Clubul "babelor" FIV-oase 63

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ady, ai vazut ce ziceau, e vorba de o perioada cand se mareste mult volumul sanguin si sangele nu are calitatile optime. Dar se rezolva in timp.
Ai hipertensiune?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ady, incearca ce ti-am scris si eu. Eu mi-am rezolvat asa hemoglobina si fierul. Daca ai nevoie, iti zic si pentru calciu natural, nu stiu daca am mai scris pe aici. Pentru rinichi, este foarte bun ceaiul asta. Le sustine functiile, dar trebuie verificata fiecare planta in parte daca e buna in sarcina - http://aroma-plantelor-bonchis.ro/magazin/index.php?cPath=1_43&osCsid=8a00fd7042f8b790d7a2ad021a226084

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ana, vreau eu pentru calciu natural, ca mereu stau prost cu el. Si daca stii, si pentru scaderea colesterolului/trigliceridelor, nu sunt foarte mari, dar vreau sa scada.
Multumeeeeesc!

Lara, nu am inteles de ce nu ai lua tratament pentru infectia pe care (se pare ca) nu o am...ai zis ceva de PK, dar nu stiu la ce te referi...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Calciu natural:
- 2 linguri cu seminte de susan, macinate cu rasnita de cafea
- 1 lingurita miere de albine
- 1-2 lingurite suc de lamaie proaspat

Se amesteca si se mananca timp de 20 de zile/luna timp de 3 luni.

Pentru colesterol/trigliceride iti pot spune doar ca alimentatia sanatoasa o rezolva si sportul. De asemenea, ajuta foarte mult ceaiurile hepatice. Pe site-ul de mai sus dat lui Ady se gaseste si ceai pentru ficat. Si sunt foarte bune, au formule echilibrate. Eu am si Respiroplant de la ei si e foarte bun si acela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Ady, felicitari pentru fetite!
Lara, concisa si interesanta prezentarea despre informatiile primite la Reprofit.
Apropo, ce mai face roadetot? Ultima informatie depre ea era ca avusese loc implantarea, dar era intr-o situtie critica. Am omis eu ceva?
Eu am uter fibromatos ... deci sansele ar fi mici si cu ovo, embrioni donat.
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

adrianaady ce ma bucur ptr. voi sa fiti sanatose, fetitele sunt atat de dragalase si gingase incat iti vine sa le mananci, mai ales cand incep ele sa se asorteze, nu spun ca baieti nu ar fi frumosi, ei sunt mai nazdravani, bine exista acum si varianta unei fetite mai nazdravane.

Sa fiti sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Ady felicitari pentru bebeline! sa fie sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Buna fetele ! Am intrat sa o felicit pe Adriana pentru fetite, sa-i spun Larei ca sunt alaturi de ea, la fel si Anei. Nu v-am mai citit f multa vreme, motive obiective pe care nu vi le doresc niciuneia. Si cum zicea Adriana... sarcina cu gemeni e grea ... dar nici sa intri in ea, ca si intr-una singulara, pesimista si cu griji pentru orice nu e bine. Si eu am avut morcovul in f... si uite ca nu am scapat.
Despre anemia respectiva, sub 11 e inca fff ok, dupa ce ajungi la 9 si lesini ... atunci sa vezi senzatii... oricum mananca fff multa carne/proteine, ca la supl de fier risti constipatia care e total contraindicata mai ales la multipli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

olimpia - interesanta, sar'na!! concisa? ha, ha..poate dc raportam la cat as fi putut sa pove'
de roadetot, eu retinusem ca, la FET a reusit (parca se implantasera ambii embrioni) si apoi, nu s-au dezvoltat..spun din memorie si sper sa nu vb prostii..oricum, stie sigur, smaick

alex, PK e un tip aparte; se opune cu convingere analizarii de dragul analizei..dc ar stii cat si ce analizezi tu, apoi, repeti.. si de ce nu si a treia oara, pe bune, ar ramane interzis!..e un fel de - nu analiza ce nu trebuie analizat si nu trata, ce nu are nevoie de tratament -..if you know what I mean..
e de parere ca, dc ne facem (toti) toate analizele posibile, intreaga lista a unui lab, de sus in jos, chiar si celor perfect sanatosi, le vor iesi analize "aiurea"..range-ul pt limitele "normale" (marginile de interval), sunt relative si poate sa difere de la lab la lab, de la o etnie la alta, de la o rasa la alta, de la o pop.u.l.a.t.ie la alta etc..in consecinta, analizele sunt interesante doar, in caz de manifestare clinica..
quote PK: we don't treat lab' results, we just treat persons!!
so, don't you just love him??

ralu, grande pussi..huh, fete, mie, sincer, mi s-a luat de tot de gemeni

to be continued..

Mergi la inceput

Of, Ralu, m-am gandit eu, cand am intrebat de tine, ca ceva nu e ok. Sper ca sunteti ok acum si stabili si iti tin pumnii sa fie totul bine pana la capat.

Mergi la inceput