FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 33
Raspunsuri - Pagina 11
amaliaro spune:
Irilac esti o fata foarte inteleapta dar lui Sandy orice i ati zice nu o sa inteleaga veci asa ca nu va mai raciti gurile cu ea si lasati o in bani ei ea o sa faca beta pina naste inainte sa mearga sa nasca mai trage o beta asa de control
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
sper spune:
Wau!! S-a intors Nasha-Lara pregnanta. DOAMNE AJUTA!!
Lara esti graviduta acum, ai grija sa nu mai cazi in botic. Ce schema de sustinere ai? Vreau sa o stiu pe aia mesterita de tine nu cea oficiala dc de PK.
Sandy bell-beta-eco
tusferi spune:
Lara, daca introduc datele mele in link-ul de la Ruxandrica, io am acum 10 sapt si 5 zile. Sunt 2 calculatoare diferite pe ifv.ca, unul este cel pus de Ruxi, unul este pt FET 3 zile si unul pt FET 5 zile. Eu il folosesc pe cel de FET 5 zile, ca ala se potriveste.
Bine ai revenit din vacanta, cu bebeii la purtator! Sa dea DD sa fie unul foarte lipicios si sa va bucurati de 9 luni minunate impreuna! Din cate am inteles tu iti doresti un bebe, de asta ziceam sa fie unul lipicios. Asa-i? Pup
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot
Sandy2707 spune:
Fetelor hai ca v-am starnit pe toate
Apai mi-am calculat varsta asa :
Dupa link baby med am 5 sapt si 5 zile
Dupa link Tusferi/Ruxi am 6 sapt si o zi
Dupa Dr a mea am 5 sapt si 4 zile
Dupa eco am 4 sapt si 6 zile
Dupa beta bebele s-a lenevit, dupa ce intrase in vrie saptamana trecuta si crestea la 34h.
Cred ca daca mai gasesc un calculator imi iese alta varsta asa ca mai bine ma duc la cumparaturi, vorba lui Iri
Fetelor va pup pe toate si sa aveti o dupa amiaza faina
Lara27 spune:
amalia, mor de ras..
sper, stai sa ma concentrez:
prg: 1 crinone (dimi)+ 200 utro seara (oficial, 1 crinone sau 800 utro); duphaston 2 x 1cps/zi (20mg)- la pranz
estrogen: 2 x 1cps/zi (4mg) - la pranz
clexane 0.4
prednison (Metypred) - 16mg (intre "punctie" si ET - 20mg)
Femibion 1
Acifol
Omega 3
Magneziu plus C
No Spa 2 x 1cps/zi (80mg)
inainte cu 2 luni de ET -> acum: suc organic de Goji (made in USA), suc de orz verde (2 lingurite dizolvate in apa/zi) si D-zeu mai stie cate ceaiuri si alte alea antiinflamatoare (in general) - ceaiurile pana la ET, normal
p.s.: endo la transfer 12mm
to be continued..
lyly_mar spune:
Lara,dar aspenter nu ai mai luat?ca la ultimul FIV parca asa imi aduc aminte ...ca ai luat dupa ET
Bafta multa!
irilac
Bafta multa la toate fetele
sper spune:
Wau!! Nu te stiam cu ceaiurile si sucurile Injectia de implantare nu ai facut-o? Papa si 1/4 ananas dc nu-l ai inca in meniu.
Doamne ajuta Lara!!! Cand faci primul betan?
Lara27 spune:
lyly, always miss you (deh, balantele..)
super memorie ai dap, la fiv am mers in paralel cu ele..acum, am luat aspirina din prima zi de cm (thrombo ass 100 1/zi) si am oprit-o cand am inceput clexane (la "punctie", adica la 2 zile dupa declansare)..
mortale blondele de la avatarul tau..
sper, am mai facut un pregnyl la ET (recomandat de PK, he, he) asa ca n-am mai facut si injectia de implantare (si pe considerent ca, oricum n-a fost ea "cheia succesului" nici la fiv..)
cu ierburile? ai dreptate, n-aveam inclinatie (nu prea am nici acum, da' nah, tot incearca omu'..)
fructele goji raw, nu-mi plac; dar, sucul asta organic e chiar bun si am luat cu sfintenie doza indicata/zi (2 linguri, dimi pe stomacul gol..i-am dat si lui hubby si e fan declarat)
orzul verde (praf, nu pastile) il aveam de la fiv (500g ), dar, are un gust..bleah, brrr, de iarba uscata, absolut horror si nu l-am mai baut atunci..acum, cautand orice e antiinflamator, iar am dat de el si m-am mobilizat exemplar..in fact, as zice acum chiar ca, m-am obisnuit cu el..
beta????????
pai, eu ca si coco, ma feresc sa cad in capcana sirului infinit de bete, asa ca, mi-am propus sa fac una (la timp, 10 zile post ET) si, cu putin noroc, inca una la 48h..pana acum, eu n-am apucat sa fac decat una singura, mereu..
to be continued..
sper spune:
Lara inca mai iei sucurile? Eu ma feresc de tot ce este verde deoarece are vit K f multa si anihileaza doza de clexane.
Eu sper sa faci cel putin 3 beta, dc primul zici ca e de la pregnyl (ceea ce nu cred ca ma apare ceva) , al doilea il vezi mai mare si al 3-lea de confirmare sarcina
Eu am facut in trecut 1/2 pregnyl la 8 zile de la declansarea cu 1000ui pregnyl si inj de implantare in zi 6 de la punctie si a fost ok (amandoua au picat in zi 6 de la punctie). In cazul tau pe CM inhibat cred ca nu se mai face injectia de implantare, nu?
Lara27 spune:
sper, pe Goji l-am dovedit inainte cu o zi de ET (si ala era oricum rosu)..pe "prietenul" orz insa, l-am uitat acasa in contzed -aici, cred ca, a "lucrat" subconstientul, dar, mi-am facut azi o lingurita cu apa..acum, nah, dupa PK, eu n-am nici trombo (PAI-ul homo fiind un moft, analizele de coagulare mereu ok, alea);
in schimb la MTHFR-ul dublu hetero recomanda orice e acid folic natural, usor de asimilat de catre organism (si mai e si un antiinflamator)..in fine, cine mai stie??? vedem la final
PK, spre deosebire de SB, face FET pe cm natural, nu inhibat..adica monitorizezi ovo' si endo, la foli dominant > 17mm faci declansarea (seara), apoi la 2 zile e pp ovulatie (punctie) si la 5 zile DPO (la blasto) faci ET..adek, eu am corp galben deoarece, am ovulat normal..
to be continued..