Clubul "babelor" FIV-oase 62

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

miky neata

Qiao neata

carla neata nici o conditie-eu nu am IA sau FIV la activ,ma lupt cu infertilitatea in schimb,asta da.fetele m-au primit.

gaby neata

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Carla, de la mine ai green card de Club! asa, ca mi-a placut mult prezentarea si..orasul de bastina

Qiao, meine Liebe..de fapt, am intrat sa-ti dau un big-bear hug!!
tu esti a very, very smart lady si stii ca e normal..mai ales, dupa ce an agitat ai avut (fiv-uri, aventura cu hubby tau cu fostii locatori, hormoni, medici, job, etc)..si cu toate astea, ai pus mereu a smile on your face si ai fost aici pentru toata lumea..ai incurajat, suustinut, remontat, scuturat, explicat, mangaiat, trimis inclusiv mail-uri, mereu pline de haz si vorbe de duh ..ce mai, super-woman; eu, sincer, ti-as da lejer, premiul pentru woman of the year..
cetesc si nu contenesc sa ma mir, cata rabdare ai, sa indrumi si incepatoarele (si-s multe) de la topicul lui Albu..e fenomenal!!
cu toate astea, you're human too, you know??
nu esti stanca sau granit, esti flesh & blood, cu nevoi, dorinte, vise si dureri..si-si cer si ele drepturile..
imi dau seama cum te simti: been there, done that!
de-asta iti spun cu siguranta ca va trece..incet-incet, zambetul iti va reveni din nou pe chip si cand apele tulburi se vor linisti, sunt convinsa ca-ti vei gasi calea ta..la fel cum (am mai spus asta), sunt convinsa ca, iti va aduce si darul cel mai de pret..

p.s.: cam asta mi-a trecut mie prin cap (sorry, e destul de blank momentan)..sunt sigura ca (dc ar avea net..) ari ar gasi cuvintele potrivite, sa-ti smulga si un zambet..cel putin, asupra mea, are mereu acest efect..e cel mai pun panaceu ever

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

La noi e rece noaptea si dimineata, dar de doua zile e iarasi soare. Inainte a fost innorat si a mai plouat din cand in cand.

Miky, trebuie sa ma abtin pentru ca si religia e subiect sensibil si n-are sens s aintram in polemici pe aici, dar numai gandul ca astia nu platesc nici un fel de taxe si impozite, pe toate bisericile si catedrale lui peste.... ma termina psihic...

Gaby, mi-as dori sa nu simt nici eu nimic. Mie nu imi place ceea ce simt deloc. Cateodata mi-e teribil de ciuda si am impresia ca numai prostii au noroc si se reproduc si uite asa vom fi o tara plina de si mai multi prosti.

Mergi la inceput

Ana
so very, very, pleased to see you, darling!!
missed you, maxim!! (azi, vad ca-s tare emotional..dar, la mine, sigur e de la hormoni..sper, sa nu bocesc pana deseara..)
deci, inteleg ca, votezi cu Obama, da?? (la seriale, ce credeai???)
btw, castiga iar, uuuuooofffff...cel mai probabil, dar, de data asta mi-ar placea sa piarda..he, he (si sa castige Romney..n-o sa se-ntample, dar, nah..urmaresc si sper); acum 4 ani, "votam" cu el -bine, trupa McCain-Sarah Palin- era just a bad joke (huh, recomand filmul Game Change, ruleaza acum pe HBO, dar nu numai..super tare, l-am vazut deja de 2 ori si nu ma satur)..

p.s.: aha, trebuie totusi sa specific ca, serialul meu preferat all times, e "The West Wing"..este absolut magnific, 7 sezoane, Aaron Sorkin producer, Casa Alba, intrigi, politica americana, multipremiat, phe-no-me-nal!!
si pana nu uit iar, inca un serial care-mi place tare, nou-nout, tot Aaron Sorkin (absolut brilliant): The Newsroom

p.p.s: cred ca, v-ati prins deja ca, sunt in CO pana luni si singura acasa, da??

le: ana, si eu am aceiasi teorie, vis-a-vis de IQ si noroc.. si, sperasem (pe bune), la recenta cazatura, sa-mi mai distrug ceva neuroni si sa ma gaseasca si pe mine norocul ala..al prostului..nah, inca sper sa se materializeze figura (poate, ai cetit ce ocupatii "intelectuale" am, de se tot mira bombi, ce-am patit..)

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Lara, fix asta vroiam sa te intreb, daca esti cumva in concediu inca. My dear, eu sunt senina si cretina actualmente si visez la o sarcina obtinuta natural luna asta....

Mie mai imi place si Damages, Glenn Close e super.

Carla, dpdv meu (cred ca si al lui Ady ), daca nu bagi si ceva seriale cu vampiri, ai doar un fel de greenish card...

Later edit - Da, da, Lara, si eu am fost hormonala rau dupa episodul Budapesta si m-a tinut ceva faza aia. Sper ca mi-am revenit de tot acum. Eu am pus niste muraturi si am folosit pentru prima data in loc de marar frunze de fenicul. Sunt super curioasa cum ies. Si mai vreau sa pun 2 borcane mari de muraturi asortate. Vezi, cred ca ti-am luat-o inainte cu preocuparile intelectuale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

lara, haha, nu am curiozitati perverse sa vad teste (clar) fals pozitive. asa, la limita dintre fals pozitiv, negativ si pozitiv e acceptabil

Si eu sint cu House, Grey si Private Practice la zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_cluj spune:

Plusez la lista serialul "Being Human" (vampiri+varcolaci+fantome) si ar trebui cu asta sa trec de la greenish la green (asta nu mi-a placut dar m-am uitat de plictiseala). Imi place in schimb Grimm, are si asta chiar toate creaturile

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, FIV1 la Polisano Sibiu - tratament oprit din cauza raspunsului slab, urmeaza FIV2 tot la Polisano

Mergi la inceput

Ana
bombi, he, he nici eu n-as fi crezut ca am inclinatii perverse, dar, uite cum "ma descopar"..

girls, si-acum, o intrebare de "intelectuala" in repaos cerebral - cine face chapter nou??
(bombi, chiar asa, tu ai parola de la babute/contul comun?? ca stiu deja ca, esti vitezomana, nu te bate nici Hussein Bolt la suta..)

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_cluj spune:

In legatura cu statusul meu intr-ale bebelitului: astept pe la sfarsitul lunii menstruatia si sun la Polisano Sibiu sa vad cum si cand incepem a doua stimulare.
Prima a fost cu doza unica de Diphereline in Z21 urmata de Puregon de 250 timp de 7 zile (dupa 5 zile de stimulare ovarul drept pauza totala si cel stang 8 foliculi, apoi dupa alte 2 zile de stimulare doar 3 foliculi crescusera, dar nu suficient). Am oprit stimularea si dupa 9 zile a venit menstruatia.
Al doilea protocul o sa fie diferit. Medicul mi-a zis doar ca o sa am nevoie tot de Puregon 2x900, Menopur de 75 zece fiole si Orgalutran pentru inhibare(3 fiole). Am un "good feeling" in legatura schema asta, sper sa fie cea norocoasa.

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, FIV1 la Polisano Sibiu - tratament oprit din cauza raspunsului slab, urmeaza FIV2 tot la Polisano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALBINUALI spune:

Servus babutelor !
M-am intos de la Sb foarte amarata , asta pt. ca uterul meu "imbatraneste" , zic asta pt ca endometrul meu de luni pana ieri nu a crescut nici macar cu 1 , daca luni era 6.5 aseara la masuratori era 7 si ceva , asa ca am amnat pt sambata viitoare embriotransferul , asta daca luni creste endometrul .
Imi vine sa nu fac nimic luna asta , sa mai aman chiar daca ma indop de aproape doua saptamani cu femoston 3 / zi si de azi cate 4 .
Nu stiu cum sa fac sa aman sau sa merg mai departe ?

O zi buna !

Mergi la inceput