Clubul "babelor" FIV-oase 63
Raspunsuri - Pagina 14
ioana3110 spune:
Salutare fetelor!
Scuze ca nu am mai scris dar am fost zapacita rau zilele astea cu botezul Anei!
Qiao,esti o dulce; mi-ai facut o surpriza foarte foarte placuta ca ai venit si una si mai mare cu telefonul Larei! Va multumesc tare mult fetelor! Si Lara dear, scuze...miii de scuze dar pe moment nu mi-am dat seama ca tu esti pe clocitoare asa ca Doamne ajuta sa ti se arate si tie o Ana mica in burtica acum, si lui Qiao in curand!!!!!!
Va pupacesc ca acum nu am vreme sa va citesc dar revin these days!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
anaasta spune:
Ha, ha, Lara, imi dai prea mult "credit". Hai sa spun povestea. Am vrut sa spun "cum arata in realitate Pattisonu' si Kristenelu'", da' m-am gandit pe urma ca sunt nerespectuoasa si am dat search pe imdb dupa Twilight ca sa nu le gresesc numele si acolo scria Pattinson. Si eu ma gandeam ca eram convinsa ca e Pattison. So, am crezut ca dear Gaby ma "corecteaza"... Te-am dezamagit?! Tu crezi ca atunci cand zic "senina si cretina", ma alint?! Ca doar nu oricine isi face a doua zi si un cucui in frunte la acelasi geam.... So, do I get to keep my aura?!
Later edit - Oh, m-a calcat pe nervi ca l-a inselat cu uratul ala care e insurat cu o tipa finuta si are si doi copii. Un libidinos si jumatate parea in poze, iar ea o plictisita. Ih, am niste preocupari de intelectuala ratata zilele astea. Acum m-a anuntat sotul ca voi chiuli si maine de la birou. Cred ca ma voi tampi in curand de tot si o sa imi decedeze si ultimul neuron. Oare se poate trai fara neuroni?!
MeAlex spune:
Anaasta, oho si inca cum...fara neuroni e beton! Aia fac parte din tagma norocosilor senini si tampi...sper ca am tinut bine minte titulatura.
Ioana, sa fiti sanatosi si voiosi alaturi de piticoata crestinata!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
alina_alba spune:
Lara, dear, toata ziua am urmarit forumul sa citesc parerea ta despre reprofit. Eram mega-curioasa si, recunosc, m-am zburlit un pic in avans a defensiva. M-am gandit ca sigur ii gasesti tu ceva sa ii bagi de vina. Dar, iata, surpriza . Nu e o clinica mare, asta ar putea sa ii faca pe unii sa nu fie foarte incantati, dar, in fond, eu am ales clinica dupa rezultate, nu dupa numarul de metri patrati.
Ma bucur ca nu mi s-a parut doar mie ca Stefanutz e asa de .
Oricum, eu iti doresc ca asta sa fie singura ta vizita acolo, eventual, daca ai chef, sa mergi doar sa te falesti cu plozii obtinuti din material genetic propriu.
Ady, . Maxim alaturi de tine, sa fie bine pana inspre termen (chiar la termen e mai greu cu gemenei).
MeAlex spune:
Lara, ai mancat un h aspiré de la d'habitude . Sorry, nu m-am putut abtine...m-a bucurat ce am citit despre imuno = "loads of crap"...
dar tot ce ai scris despre > 35...of...
De la ciclul urmator reiau monitorizarea, sa vedem ce si cum...o facem ca la carte, nu cred ca am verificat vreo data endometrul la ovulatie, de exemplu.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
Lara27 spune:
Ana, just love, love, love cand esti nerespectuoasa ma gandesc doar: jeeezz, ti-ei naravu' (->> the aura -BORIIING!!)
p.s.: alex-pisa' are dreptate: zero neuroni-> trai happilica cu o suta de copchi am asa o teorie, se cheama teoria compensatiei, adek ce-i lipsa sus, compenseaza..jos (vezi gitanes..)
Alex, sintagma e senini si cretini, my dear pisa'
Ioana- huh, ce mami cu voce seducatoare..ana ta, cred ca e hipnotizata; well sa va fie cel putin asa de bine si de acum incolo!
p.s.: no prob', eu oricum parca-s non-stop pe clocitoare, deci, n-ai ratat (inca) nimic..
to be continued..
MeAlex spune:
Lara, ei, uite, io nu-s de acord...ca mai sunt si oameni inteligenti care au plozi...asa ca teoria compensatiei nu ne priveste!
Asaaaa, senini si cretini! Imi pun reminder!
Vezi ca-s proasta, nu era h aspiré, ci h muet.
Lara27 spune:
Alina, dearest, bag de seama ca tu bagi plict' pai, si ce dc as fi avut si comments-uri neg?? imi sareai la jugulara? doar stii ca, imi argumentez, mereu, parerea si pareri, am mereu..he,he
dupa cum vezi insa, sunt omul surprizelor, imprevizibila..
Alex,, my master in disaster, te-am forgotat din ceata de francofone-file-fane..ma iertati si scuzati..eu sunt pe nisipuri miscatoare la lb lui Voltaire, dar, mereu eager to learn..ca suna phenomenal
btw: astia (n.r. francezii) de ce scriu "h" dc tot nu-l pronunta ever??? in germana, macar spui la "ch"-uri, pana nu-ti mai simti gatul si corzile vocale
to be continued..
Lara27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Lara, ei, uite, io nu-s de acord...ca mai sunt si oameni inteligenti care au plozi...asa ca teoria compensatiei nu ne priveste! |
da, ma', normal, ca doar asa am aparut si noi in lumea asta!!
ziceam si noi asa..de sanchi..ca vulpea cu strugurii..ca cica-s acri
hai ca, era o glumita..ca alea cu blondele
p.s.: moor de zici ca esti blonda acu'
to be continued..
MeAlex spune:
Pai de aia au simplificat francezii, sa nu iti rupi gatul...ti-l rupi doar cu "r"-ul. Nu-s eu masterul, Gaby este...stie mai bine.
LE: Stiu eu ca asa am aparut si noi...dar nu vreau sa incepem sa credem pe bune teoria asta...
Ha, nu-s blonda, is roscata acum (natural satena).