Clubul "babelor" FIV-oase 64

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mady_grasa spune:

Amaradia bafta multa si tie, sa ne povestesti si noua cum esti.....

Mergi la inceput

Lara cum a iesit papa(gateala de ieri), ai sarbatorit cu ?

Elly cum a fost la botez? Ai fost ieri la Biogenesis, ai vb cu dr?

Pupici mici pitici

Mergi la inceput

miki

fetelor daca iese beta mea macar juma' din a lui GURU-LARA dau de baut grav(sampanie fara alcool)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Lara
am citit schema norocoasa.
Insa prednisonul...hmmmm.... .... spune-mi te rog frumos doza de prednison (de 16 respectiv 20) ai stabilit-o singura?
Si eu sunt posesoarea unor ATPO pozitivi si sunt ca o "sugativa" cand e vorba de astfel de informatii.
Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivisor spune:

Lara
am tot citit pe la noi sa vad beta mare la tine, daca nu ai venit cu vesti m-am apucat sa caut si uite ce mare bucurie, felicitari! iti doresc cel putin sa se dubleze si sa va mearga ffff bine pana la termen.
pup mami si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

ivi

luck, tratamentul de pregatire/sustinere e doar f.y.i;
nu trebuie urmat de nimeni cu sfintenie, dimpotriva (that's stupid!); de aceea tratamentele sunt personalizate, croite pe nevoile organismului propriu, functie de probleme, istoric..
la modul ideal, fiecare isi gaseste o clinica/dr in care sa aiba incredere; la modul real, fiecare decide pt sine dc alege sa-si asculte dr. blind, sau, dc ia in considerare si alte pareri;
bineinteles, in cazul ultim, iti asumi si responsabilitatea..
nu-mi voi justifica, ever, deciziile personale, motiv pt care am ales sa raspund la mesaje..selectiv

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Lara, uite ca ai un siptom deja: esti huhurez! Eu adormeam greu si ma trezeam fix la 3 noaptea si adormeam iarasi la fel de greu. Te astept azi cu beta in grafic.

Mady, bafta si spor la clocit!

Qiao, Gugu si Coco sunt tare scumpi si Gugu e dragut de-a binelea, zici ca era beat cand facea curte lui Coco, se impleticea pe acolo de nerabdator ce era.

toate babutele, in special pe Ari si Sami care dau mai rarut pe aici in ultima vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata fete

Lara,imi pare rau daca te-a suparat intrebarea mea...

Sami

Ari

o zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

hello,

ana, missed u in WE! huh, zici ca e simptom?? am adormit la 21.30 si azi-noapte eram huhurez..

velvet, ce intrebare?? oooffff, mey, nu ma supar eu asa usor, ca nu-s din portelan, dar, recunosc, am tendinta sa spun ceea cred..acum, nah, nu intotdeauna e si popular

in alta ordine de idei:
yup, am recoltat de dimi bhcg (nu va spun ce cozi erau, avand in vedere ca, e iar perioada de gratuitati la pensionari...jeeez, just my luck..rezultatul, doar maine, la pranz)..in consecinta, am acum 2 hematoame (la ambele maini), so declar oficial incheiat sezonul beta! (anyway, nu mai am maini disponibile);
o saptamana, asa cum v-o doriti

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Lara te inteleg perfect cu directu,asa sunt si eu,dar aici nu imi permit,ca sa zic asa te-am intrebat pe pag trecuta de clexane...dar nu vreau sa te supar nicicum.vreau sa fii linistita si astept o beta grasanaaa!

Mergi la inceput