Clubul "babelor" FIV-oase 62
Raspunsuri - Pagina 9
MeAlex spune:
Neata!
Cred ca o iau razna...oare inseamna ca am luat-o rau pe campii daca ma bate un gand sa mai fac analiza de secretie la al 4-lea laborator?
Qiao, mi-a ramas in cap ca Albu v-a trimis la Cantacuzino...spermocultura era facuta la Medlife, deci el vroia sa verifice daca e corecta?
Sunt duala, ca sa nu spun schizo, si ba spun ca dr. meu imi recomanda Medlife si daca faceam acolo, era totul OK, ca sunt atatea femei care fac doar acolo analize si nu am auzit sa fi fost probleme...ba imi mai vine ideea ca daca nu e ok...daca Synevo are dreptate...e clar: o iau pe campii rau de tot...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
amaliaro spune:
MeAlex
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
elly_me spune:
Alex- nu stiu ce sa-ti spun ...
Stiu un caz (de la TV) .. un cuplu s-a dus sa-si faca analizele pt casatorie la un lab. undeva pe Dorobanti (dupa Ase.. nu-mi mai aduc aminte numele ... stiu ca si eu faceam analize acolo acum 7 ani..)
.. asa .. si lui i-a iesit ca are virusul HIV ... sa o ia razna ..
Si-a refacut analiza la inca 2 lab. si i-a iesit negativ ...
Apoi a mai facut a 4 a oara tot acolo (unde a facut prima data) .. si i-a iesit la fel .. pozitiv ...
A facut mare scandat la tv ... ca el nu avea nk ... si aia i-au spus ca are Hiv. ..
Asa ca as fi curioasa .. daca ai mai face inca odata analiza la Synevo .. ce ti-ar mai gasi
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
MeAlex spune:
Elly, o sa fac reclamatie la Synevo si cer repetarea analizei...poate de mai multe ori...ca na, eu am platit in plus 2 analize, in jur de 200 lei.
Amaliaro,!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
elly_me spune:
Amalia .. am vazut ca ai scris ceva la donate legat de seleniu si Euthyrox ...
Vroiam sa-ti spus ca eu acum am descoperit ca am probleme cu tiroida (autoimuna) .. din greseala .. cand mi-am facut eco la inima ...
Si pt ca eram nelinistita mi-am facut analizele de tiroida si asa era ... dar i-am aratat analizele di dr. cardiolog si mi-a spus ca seleniul este ff bun pt tiroida si ca poate ajuta tiroida sa functioneze ok ..
Cand am fost cu analizele la endocrinolog .. nu mi-a spus nk de seleniu .. mi-a recomandat euthyrox 25mg .. .daca raman insarcinata ... ca sa mentin tsh-ul<2 ... eu il am 2.57 ...
Cred ca ar fi ok sa iei seleniu .. nu-ti va face rau ...
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
amaliaro spune:
elly_memultumesc!
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
gabyv spune:
Buna fetele
Eu inca nu am noutati de la dr, deja de ieri ma luasera toate gandurile ciudate.
Am luat-o pe aceasi cale cu Alex, ma gandesc ca daca este analiza de AMH gresita, poate ar fi bine sa o repet in alta parte.
Alex, eu nu as mai face nimic in plus, eventual facut plangere la cei cere au gresit si cerut sa ti-o repete ei.
Apropo de selenium, cred ca majoritatea vitaminelor pt sarcina il contin. Ah, si mi-ati dat de gandit cu TSH-ul, ma duc sa caut analiza sa vad cat am.
Pup toate fetele
velvet spune:
gaby eu nu mai repet niciun AMH.m-am saturat!si asa tre sa repet toxoplasma,ca s-au invechit naibii,le iau iardaca n-o fi bun...deocamdata in afara de menstra rosiatica si mai putina n-am motiv sa ma gandesc ca nu e buna analiza.foliculi antrali am avut....
gabyv spune:
Pai de ce sa repeti taxo? Si a mea e veche de vreo 3 ani, dar nu mi-a mai cerut-o nimeni.
Vreau sa-mi repet Amh-ul pt ca am facut inca 5 stimulari de la ultima analiza. Dupa anul cu stimulari si CSD, mi-a scazut de la 1.1 la 0.80 (sau 70_nu-mi amintesc acum)