FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 33

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Teli am uitat sa te felicit aseara pt pereche. Nimic nu-i mai frumos decat sa ai pereche dupa ani si ani in care te-ai chinuit.
Felicitari!! Sarcina usoara si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Neata frumoaselor
Amalia, sa vii cu vesti bune azi de la dr. Vad ca iar au inceput protestele pe la voi
Teli felicitari pentru pereche...stii cum se zice, ai grija de ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample . Ce tare, toate fetele de aici care au gemeni...au pereche . Chiar Bichi nu a mai dat de ceva vreme pe aici...Bichiiiiii, unde te-ai ascuns?
Lara, esti tot in starea de zen...da? Uite o de la mine ca sa-ti insenineze dimineata Si astept sa ma si pe mine ca eu tot balanta sunt
Lylyca, ma bucur cand mai treci pe aici, vino mai des Probabil cat de curand va fi ziua ta de nastere(sau a fost)....asa ca iti urez de pe acum LA multi ani si sa te ajute DD ca anul asta sa ti se indeplineasca cea mai arzatoare dorinta, sa gasesti atat resursele financiare cat si cele interioare de a o lua de la capat
Sandy, iubita, sa nu interpretezi gresit mesajele mele. Departe de mine gandul de a nu te sustine sau ca nu te inteleg. Tot ce incercam sa-ti spun e ca starea asta incordata in care esti nu ajuta bebele. Trebuie sa crezi pana in ultima clipa in sansa lui, trebuie sa te imbarbatezi singurica si sa-ti spui ca de data asta trebuie sa fie bine. Unele lucruri chiar nu le mai putem noi controla orice am face, chiar nu depinde de nimeni decat de DD. De asta iti si ziceam sa faci niste activitati care sa te relaxeze putin. Crezi ca stresul se termina aici?...nicidecum, de abia incepe . Cred ca toate de aici, dupa atatea incercari, ne vom bucura pe deplin de abia cand avem in brate...dar drumul e lung, asa ca trebuie sa ne invatam sa ne controlam anumite temeri (care in cazul nostru sunt justificate).Uite si pt tine o , baga vitamine si progesteroane si totul trebuie sa fie bine

Oare ce mai fac proaspetele noastre mamicute, Apalina, Brigit...
o zi frumoasa sa aveti

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Buna fetele,

Va pup si mersi mult de tot. Sa dea DD sa fie bine.

Teli felicitari din toata inima pentru pereche sa iti traiasca sanatosi si sa ii nasti cat mai apropae de termen(ca stiu ca la gemeni termenul e mai early) pentru toti 3.

Noi 2 Bafta azi la eco. Sa dea DD sa vezi inimioara sa te linistesti si tu.

Rodica tu si Ivisor m-ati intrecut la beta. Da asa am simtit eu ca tb sa le fac si eram ff happy si optimista cand crestea bine.
Sper si sa fie cum cum zici un puturoosel pe care sa-l nasucesc bine si sa-i povestesc multe peripetii

Fetele va pup pe toate ca weekendul asta am "mosafiri" si o sa intru mai greut dar sunt cu gandul bun la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna fetele cu ce sa incep?
Endo 4.7 puncita 17 ET 22 incep de azi pastilutele albe cite 6 pe zi,dermestil 100 mg+predinson 10 mg pe zi pe 17 mai merg la eco

Si acum sa va spun bomba bombelor m am dus la clinica si am ajuns mai devreme cam cu 25 de minutee si cind intru era un cuplu si o tipa si ma asez linga tipa tinara semana cu mine pe la 20-22 de ani si ...era donatoarea mea am intrebato daca e gravida ca e tinerica rau si mia zis ca nu ca a venit pt o analiza si inima imi batea tare si prind curaj si o intreb cum o chiama si imi spune PARASKEVI am inebunit ma luat tremuratul ca am stiut ca e ea pt ca l am auzit pe medic cind a sunato si ia zis Paraskevi incepem...dupa ceva timp ne a vazut asistentele ca stateam de vorba si a chiemat o si ia zis ceva si dupa nu a mai vorbit asa mult ....intradevar DD ma iubeste

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Teli, felicitari pentru pereche! Minunat! Sarcina frumoasa si usoara, sa te poti bucura de ea din plin!
Sandy, iubita, chiar ma intreba sotul meu aseara cum mai esti si m-a rugat sa iti trasnmit urmatoarele: O doamna asa senina, vesela zambitoare si sufletista cum te-a vazut el, nu poate sa isi piarda increderea si mai ales nu se poate sa nu reuseasca. Asa simtim amandoi, ca va fi bine pentru voi de data asta!
Amaliaro, ce de ti se mai intampla si tie! Incredibil! Mai e putin si iti facem si tie galerie! Sunt aici in asteptare!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Rodica, ce ma bucur ca mai dai si tu cate un semn! Chiar voiam sa te mai sun si eu sa vad ce mai faci si sa iti spun ca imi ramane niste Estrimax, aproape 2 folii de 28, o sa ti-l trimit prin posta, intr-un plic, dupa ce termin tratamentul cu Estrimax, probabil sapt viitoare. O sa o intreb pe doctorita.
Amalia, ce intamplare Ce frumos ca semana cu tine si ca ai vazut-o! Si eu as fi fost curioasa sa o vad pe donatoarea mea, sa vad daca aduce vreun pic cu mine si daca are caracteristici fizice placute... Foarte tare!
Mai ai putin si esti !!!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

salutare,
fetele cu mutatii, voi cand ati inceput sa luati clexane si predninson? la punctie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...va citesc mereu dar de scris ajung mai greu...ca nu prea am avut timp....miercuri si joi am avut liber de la servici...si am avut ceva treaba si nu prea am dat pe acasa
teli, felicitari pt pereche!!sa fie intr-un ceas bun si te mai asteptam pe aici sa ne mai scrii cum decurge sarcina ta!
sandy, eu nu mai zic nimic, au zis fetele tot si pt mine!...eu sper ca nu asa ai procedat si la sarcinile trecute...sa stii ca stresul e f periculos pt sarcina!mai bine citeste niste rugaciuni...si gandeste pozitiv pana la urmatoarea eco!...e treaba ta cate beta faci si cum te gandesti tu ca e mai bine pt tine....insa nu uita ca bebele creste f bine!si ar fi pacat ca dintr-o prostie sa patesti ceva...bucura-te ca nu sangerezi, si nu ai alte probleme!te imbratisez cu drag!si iti tin pumnii pe mai departe!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Lara, welcome back!!si cu bebei la purtator!!!...sa fie totul bine de asta data si sa ne dai vestea unui beta babannnn pt ca il meriti!!

amaliro, ce mai este de zis?esti o NOROCOASA!!!Dumenzeu te iubeste si totul va fi bine pana la final ai sa vezi!!

fumi
sper
pup toate gravidutele...
apalina ooare a nascut?!scumpa de ea...o asteptam cu vesti bune!

Mergi la inceput

eu ieri am fost f nelinistita....ca nu mi-a venit ciclu...si a fost a 7-a zi de cand am terminat pastilele....de obicei imi venea in a -7a zi!....azi am rugat-o pe matusica noastra sa il intrebe pe dr ce sa fac...si a zis sa astept pana luni si sa fac o eco!...la fel am discutat si cu dr mea de aici si la fel mi-a zis!
binenteles nu m-am mai gandit la treaba asta...si am muncit la servici...acum cand am venit acasa am avut pata maronie pe tampon!...deci vine incet...e drept e a 8-a zi...insa conteaza ca a venit!
acuma ca totul s-a intors la planul initial...astept sa treaca si ma duc la eco...pe urma incep analizele!
va pup pe toate si aveti grija de voi!

Mergi la inceput