FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 33
Raspunsuri - Pagina 16
Lara27 spune:
buna dimi,
Looana, herzlichen Dank, meine Liebe!!
D-ne, ce catelus de milioane ai m-am indragostit instant!! si eu sunt a dog person, dar, in ap., nu am unde sa cresc unul..desi, ne-ar placea mult, si mie si la hubby..huh, e mega-mega cute
WE fain va doresc, tuturor!
p.s.: nu pot, pur si simplu, sa-mi desprind privirea de la catelus..
to be continued..
Brigit spune:
Fete dragi, e prima mea postare in calitate de mamica si vreau sa multumesc tuturor celor care s-au rugat si au sperat alaturi de noi. De doua saptamani am ajuns acasa cu minunile noastre gemene care s-au luptat si care au uimit realmente toti medicii cu progresul lor fantastic si cu evolutia lor. Am trecut prin momente extrem de grele la nastere si imediat dupa, pe care nu vreau nici sa le pomenesc si nici sa le rememorez, insa cu ajutorul lui Dumnezeu suntem o familie fericita si implinita. Va doresc tuturor sa va impliniti dorinta cea mare si multa putere sa va luptati pana la capat, sa nu va pierdeti niciodata speranta!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
amaliaro spune:
Brigit sa fiti sanatosi mi au dat lacrimile de bucurie ma bucur din suflet ca sunteti bine mamicuto draga DD sa va insoteasca toata viata si sa aveti numai bucuri si sunt tare mindra de tine ai fost o luptatoareFELICITARI!!!
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Sandy2707 spune:
Buna fetele,
Fumi eu am facut Clexane si Prednison din ziua punctiei donatoarei.
Ruxi-eu am prdnisolon 7,5 dar pt ca nu l-am tolerat pe cel de 10; Dar eu am siceva imunologic ca am tiroidita cronica si am avut la un moment dat un soc anafilactic la un medicament.
Cred ca daca nu ai absolut nimic imunologicc nici tiroidita, nici astm, nici rinita nici urticarii repetate, sau NK-urile mari, pot ramane pe 5mg sau poti incerca cu 7,5. Prednisonul e si bun dar poate face si rau pt ca reduce imunitatea si poate creste riscul de infectie
Ar fi bine sa te consulti insa si cu cei de la Brno
Brigitt ma bucur mult ca ai intrat si mai ales ca sunteti bine. Felicitari din toata inima
Amalia super aventura ta cu donatoarea si sigur de bun augur. Ce putin mai ai, in 2 saptamani ai puiutii pregatiti pentru marsupiu
Alina cata drepatate aipe tine si balerina.
Si eu as fi procedat la fel frana la beta daca eco era in grafic, dar nu m-as fi plictisit eu oare fara provocari?
Iri nici gand sa cred ca nu esti alaturi de mine, doar ca simtim diferit si traim diferit, asta ne face sa reactionam diferit la anumite situatii si sa cautam in mod diferit raspunsurile. Asta nu ne face mai bune sau mai rele
Chiar nu simt ca am gresit cu nimic facand 6 beta si o ecosi la bebelin
Noi3 Doamne ajuta
Miracol Doamne ajuta sa fii curatica si sa te incadrezi in plan ca 2013 sa te prinda gravidoasa si cu inimioare la purtatoare
Bichi n-ai mia intrat de mult. Sper ca esti bine
Wish, Criena voi ce mai faceti?
Fetelor va pup pe toate si va doresc un weekend minunat ca noi avem o vreme superba
Lara27 spune:
helloooooo, dear sis'
ma bucur tare mult ca sunteti bine si in echipa completa home..well, there's no place like home, isn't it, mai ales in asa formatie..
m-am gandit la tine mult si mereu cu cel mai mare drag si te astept in continuare, cu vesti minunate..
si, daca voi avea vreodata norocul sa te urmez, tre'sa stii ca you're my rock si ma voi baza pe sfaturile si parerile tale, as always, pertinente..
te pupacesc maaaxxxiiimmm!
to be continued..
tusferi spune:
Brigit, ma tot gandeam la voi! Doamne ce bine ca sunteti cu totii sanatosi! Sa va dea DD sanatate si fericire in continuare! Va imbratisez cu toata dragostea!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot
miracol11 spune:
Buna fetelor!
Brigit!pur si simplu m-a emotionat la maxim postarea ta!!esti prima mamaica OFICIAL care a scris dupa nastere cateva randuri!SIncere FELICITARI pt tine si bebelusii tai luptatori!!A fost o perioada grea pt voi, dar acum va puteti bucura de proaspata familie minunata!!!Acum va ramane doar sa va bucurati alaturi de minunile voastre!
Astept un "miracol" curand...
miracol11 spune:
ma rog si pt celelate fete ce se apropie de momentul nasterii,sa fie totul bine si fie ca intalnirea fiecareia cu bebelinul sa fie exceptionala si la TERMEN!!!
sandy, multumesc pt gandul bun!la fel iti doresc si tie!de fapt sunt convinsa ca vei avea o inimioara de toata frumusetea pe 15!
eu sunt bine, de azi au inceput scurgerile mai abundente si ma bucura acest lucru, inseamna ca sunt pe drumul cel bun!
va doresc un weekend placut...cat a mai ramas din el
Astept un "miracol" curand...
Bichi spune:
Buna fetelor!
Brigit cu mare bucurie am citit mesajul tau! In sfarsit sunteti o familie completa si fericita!
Amalia esti o norocoasa ca ti-ai vazut donatoarea! cred ca fiecare dintre noi incearca cate o data sa-si imagineze cum ar fi femeia care ne-a ajutat sa ne implinim visul!
Sandy iubita asteptam sa ne dai vestea ca s-a vazut inimioara batand tare,tare!!!
Teli felicitari pentru pereche!
Lara asteptam o super veste si de la tine!
Looana cred ca este normal dupa o asteptare asa de lunga sa devenim sensibile la orice!
Fetelor va pe toate, va urez un sfarsit de saptamana deosebit!
Bichi spune:
Am uitat sa va spun ca am facut o noua ecografie, fetita s-a intors cu capusorul in sus, cred ca s-a saturat mititica de cat a bumbacit-o fratiorul !
Baiatul este cu capul in jos si este putin mai mare decat fetita, deja e mancacios ca taticul lui! Tot timpul se misca, da din maini si picioare, in schimb fetita nu o simt aproape deloc, cred ca tot timpul!