi pregatita!
31+
Lara27 spune:
oooookaaayyyyyy,
twinsii, sunt bine, se divid zelosi
hcg no. 2: 2294.2 mUI/ml
acestea fiind spuse, va invit la glumite despre tripleti, cvadrupleti, etc..
*Nota: celor obisnuite sa dea "reply with quote", le adresez respectuos rugamintea, sa se abtina!! (n.r. strict, in ceea ce priveste mesajele mele, biensur)
sau, si mai bine, putintica rabdare, sa deschida fata cap. nou..desi, nush daca mai e de actualitate ideea, deoarece constat urmatorul trend: toata lumea ceteste (cum sa nu), dar, nimeni nu mai scrie (afaceri, job, lipsa timp, lipsa idei, secretomanie(?), etc., etc.) ..apoi, apar toate ca potarnichile dupa ploaie cu news-uri..well, as long as they're good, let there be news!!
to be continued..